Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Hatalarınızı geç anlamanız kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir konuyla alakalı çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yarar olabilir. Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz. Sizinle ilgili iyi düşünceler, çevrenizde düzgün bir referans edinmenizi sağlıyor.

30 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Salı gününe, saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümüyle merhaba diyoruz. Bu nedenle, bir çok konuda karar vermekte zorlanıyoruz. Özelliklehayatı, sağlık, evimiz ve ailemizi ilgilendiren meseleler üzerinde dikkatlice durabiliriz. Saat 13:20 Ay-Merkür karşıtlık etkisinde, iletişim gayet önemli bir olgu.  Bize karşı olduğunu düşündüğümüz kişilerin tavırları nedeniyle gerginlik yaşamamak için, belli bir mesafe koymak yararlıdır. Özellikle sevgilimizle, eşimizle,ortağımızla aramızdaki söz düellolarından kaçınmamız gerekiyor. Konuşmak kadar dinlemeyi de bilmek lazım. Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz,ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz. Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, kısa süreli bir etki olsa da, güzelliklerin farkında olmamızı, arkadaşlıkları, olumlu paylaşımları işaret ediyor. Çevremizdeki insanların hoş bakışları, sözleri, tavırları gayet memnun edicidir. Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arasında Yay burcunda boşlukta ilerleyecek Ay,  başta haberleşme olmak üzere, basın, yayıncılık faaliyetleri, bilgisayar ağı, eğitim hizmetleri alanlarındaki işlerinizde aksamalar yaratabilir. Tedbirli olmakta fayda vardır. Üzerinde düşünülmemiş ve planlamamış kararlar vermekten kaçınmalı, yenilik anlamındaki uygulamaları mümkünse boşluk bitişine  bırakmalısınız.  Eğer mecburi işleriniz varsa, o zaman her bir detayın üzerinde dikkatle durmalısınız. Böylece sonra sorun çıkarabilecek durumların önüne geçilmiş olur. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

30 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. İş hayatınızda da şansınız yükselirken kimsenin etkisi altında kalmadan hareket etmelisiniz.

30 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni şeyler deneme arzunuz artıyor. Bu eğiliminizle savaşmak yerine, belki de önünü açmanız sizin için daha doğru olacaktır. Algılarınız açık olsun. Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Akşama doğru kafa karışıklıkları, dikkat dağınıklıkları, yanıltıcı kişilere ve durumlara karşı tedbirli olma ihtiyacı söz konusu olsa da, gün içerisinde hareket etme, bilgi edinme, yeni şeyler öğrenme isteğimiz yüksek ve enerjiğiz. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize enerjik günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde arkadaşlarınızla fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Planlarınız iptal olabilir. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. İşten gelen fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın. Meslek gruplarıyla iletişim artabilir. Akşam saatlerinde gevşemeniz için uygun koşullar oluşacaktır.

30 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmel hedefleriniz var. Ama bunu finansal olarak düşünmemeniz yersiz. Bazı yeniliklerin sizekapıları açacağından şüphe duymayın.

30 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi sosyal ortamlar ve görüşmelerde enerjiniz ve ışığınızla en iyi şekilde gösterebileceğiniz bu zamanda, kalabalık ortamlar ve organizasyonlarda yer alabilir, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz kişilerle keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

30 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal ortamlarda ve kalabalık alanlarda oldukça değişken, sıra dışı ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızdaki değişimleri çevrenize iyi bir şekilde aktaracaksınız.

30 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilir, veya katılacağınız kalabalık-davet-organizasyonda yıldırım aşkına tutulabilirsiniz. Bu hafta daha çok sosyalleşme zamanı, evde çok fazla zaman harcamayın. Dostlarınızın, arkadaşlarınızın sizler için bir şeyler yapmalarına mümkün olduğunca izin verin.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

30 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 21" R
Ay
Balık
14° 56' 18"
Merkür
Koç
18° 40' 03"
Venüs
Boğa
05° 21' 17"
Mars
Koç
02° 26' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 52' 49"
Uranüs
Boğa
22° 32' 60"
Neptün
Balık
29° 00' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 24"
Lilith
Başak
23° 43' 47"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>