Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dikkatinizi ilişkinize yöneltmek zorunda kalabilirsiniz. Aşk ilişkinizde anlaşmazlıklar yaşayabileceğiniz bir gün. Ani tepkiler göstermekten kaçınmalısınız.

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler, maddi konularda da etkisini gösterebilir. İşinizde oldukça kontrollü hareket etmeniz mümkün. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarınızda problemler yaratabilir.

Hisseli paralarla ilgili hareketlenmeler var. Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz.

Hesaba katmadığınız dışsal koşullar, amaçlarınıza ulaşmanızda pürüzler çıkarabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, tavırlarınızla yakınlarınızı sıkabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacağınız bugün, planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz.

24 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma günümüz, saat 00:57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulmasının güçlü tesirleri altında başlayacak. Bu tutulmanın etkilerini, tüm görünümleriyle beraber ele alırsak, anlamını daha iyi kavramış oluruz. Saat 00:11 Ay-Venüs kavuşumu bu Tutulmada, kazanımları konusunda hırslı olan kişi, gerekirse bir ortakla birleşerek maddi anlamda kendini güçlendirmek isteyebilir. Bu görünüm, ticari anlamda yapılacak görünümlerin de işaretçisidir. Böyle bir etki altındayken insan, parayı kolayca harcar ancak sonra da pişmanlık duyabilir. Saat 00:57 Akrep burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulması, mali konularda birebir etkilidir. Yanlış ortaklıklar ve yanlış ilişkilerin bitişinin ve yeni kapıların açılacağı sürecin başlangıcının işaretçisidir. Kazanç anlamındaki girişimler ve kararlar, 9 Kasım sonrası olumludur.  11 Kasım tarihinde aileniz, eviniz ve geleceğinizle ilgili güçleniyorsunuz. Kendinize yeni bir dünya kurabilirsiniz. Saat 09:28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulmanın parayla alakalı meseleler üzerinde derinlikli düşünmemize yardımcı olurken, diğer taraftan kafamızın içinde hayalini kurduğumuz şekilde yaşamadığımızı hissetmemize neden oluyor. Evet bir gelirimiz var veyahut en azından bir işimiz var. Ancak çok daha iyi durumda olmamız gerekiyor. Tabii ki işin güvenliği, sağlık durumumuz, şu anki mevcut işimiz ileriye dönük düşündüğümüzde çok da rahat değiliz. Oturmayan şartlar veya piyasanın durumu bizi ister istemez kaygılandırıyor. Bu tutulma,  finansal,hayatımızla ilgili konuların ve de ilişkimizle alakalı özel durumların, sağlığımızın gözden geçirilmesinde önem arzediyor. Saat 21:15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmada ailemiz, sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanların varlığına duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Fazla didikliyoruz bir çok meseleyi. Öyle ki, bu didikleme çoğu zaman kendi kendimizi engellememize neden olabilir. Oysaki bu tutulma sayesinde güçleniyoruz, destek görüyoruz. Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,

24 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ve çevresel ilişkilerinizde istediğiniz denklemi kurabileceğiniz bir gün. Yardım sever duygularınız atakta. Bugün, karşılıklı ilişkilerinizde, partnerinizin etkisinde altında kalacak ve sosyal yaşantınızda gereken desteği göreceksiniz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız.

24 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde dönüm noktası denebilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir. Seçenekleriniz geçmişte karşılaşmış olduklarınızla bağlantılı veya benzeri olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Gece yarısı itibariyle Akrep burcunda meydana gelen parçalı güneş tutulması ve yeni ay, özellikle Akrep burcunun ilk 6 günü doğanları(aynı şeyleri ülkemiz açısından da değerlendirmeye almalıyız. Ne de olsa tutulma ve yeni ay, ülkemizin güneşinin tam derecesinde olmasa bile yakın derecesinde gerçekleşiyor) başta olmak üzere, hepimizi harekete geçmeye ve yenilenmeye zorlayabilir. Aslında tutulmalar önemli krizler, doğada hareketlilik ve değişim dönüşüm anlamına gelmesine rağmen, bu tutulma ve yeni ay daha olumlu etkileri de devreye sokabilir. Ortaya çıkan bilgiler ve haberler gelişimi destekleyebileceği gibi Venüs'ün olumlu açısı ilişkilerin beslenmesi ve birbirine kenetlenme açısından önem taşıyor. Olumlu etkileşimler özellikle ilişkilerde dürüstlüğü körükleyebilir. Aşk hayatını veya sevgi temalı ilişkileri ilgilendiren konularda itirafları gündeme getirebilir. Ancak, Neptün'ün olumlu katkısı nedeniyle, aşırı iyimserlik ve yüksek sevgi ortaya çıkartan açılar, belirsizliklere rağmen harekete geçmeyi körüklerken, gizli kapaklı işleri perdeleyebilir. Aşırı iyimser bakış ön plana çıkabilir ve yanlış adımlar atılabilir. EN ÖNEMLİ KISIM: Yarım kalmış ya da ucu açık bırakılmış mevzular tamamlanıyor ve yeni bir sayfa açılıyor. Ancak, geçmişe bağlı hareket etmeli ve bir süre önce meydana gelmiş olayları hatırlamalıyız. Bu durumda gayretlerimizin sonuçlarını almaya başladığımızı ve çalışmalarımızdaki yaratıcılığı ya da zekayı görebiliriz. Bu esnada, hangi konularda bazı tohumlar atıyor ya da temeller hazırlıyorsak, önümüzdeki günlerin ya da ayların bu zemin üzerinde şekil alacağını hatırlamamızda fayda var. Yani dikkatli ilerleyene olumlu, acele veya plansız giden için olumsuz bir tutulma. Ne diyelim; herşeyin hayırlısı gelsin.

24 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve para konularında hareketlilik gözüküyor. Parasal birikimleriniz açısından yenileyici enerjiler içine gireceksiniz. Planlarınızı hayata geçirmek için yoğun bir tempo içine girebilirsiniz. Bugün başkalarından destek konularında yeni gelişmeler var. Alım satıma yönelik girişimlerinizden kazançlarınız olabilir. İşleri sıkı tutun.

24 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SAĞLIĞINIZI ihmal etmeyin. Geçmişteki bir rahatsızlık tekrar nüksedebilir. Tüketmediğiniz bir yiyecek nedeniyle eksiklik yaşayabilirsiniz.

24 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. Beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

24 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 16" R
Ay
Oğlak
07° 54' 34"
Merkür
Koç
16° 28' 12"
Venüs
Koç
29° 24' 31"
Mars
Balık
28° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 22"
Satürn
Balık
16° 27' 39"
Uranüs
Boğa
22° 16' 25"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 09"
Lilith
Başak
23° 11' 40"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>