Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çekim alanınıza almak için, doğallığınızın dışına çıkmanız hiç gerekmiyor. Daha rahat olabilirseniz, ilginçliğinizin arkasından çekiciliğiniz gelecek gibi görünüyor.

Mükemmel referanslarınız var. Yetkililerinizin sizden beklentileri sandığınızdan da fazla gibi görünüyor. Akşama doğru aranızda yapacağınız toplantı sizin için çok yararlı olacak.

Parasız kalmaktan korkuyor olmanıza karşın, hiç böyle bir endişeniz yokmuş gibi harcıyorsunuz. Bu tutumunuz sizi çok kısa zamanda dara sokabilir. Bugünlerde sürpriz para haberleriniz olabilir.

Size karşı beslenen özel bir ilgi ve sevginin tam karşılığını vermekte biraz eksiklik gösteriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haberiniz olmadan, sizi referans gösterip küçük çıkarlar elde etmeye çalışan birileri olabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Araştırıp üstüne gitmeniz halinde, birtakım şaşkınlıklarınız olabilir. Yurtdışındaki bir arkadaşınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Ama dostunuz muhtemelen birkaç gün içinde karşınıza çıkıp sizi sevindirecek.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 09:38 Ay-Neptün etkisi altında Cumartesi günümüzün ilk etkili enerjisi olup, geçmişi unutmadan, gelecekle ilgili amaçlarınızı tekrar gözden geçirmeniz yönünde sizi rahatlatıcıdır. Saat 13:33 itibariyle Mars ile zorlayıcı görünüm yapacak Ay, bir yandan maddi anlamda desteklenme ihtiyacımızı gösteriyor diğer taraftan bildiğimiz gibi hareket etmek istiyoruz. Borçlarımızın ödenmesi, finansal ortaklıkların düzenlenmesi, çevresel ilişkilerden yararlanarak para kazanılması gibi konular da bugünlerde özellikle gündem maddemizde yer alacak. Ödemelerde zorlanabiliriz. Paylaşım ve işbirliğinin önemi bu dönemde bir hayli önem taşır. Saat 21:49 Ay-Pluto karşıtlığında, bir yandan güven içinde yaşama arzusu diğer yandan sorumlulukların baskısı bizi zorlayabilir. Hayat bize, üstümüze düşenleri yapmamız gerektiği yolunda bir uyarıda bulunmaktadır. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,    

28 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılı olmanız için her türlü doneye sahipsiniz. Fakat,hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Uzak yollarla ilgili planlarınız gözden geçirecek ve gerekli görüşmeleri gizlice sağlayacaksınız.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda zor kullanmak ya da baskı uygulamak yerine, dolaylı yöntemler kullanmanız sizin için daha faydalı olabilir.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın sorumluluklar ve işe yönelik konular var. Aynı zamanda ailevi konular da harekete geçirici olabilir.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık ortamlarda vealanlarınızda enerjinizi yüksek hissedeceksiniz. Özel hayatınızda dengenizi sağlamış değilsiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinize sinirlenebilirsiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para, finans konuları ile ilgili kendinize çeki düzen verme, toparlama zamanı olduğuna işaret etmekte. Para ile ilgili mevzularda mantıklı düşünme, karar alma zamanı sizler için.  Sürpriz birdesteği, fırsatı sunulabilir size ama şartlar yeteri kadar olgunlaşmamış olabilir.  Maddi anlamda daha da rahat nefes almanızı sağlayacak bir teklif olabilir gelebilir.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

28 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 17' 36" R
Ay
Balık
21° 29' 09"
Merkür
Koç
18° 57' 17"
Venüs
Boğa
05° 54' 39"
Mars
Koç
02° 47' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 23"
Satürn
Balık
16° 55' 05"
Uranüs
Boğa
22° 34' 33"
Neptün
Balık
29° 01' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 54"
Lilith
Başak
23° 46' 48"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>