Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor.

Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz, hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz.

Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir. Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir.

Aşk ilişkinizi büyük bir coşkuyla yaşamak yerine, onu istemeden, bilmeden ihmal ediyorsunuz. Sevgilinizle beraberliğinizin düzgünlüğüne aldanıp ilişkinize az zaman ayırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde mutlu birisiniz, ama nedense son günlerde herkesin dikkatini çeken bir karamsarlığınız var. Bunun sebebini siz de anlayamıyorsunuz. Ne sosyal ilişkilerinizde, neilişkilerinizde bugün yaşadığınız iç sıkıntısını doğuracak bir neden yok. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz görüntünüz etrafınızdakileri de şaşırtıyor.

30 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 02:53 Ay-Pluto görünümü, tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 04:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide bencil davranmayan, ortaklaşa hareket edebilen, uyumlu ve dürüst birisiyle yaşama arzumuzu işaret ediyor. Ancak böyle biriyle yarınlarda mutlu olabiliriz. Buna göre ilişkimizi veya ilişki seçeneklerimizi gözden geçireceğiz. Saat 14:13 Ay-Mars karşıtlık etkisi, ilişkide bir tarafın baskın karakterini, arzularını işaret ediyor. Bu durumda diğer tarafın mutlaka adil ve ılımlı bir şekilde davranmasında yarar var. Aynı şekilde düşünmek zorunda değilsiniz. Bu farklılıkları isterseniz aranızda güzelce ayarlayabilirsiniz. Bazı çiftler bunu gayet iyi başararak, günü hoş şekilde geçirirken, kimi çiftler arasında gerginlik yaşanabilir. Dikkatli olalım. Saat 15:16 Ay-Uranüs kavuşumu, kontrol edilmekten, baskı altına alınmaktan hoşlanmadığınızı gösteriyor. Bu yüzden birbirinize karşı pek anlayışlı davranmayabilirsiniz. Eğer gerçekten bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsanız bir daha düşününüz olur mu? Saat 19:50 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi birbirinize karşı ifade ederek, ortak bir zeminde buluşmanızı sağlayabilir. Sizler en başından beri anlaşamayan bir çiftseniz, eğer bu beraberliği sürdürmek istiyorsanız birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, kontrol kurmaya çalışmadan fikirlerinizi ifade etmelisiniz. Bu çözüm yolu bulmanızda faydalı bir yaklaşımdır. Saat 21:37-23:38 arasında Ay boşluk etkisinde, içsel sorgulamalar başlar, Ciddi anlamda sınırlarımızı belirleriz. Birilerinin ne düşündüğü veya ne yapacağından ziyade, bizim ne düşündüğümüz önemlidir. Eğer hassas bir dönemdeyseniz, tepkiniz o denli etkili olur. Saat 23:38 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, uyum ve iç huzurumuz son derece kıymetli hale geliyor. Ancak, hep aynı meseleler üzerinde inatla görüşlerimizi savunacağız. Ten duygusu, sevgiliye özlem, yaren olmak, güvenmek gibi olgular başınızın tacı. Bunlardan asla vazgeçmezsiniz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Bizim arzularımızla, dış dünyanın gerçekleri arasındaki fark bir hayli belirgin olabilir. Birilerine uyma zorunluluğu bizi sıkabilir.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı şeyler yanlış gidiyor olabilir. Hislerini takip edersen sevgilinin duyarlı olduğunu görebilirsin.

30 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Terfi, para ve güven duymak istediğiniz konular üzerinde önemli güzel gelişmeler yaşanabilecek. Kendinize güvenin ve ilerlemeyi tercih edin.

30 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda gündeminiz yoğun olabilir. İkili ilişkilerinizde dengede olmalısınız. Ciddi konular dağılmanıza neden olabilir. Gün içinde sizi uğraştıran durumlar arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydedeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde eğitimlere katılabilirsiniz. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız aktif olacak. Ev hayatınızda aynı zevkleri paylaşmadığınız partnerinize hayatı dar etmeyin. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız güzel planlara odaklanın.

30 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karasız başın kahrını ayaklar çekermiş sözü adeta günü mottosu olabilir. Zira gün içinde yapacaklarınız konusunda sık sık fikir değiştirebilir ve kendi kendinizi sürekli eleştirirken yakalayabilirsiniz. En iyisi sevdiğiniz konulara vakit ayırıp, ciddi kararlar almaktan kaçının. Para endişenizi ortadan kaldırmalısınız.

30 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler konusu özellikle öğle sonrasında daha hassas bir hal alabilir. Birebir görüşmelerde karşı tarafın duygusallığını ani, fevri tepkilerle karşılık verebilirsiniz. Akşam saatlerinde işlerinizi yola koyabileceğiniz fırsatlarınız olabilir.

30 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>