Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2012, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte bir ilişki başlatma isteğinizi zor dizginliyorsunuz. Ama sizi bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Cesaretsizsiniz. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız.

Bıktırıcı bir işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir.

Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek.

Yakında bir kefillik işiniz olacak. Kefil olacağınız yakınınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda aile meselelerine her zamankinden fazla eğilmeniz herkesi mutlu ediyor. Bugün keyfiniz pek yerinde değil, hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremediniz. Daha başka hazırlıklarınız, daha başka beklentileriniz vardı. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kaldınız. . Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

23 Eylül 2012, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Ay-Oğlak burcunda Pazar gününe adım atıyoruz. Huzuru dışarıdan değil, bilhassa kendi içimizde sağlamalıyız. Güven duygumuz son derece önemli. Parasal konular yine gündem maddemizin başında yer alıyor. Çok dikkatli ve mantıklı bir şekilde hareket etmekte yarar var. Yarınlarınızı garanti altına almak istiyorsanız, bastığınız yeri bilmeniz şart. Hangi konuda olursa olsun ciddi düşünmeli ve kendinizden emin olmalısınız. Çünkü bu güven duygusu, yanlış yapmanızın önünüze geçer. Bu ilişkinizle ilgili konularda da önem taşıyor.

23 Eylül 2012, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

23 Eylül 2012, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Meditasyon... Büyük bir karmaşanın içindesiniz. Bu karmaşadan nasıl çıkacağınızı bilmiyorsunuz. Maddi konularda özellikle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

23 Eylül 2012, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

23 Eylül 2012, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>