Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde ilişkinizi sorgulayıp duruyorsunuz. Onunla yaşadığınız pek çok güzelliğin hatırına onu incitecek davranışlarda bulunmak istemiyorsunuz. Bir yandan da eski heyecanınızı arıyorsunuz. Kıs vadede önemli bir değişiklik gözükmüyor.

İşyerindeki genel huzursuzluk ve belirsizlik herkes gibi sizi de olumsuz etkiliyor. Pek memnun olduğunuz söylenemez. Siz de herkes gibi bir çıkış yolu arıyorsunuz.

Az da olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bir destek bulabilirsiniz. Gelirinizin düzenli olarak artması için biraz daha atak olmanız gerekebilir.

Sizinle ilgili olumsuz bazı söylentiler kulağınıza gelebilir. Tepki göstermeden önce söylentinin kaynağını araştırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Alacağınız bir haberle harekete geçip, sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Hareketli ve heyecanlı günlerin eşiğindesiniz. Bunun gereğini yerine gerektirecek enerji sizde fazlasıyla var. Üstelik pek çok kişiden de destek göreceksiniz.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  cumartesi gününe, saat 02:59 Ay- Kova burcu seyir etkinliğinde merhaba diyeceğiz. Sınırlar içinde sınırsızlığı keşfetme arzusu içindeyiz.  Bu enerji altında -Dünya farklı bir yer olmalı, saçma sapan kurallarla çevrili olmamalı, hayata madem bir kez geliniyor, o zaman gönlümüzce yaşanmalı tarzında düşünebiliriz. Özgürlük ihtiyacının yükselmesi gayet doğaldır. Dışardan bakıldığında her an isyan etmeye hazır haliniz ancak dostlarınızla bir aradayken çok daha farklıdır. Çünkü orada paylaşım vardır. Paylaşım ise tek başınıza olmaktan çok daha fazla sizi rahatlatabilir. Saat 12:53 Ay-Merkür görünümü, geleceği görmenizi sağlayan bilinciniz, hangi konuda nasıl karar vermeniz gerektiği hususunda sizi uyandırıcıdır. Arkadaşlık duygunuz, yeni insanlarla tanışma arzunuz ön plandadır. Ancak bağımlılık içeren duygusal bir ilişkide kaybolup gitmekten hoşlanmayabilirsiniz. Sınırlarınızı ihlal eden, size rakip olmaya çalışan kişilere müsaade etmeyeceğiniz gayet açıktır. Saat 21:11 Ay-Jüpiter karşıtlığı belli bir grubun içinde, aşkta veya çocuklarımızla ilgili konulara tarafsız bir şekilde bakmaya çalışsak da, biz  önde olmak,  takdir edilmek ve kıymetli bulunmak istiyoruz. Mutlu keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

6 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde sizden beklenenleri gözünüzde fazla büyütüyor ve olmayan sorunlar yaratıyorsunuz. Bugün, partnerinizi yanlış algılamanız mümkün. Onun sizin için iyi niyetli yaklaşımlarını farklı değerlendirebilirsiniz. Duygusal davranmanızı engelleyen çevresel koşullarını yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli,takviminizi düzenlemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bizim için önemli konularda gezegenlerin önümüzü aydınlatacağı ve yol gösterici olacağı günlerdeyiz. Bütçemizi planlamak, sağlıkla ilgili konuları düzenlemek, işle ilgili problemlere yeni açıdan yaklaşmak veya yer değişikliği yapmak v.b türünde konular gündemde olabilir. Sabah saatlerinde duygusal anlamda dengesizlik hissedilse de, işlerimizi rahatlıkla halledebileceğimiz, enerjimizi istediğimiz alanda kullanabileceğimiz, öneri ve tavsiyelerden yararlanabileceğimiz bir gündeyiz.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sahiplenici yapınız tavan yapabilir. Kendinize göre doğru yapıyorsunuz ama karşı taraftan bakılırsa bu durum sıkıcı hale gelebilir. Fırsatları değerlendirin.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

6 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 39' 35" R
Ay
Terazi
20° 53' 50" R
Merkür
Boğa
05° 58' 34"
Venüs
Boğa
25° 29' 30"
Mars
Koç
14° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 17"
Satürn
Balık
18° 05' 40"
Uranüs
Boğa
23° 29' 53"
Neptün
Balık
29° 26' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 01"
Chiron
Koç
21° 42' 59"
Lilith
Başak
25° 32' 39"
True Node
Koç
14° 56' 35"
Son Güncelleme : 20/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>