Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yönden daha mantıklı düşünmeye başladığınız bir gündesiniz. Yoğungünleri ve kazanma hırsınız yüzünden sevgilinizin sizden uzaklaştığını düşünmeniz yüzünden ilginizi ona yönelttiniz ve kaybettiğiniz zamanı telefi edici davranışlar içindesiniz.

Bugün, zihninizi kendi özel yaşamınız meşgul edecek. Bu yüzden işinizle ilgili olmayan başka uğraşlar içerisinde olacaksınız ama günlük işinizi de ihmal edip sorunlar yaratmamaya çalışacaksınız.

Bugün, beklediğiniz paraya kavuştunuz ve çok zamandır hem kendinize hem de partnerinize almak istediğiniz güzel şeyler için alış verişe çıkacaksınız.

İş hayatınızı ve özel hayatınızı dengelemeyi öğrenmelisiniz. Her gün farklı bir kimlikle dolaşmanız yüzünden sevdiğiniz insanlar sizle ilişkilerinde dikkatli oluyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni edindiğiniz dostlar, kendinizi çaresiz gördüğünüz bir konuda yardımcı olma niyeti taşıyorlar. Bununla ilgili duygusal yoğunluklar ve yakınlaşmalar söz konusu. Önümüzdeki günlerde beslediğiniz kimi umutların gerçekçi olduğuna dair belirtiler almaya başlayacaksınız. Yine de riskli adımlar, aceleci kararlardan uzak durmalısınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ileriye yönelik şekilde düşünüyoruz. Toplumsal hayatın içinde başarılı olmak, sağlıklı yaşamak ve geleceğimizi görmekten yanayız. Dostluklar bizim için önemli. Bizi gerçekten mutlu edebilen insanlarla olmaktan yanayız. Kendimize güvenimiz bu görünümle yükseliyor. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, aşkın hızlı ve insanı değiştiren, yenileyen gücüne hayran olmanızı sağlar. Ancak partnerin bencil yaklaşımları ve taviz vermeyen halleri kimi zaman sinirinizi bozar. Genel olarak bu saatlerde, aşkın tadını çıkarmak istersiniz. İnsanlarla bir arada olmaktan zevk alırsınız. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, yuvanız içinde, bulunduğunuz çevrede yaşanabilecek çekişmeleri körükler. Bir taraf özgürce konuşur diğer taraf baskın olmaya çalışır. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü, bu saatleri gayet hoş ve keyifli bir şekilde geçirmenizi sağlar. Dengeli, uyumlu, nazik paylaşımlarda bulunmak size huzur verir. Toplumsal ve özel hayatınızla ilgili meselelerde kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Aşka kapınız sonuna kadar açıktır. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, politik düşünmekte yarar var. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece, her sorunun altından kalkabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken yapmak istediklerinizin peşinde olabilirsiniz. Lider, yönetici özelliklerinizi daha fazla ortaya koyabilir, ilişkilerinizde söz sahibi bir konum sergileyebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde sürpriz ve ani oluşumlar meydana gelebilir. İlişkilerinizde özgürlük ihtiyacı artarken size bunu sağlayan kişileri hayatınıza almak isteyeceğiniz doğru seçimleri yapmak isteyebilirsiniz. Baskıya ve kontrole tahammülünüzün olmadığı bir gün. Genel anlamda özgürlüğü fazlasıyla sevdiğiniz için kimsenin size karışmasını istemiyor bu noktada yalnız kalmayı bile tercih ediyorsunuz. Bekar teraziler için heyecan verici ilklerin yaşanacağı bir gün geneli.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassasiyet duyduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kişisel konularınızda daha mücadeleci olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için enerjinizi toplamalısınız. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda üstlerinizden yardım alabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünve eğitim hayatınızda kendinize güvenerek ve sözlerinizi sezgilerinizin rehberliği ile seçerek ifade etmenin getireceği güzelliklere işaret etmekte. Özel yaşamınızda ise bugün arkadaşlarınız aracılığı ile hayat arkadaşınız olacak kişiyle karşılaşabilirsiniz. Beraberliğinde sorun olan Terazi'ler ise her şey yoluna girecek sabırlı davranın ve sorunları kendi içinizde başkaları ile paylaşmadan çözmeye çalışın.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz, plan ve projelerinizin tanıtımı, toplantılar ve sosyal ortamlarla ilgili geçici problemler, endişelere hissedebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim gücünüzün ve motivasyonunuzun yükseleceği görüşmelerden fayda elde edebileceğiniz, sosyal ortamlarda daha fazla ön plana çıkacağınız bir zaman sözkonusu olacak.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsteklerinize odaklanacağınız bir hafta olacak. Kendi başınıza alacağınız kararlar sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir. Sevdiklerinize karşı patlamaya hazır bir bomba gibi davranabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay burcunuzda seyahat edecek. Diyet ve estetikle ilgili her türlü konuya balıklama dalabilirsiniz. Hak ve adalet kavramları ön plana çıkar. Bugün güçlünün değil haklının yanında olmaya çalışırsınız. İlişkilerini yönetmekte zorlananlar sizden tavsiye almak isterler. Aşık olmaya hazır olun.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcılığınız sınırlarını zorlamaya, hayaller yaratarak görevlerinizi yerine getirmenizi engellemeye başlayabilir. Eğer imkanınız varsa, vaktinizi yaratıcı faaliyetlere ayırın. Böylece, konsantre olamadığınız işleri halletmek için çabalamaz, yaratıcılığınızı da değerlendirmiş olursunuz.

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 19" R
Ay
Aslan
08° 46' 04" R
Merkür
Koç
28° 06' 32"
Venüs
Boğa
18° 03' 37"
Mars
Koç
10° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 46"
Satürn
Balık
17° 41' 10"
Uranüs
Boğa
23° 08' 52"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 41"
Lilith
Başak
24° 52' 27"
True Node
Koç
14° 53' 44"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>