Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda sevgi hislerinizin arttığını hissedeceksiniz ve sevdiğiniz kişiyle hoş saatler geçirebilirsiniz. Gerginliklerden uzak bir gündesiniz.

Pratik ve mantıklı hareket edeceğiniz bir gündesiniz. İş çevrenizdeki olayları ve gelişmeleri sağlıklı olarak yorumlayabileceksiniz ve çözümler getirebileceksiniz.

Maddi konulardaki çalışmalarınızda genel bir yoğunluk olacaktır. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye çalışmalısınız. Maddi durumunuzda bir iyileşme görülecek.

Ani çıkışlar yapabilirsiniz ve karşınızdaki insanların kalbini kırabilirsiniz. Tepkilerinizde haklı bile olsanız bu tavırlarınız sizin için olumsuz sonuçlar doğuracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevreyle iletişiminiz çok güçlü olacak. Sevdiklerinizle zaman geçirmek , onlarla duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz. Ailenizle aranızdaki güzel ilişki sizi her yönden olumlu etkiliyor. Bugün onları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınız ile bir görüşme yapacaksınız. Ondan bazı bilgiler alacaksınız.

23 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:19 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, uyum ve iç huzurumuz son derece kıymetli hale geliyor. Ancak, hep aynı meseleler üzerinde inatla görüşlerimizi savunacağız. Ten duygusu, sevgiliye özlem, yaren olmak, güvenmek gibi olgular başınızın tacı. Bunlardan asla vazgeçmezsiniz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Bizim arzularımızla, dış dünyanın gerçekleri arasındaki fark bir hayli belirgin olabilir. Birilerine uyma zorunluluğu bizi sıkabilir. Saat 00:40 Ay-Güneş olumlu görünümü, henüz yerli yerine oturmamış meselelerin konuşulmaması, söz verilmemesi, bir daha düşünülmesi gerektiğini gösteriyor. Saat 18:32 Ay-Neptün görünümü, finansal konularda hesabımızı iyi yapmak, açılmamak gerektiğini işaret ediyor. Gerçekçi olmanın önemi büyük... Bekleriz, gelecek gibidir, ancak iyice netleşmeden hayal kurmayalım. Saat 22:15  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, sıkıntılarımızı her anlamda geride bırakmaktan yanayız. Bizi endişelendiren meseleler üzerinde düşüneceğiz ve bir hal çaresi bulmaya çalışacağız. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz Duygusal konularda aşkın her türlüsü size ilginç geliyor ve kişilere şans vermenin hiçbir sakıncası olmadığını farkındasınız. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

23 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaya çıkan durumları daha taktiksel ve planlama yaparak yönetmeniz durumunda başarılı olabilirsiniz. Başkalarının kontrolü altındaki olaylara fazla müdahale etmemenizde ve açıkça görünecek değişikliklerden kaçınmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Boğa burcundaki Ay'ın olumlu açıları maddi, toprakla, gayrimenkullerle ilgili işleri halletmek için uygun günde olduğumuza işaret ediyor. Önemli kişilere danışabilir, finansal başlıklarda görüşmeler veya geleceğe yönelik planlar yapabiliriz. Kalıcı ilişkiler kurmak veya bağları sağlamlaştırmak için de uygun zaman. Sabırlı ve sakin olabilmek haftanın diğer günlerine kıyasla daha kolay olabilir, ama Pazartesi günü haftalık yazımızda haftanın genel durumunu yazmıştık malum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven ve istikrar duygusu içinde finansal değişikliklere gidebilirsiniz. Kriz yaratan durumlar sizi gergin kılabilir. Uğraştığınız konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Başkalarınahayatınız hakkında daha fazla bilgi vermeniz gerekebilir.

23 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizi bile kaldırmak istemiyorsunuz bugün. Bir yanınız da mücadeleci istekleriniz için güç topluyor adeta. Siz her zaman zoru seviyorsunuz. Zafer sizin olacak.

23 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda ailenizle planlar yapacaksınız. Küçük pürüzler çıkabilir. Hayatınızdaki insanın düşüncelerini öğrenmeden harekete geçmeyin, istediklerinizi yapmak zor olabilir.

23 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa yepyeni enerjilerle ve yeni bakış açılarıyla ona sarılabilir ve umutla yaşanacak olumlu günleri planlayabilirsiniz.Sıra dışı ilişkilere çekilebileceğiniz gibi, çabuk başlayıp gelişen, gidişatı değişebilen ve hayatınıza hız katabilecek bir ilişkinin içine çekilebilirsiniz. Beklenmedik bir ortaklığa girişebilirsiniz. Günün teması ilişkiler olacaktır. Ancak fevrilik, bencillik ve dengesi kaçmış ilişkilerin de tamamıyla sonlanabileceği enerjilere sahip olduğunuzu da unutmamalısınız. Bir ay boyunca kendinize dönük yaşayacaksınız. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

23 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

23 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 59" R
Ay
Balık
01° 16' 18"
Merkür
Koç
18° 06' 21"
Venüs
Boğa
04° 10' 58"
Mars
Koç
01° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 40"
Satürn
Balık
16° 47' 59"
Uranüs
Boğa
22° 29' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 14"
Lilith
Başak
23° 37' 28"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>