Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi büyütüyorsunuz. Bugün ilk arayışında onunla konuşup konuşmamakta tereddüt edeceksiniz.

Aynı yetkide olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz bir çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için araya girenler olacak. Ama siz bunu değerlendirmekte isteksiz davranabilirsiniz.

Cömertliğinizle ilgili övgüler alıyorsunuz, bunun size maddi bir yararı olmuyor. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Çünkü istismar edilmeye çok açıksınız.

Yakında bir konuyla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Problemlerinizin çözümünde mantığınızın sesini dinlemeyi becerebilecek misiniz ?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok dost canlısı biri olmanıza karşın, biraz ince eleyip sık dokuyorsunuz. Dün size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluktan bugün pişmanlık duydunuz. Bunu telafi etmeye çalışacaksınız. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma sorumluluğu içindesiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olacak.

27 Eylül 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  bayramın son gününe, saat 06:26 Satürn-Kuzeydüğüm görünümüyle merhaba diyeceğiz. Şimdi bu enerjiyle sizler, artık çevrenizdeki insanları gayet iyi seçebilecek ve yaşam yolunuzun bundan sonrasında yepyeni bir sayfa açmak adına tercihlerde bulunabilecekseniz. Yaşanılan tecrübeler, zorluklar, ilişkiler sizi epeyce yormuş olmalı. Gördünüz ki, hiçbir şeyin hayatta garantisi yok. insan ayaklarını sağlam yere basmalı. Nezaketen veya zoraki ilişkilerle mutlu olmak mümkün değil. Ayrıca, bir şeyi daha anladık ki, kimseden kimseye pek fayda yok. Onun içindir ki, şimdi bilgimizi geliştirmenin, kendimize yepyepi bir çevre edinmenin, hepsinden önemlisi ayağa kalkmanın, şöyle bir toparlanmanın vaktidir. Kararsızlık yerine odaklanmak zamanıdır. Gelir geçer hedefler yerine, kendinize amaç edinmek vaktidir. Bu görünüm, size bu konularda kuvvet veren, dengeye kavuşturan, çevre ilişkilerinizi düzenleyen, sınırlarınızı belirlemenizde yardımcı olan olumlu bir gelişimin işaretçisidir. İllaki birilerini memnun etmek zorunda değiliz veya birileri de bize katlanmak zorunda değil. Kendimize yetmeyi de bilmek gerekiyor. Saat 22:29 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, hırs ve rekabetin insanlarla olan ilişkilerde zorlayıcı yanlarını işaret ediyor. Tabii ki insan, öncelikle kendinden yana düşünebilir. Fakat adil olmak sizin burcunuza has bir özellikse, eğriyi doğruyu iyice tartıp hareket etmekte yarar vardır. Saat 23:40 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla anlaşmakta ve özellikle partnerimizle ortaklaşa hareket etmekte zorlanmanın işaretçisidir. Kimseye uymak istemeyiz. Amacımız özgür olmak ve üstümüzdeki baskılardan kurtulmaktır. Durumumuzu her anlamda gözden geçirmek yönünde bu görünüm bir hayli etkilidir. kendimizce tespitlerde bulunabiliriz. Gün güzellikler getirsin. Her şey gönlünüzce olsun. Nice Bayramlara huzur ve afiyet içinde ulaşalım dileğimle,  

27 Eylül 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş birliklerinizde ve ikili ilişkilerinizde tartışmalara ve gerilime açık geçen haftadan beri gerilime açık günlerdesiniz. Ancak, yeni ilişkiler,birlikleri veya ortaklıklar da söz konusu olabilir.

27 Eylül 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir. Dolayısıyla, daha fazla soru sormanız, taleplerinizi dile getirmeniz, ihtiyaçları belirtmeniz ve flu ortamı netleştirmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün boşlukta kalan Ay, günlük işleri erteletebilir ve kararsızlık getirebilir. Ancak kendinizi meşgul edecek yeni şeyler bulabilirsiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı yakınlarınıza yansıtma konusunda çok cimri davranıyorsunuz. Bugün sırlarınızı kendinize saklamak istiyorsunuz.

27 Eylül 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle bazı işlerinizde sonlanmalar ve sorunlar oluşabilir. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamamaktan kaynaklı olarak kısa yolculuklarda kazalara ve ihmallere karşı tetikte olun. Beklenmedik olaylar içine girebilirsiniz. Olumlu düşünmenizde fayda var.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik, bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler burcunuz için bu ay tutulmasının ana konusu içinde yer alacaktır. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz varsa artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün Başak Burcu’nda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, özellikle sağlığımıza dikkat edelim, özellikle ruh sağlığımıza! Uyku düzeninde problemler oluşabilir ciltle ilgili problemler söz konusu olabilir

27 Eylül 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

27 Eylül 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>