Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama etkilendiğiniz kişi cesarete değer birine benziyor. İlişkiyi başlatıp başlatmamakta son derece kararsız görünüyorsunuz.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Geleceğe dönük parasal endişelerinizi, isabetli kararlarla yok edeceksiniz. Bugün ilk girişiminizi yapabilir ve gereksediğiniz desteği edinme yolunda bir adım atabilirsiniz. Bu konuda krediniz sınırsız gibi.

Bazı arkadaşlarınızdaki uzaklaşmanın nedenleri o kadar da anlaşılmaz değil. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz. Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  23 Ağustos saat 07:46-23 Eylül saat 05:29 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, hem geçmişi hem hedeflerinizi hem de hayata bakış açınızı gözden geçirebileceğiniz bir mola zamanıdır. Hangi konularda fedakarlık yapıyor, hangi konularda yanılıyor, üzülüyorsunuz. Bunları ele alacağınız bir süreçtesiniz. Ayrıca bir proje üzerinde sakin ve oldukça sıkı çalışabileceğiniz bir dönem olduğunu da belirteyim. İşlerinizi belirli bir sistem içinde düzenli yapınız.  Eksiklerinizi tamamlamak için uğraşınız. Abartılı davranmadan,  kendinizi  yetersiz görmeden düşününüz.  Sabır gerektiren konular bu dönemde karşınıza çıkabilir. Sağlığınıza özen gösteriniz. Sizi tedirgin eden bazı durumlar gözünüzde büyüyebilir ama unutmayınız ki, bilinçli düşünen her zaman kazanır. Şimdi dönemin etkin görünümlerinin siz Teraziler  açısından  nelere işaret olduğuna bir bakalım. Güneş-Başak geçişinin etkin görünümleri: 25, 29 Ağustos ve  3, 8, 11 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.  25 Ağustos tarihinde, parasal konularda güçlü ve gerçekten faydası olabilecek destekler, kazanımlar şart. Artık elinizdeki parayla geçinmek, bir gelecek kurmak kolay değil. Ya iyi birortağı bulup onunla devam edeceksiniz veyahut ne yapıp edip çalışacak çabalayacak hayatınızı kuracaksınız. Paranın önemini, yaşadığınız tecrübeler sonucunda anlamış olmalısınız. Artık daha dikkatli hareket edeceksiniz. 29 Ağustos Güneş-Neptün karşıtlık etkisi, yaşamın artı ve eksileri, doğru ve yanlışları üzerinde endişeli düşünmenize,  kaderin elinde kurbanmış gibi hissetmenize yol açabilir. Aşırı endişeli, her şeyden kaçmak isteğimiz bir hayli yoğundur. Hayat bize karşı adil davranmıyormuş gibi gelir.  Birileri, görevlerimiz, yaşamda karşımıza çıkan insanlar, olaylar yüzünden artık bedenimiz de, ruhumuz da yorulmuş gibidir. Mantıklı düşünmemiz pek kolay olmaz. Gönlünüzce bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Önünüze çıkabilecek engellere dikkat etmeli ve adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Bugün iletişim konularında istediğiniz performansı yakalayamayacak olmanızdan çevrenizi suçlamak yerine eski hatalarınızı yinelememelisiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız..

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi getirisi olabilecek işlere odaklanmalı, getirisiz olanları elimine etmelisiniz. İnandığınız şeyler için öneriler getirebilir veya destekleyici olabilirsiniz. Çözüm getirme ve uzmanlığınızı sunma yeteneğiniz yardımlarınızdan faydalanan kişiler tarafından takdir görebilir, ama size yakın kişilerin şikayetleriyle karşılaşabilirsiniz. Bu bağlantıları tekrar değerlendirme zamanıdır. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanışacağınız insanlar, bakış açınızı değiştirebilir. Kurulacak arkadaşlıklar, karşılıklı artacak ilgi alaka size hayal kırıklığı yaşatmaması için temkinli olun.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 09" R
Ay
Balık
00° 34' 44"
Merkür
Koç
18° 04' 43"
Venüs
Boğa
04° 07' 23"
Mars
Koç
01° 40' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 47' 44"
Uranüs
Boğa
22° 29' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 04"
Lilith
Başak
23° 37' 08"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>