Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgisiz biri olduğunuz söylenemez, ama bu ilginin yeterli gelmediği, daha ilgili olmanız gerektiği oldukça belli. İlişkinizi partneriniz kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmelisiniz.

Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz.

Küçük birikiminiz fazla hareketli, kıvrak fikirlerle riske girebilir. Çok dış müdahaleli para ilişkiniz bugünlerde sancılı. Bu konuda çok akıl vereniniz var. Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz.

Bazı durumlarda görüş bildirmek, çok da gerekli olmayabilir. Açık sözlüsünüz, ama bu konuda yer ve zaman hataları yapabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınız güçlü. Ama bu, tek başına sizden kaynaklı değil, yakınlarınızın size karşı özel bir ilgileri olduğu görülüyor. Dost ilişkilerinde yanlış seçimler yaptığınız seklinde bir genelleme içindesiniz. Halbuki tek kişiye odaklı bir problem yaşıyorsunuz. Bu şekilde sık, sık yaptığınız pişmanlık gösterileri diğer arkadaşlarınıza karşı kırıcı olabilir.

5 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 22:04 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde, ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, sen ve ben demek yerine biz olmak yolundaki sorunlarınızı veya durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır.  Kişiliğinizin zayıf ve işlemeyen, size faydası dokunmayan kısımlarını onardığınızda bireysel açıdan güçlendiğinizi fark etmeniz mümkündür. Saat 08:36  Merkür-Kuzey düğüm karşıtlığı partnerimizle ilişkimizi ilgilendiren meseleler üzerinde konuşmak ve pürüzleri ortadan kaldırmak arzumuzu gösteriyor. Biz artık dengeli, tutarlı ve huzurlu bir beraberlik istiyoruz. Fikirlerimiz uyuşmuyor olsa da, geleceğimiz için aklımızı başımızı toplamamız gerekiyor. İşte bu görünüm altında sözlerin yapıcı tarzda olmasında yarar var. Her iki tarafın da buna gayret göstermesi yararlı olacaktır. Saat 18:08 Güneş-Pluto arasındaki görünüm, özellikle ilişkiniz ve ailevi konularda önemli gözüküyor. Bu enerji bazı Teraziler için, eş destekli veya önemli bir güç sayesinde, ev yaşamınızla ilgili konularda meydana gelecek bir değişimin işareti olabilir. Kimi Teraziler için anlamı, eşinizin üzerinizdeki hakimiyeti nedeniyle yuvanızda yaşanabilecek gerginlikleri gösterebilir. Her Terazi aynı deneyimlerden geçmeyeceğine göre bir başka örnek, ortaklık ve sözleşmelerle ilgili konularda yaşanabilir. Gerekve gerekse özel yaşamınızı yakından ilgilendiren bir değişim nedeniyle, ailenizle bir araya gelerek konuşmanız ve ortak bir nokta oluşturmaya çalışmanız lazımdır. Saat 22:04 Ay-Akrep burcu geçişinde, karşınızdaki insanın ne düşündüğünü ve ne yapmaya çalıştığını anlamanız son derece önemlidir.  Bu sadece insan ilişkilerinde geçerli olmayıp, her işte veya karşınıza çıkan her olayda, parasal mevzularda geçerlidir. Huzurlu, keyifli, kendimizle barışık bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

5 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve benmerkezci davranmakla birçok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekle, haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz. Sistemli yapınızı zorlayan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, randevularınıza geç kalmamalısınız.

4 Nisan 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, dış görünüşünüzü ilgilendiren ani değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayacak değişiklikler yapmak isteyeceksiniz ya da kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilecek rahatlatıcı ve düzenli aktivitelere(masaj, spritüel çalışmalar v.b) başlayabilirsiniz. Bazı ilişkileri sonlandırıp yeni ilişkilere başlamak türünde gelişmeler de yaşanabilir. Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir. Güçlü veya güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkiler gündeme gelebilir. Yanlış kişilere kapılmamaya özen gösterin. Nisan genelinde, tartışmalı ve gergin ortamlardan uzak durmalı ve ani tepki ve hareketlerden kaçınmalı ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz! Maddi konularda ise, akıllı planlar yapmak ve daha fazla para kazanmak isteyeceğiniz zamanlardasınız sevgili Teraziler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugü meydana gelecek ay tutulması önümüzdeki 1,5 ay içinde,birlikleri, ikili ilişkiler, ortaklıklar,birlikleri, adalet, hukuk, güvenlik başlıklı veya otorite konumundaki kişilerle ilgili konularda ani gelişmeleri gündeme taşıyabilir. Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir. Değişiminin şart olduğunu düşünmemize neden olacak olaylar yaşayabiliriz. Ani olaylar, haberler, yangınlar, saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler, patlamalar, gaz sıkışmaları, toplu eylemler, havayla veya elektrik ya da elektronik sistemlerle ilgili sıkıntılar, çöküşler, kazalar, dünya genelinde doğal afetler v.b türünde gelişmeler gündeme gelebilir. Ne olursa olsun ani kararlar almamalı ve sakinliğimizi korumalıyız. Olaylar yatıştıktan sonra adım atmak daha kolay olacaktır. Aslında 6, 10, 15 ve 21 Mart tarihli yazılarımda asıl önemli olasılıkları detaylı şekilde ele almıştım (geçen hafta yaşadığımız olaylar da malum) o nedenle tekrar etmek istemiyorum. Bu tutulma esnasında Terazi, Oğlak, Koç ve Yengeç burcunun ikinci ondalığında doğanlar veya yükselen burçları bu burçlarda olan okuyucularımız daha stresli olabilirler veya gergin ortamlara girebilirler. Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

4 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

5 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAFİFE alıp önemsemediğiniz bir kişi için daha sonra pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Ulaşmak için çabalasanızda fayda etmeyecek.

5 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde davalar eğitim öğretim, çalışma hayatı ve ilişkilerde ifade ve iletişim problemleri yaşama olasılığınıza rağmen akşam saatlerinde flörtler, aşk hayatınız ve ilişkilerinizde olumlu ve güzel tekliflerle karşılaşabilir, daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz.

5 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

5 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 38" R
Ay
Terazi
08° 17' 20"
Merkür
Boğa
04° 29' 34"
Venüs
Boğa
24° 11' 38"
Mars
Koç
14° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 21"
Satürn
Balık
18° 01' 36"
Uranüs
Boğa
23° 26' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 52"
Lilith
Başak
25° 25' 37"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>