Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoş talepkarlığınız, daha henüz işin başındayken biraz baskılama gibi algılanabilir. Birlikte geçen hafta sonundan sonra, bugün de birlikte olma isteğiniz biraz fazla gibi.

Daha sağlıklı ilişkiler kurma eğilimindesiniz. Bu değişim size mesleki kazanımlar da getirecek. Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir.

En temel ihtiyaçlarınızı birer, birer lüks kapsamına almanız, gelecek adına korkular yaratıyor. Satın alma niyetlerinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Dostluk ilişkilerinizden bazılarını sorgularken, çok fazla varsayımlarla hareket ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyor, bu değişiklikler için fırsat kolluyorsunuz. Bu akşamki bir gelişme size ilk adımı attırabilir. Her şeyin çok göz önünde yaşanıyor olması, özel arzuların ve beklentilerin yeşerememesine yol açabiliyor.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 12:15 Ay-Merkür görünümü, günün ilk etkili enerjisidir. Önemli kararlar vermemekte yarar var. Ailemizi, ilişkimizi ilgilendiren konularda özellikle buna dikkat ediniz. Saat 15:09 Ay-Venüs görünümü rahatlamaya olan ihtiyacı vurguluyor. Ne yöne gittiğinizi bilmek, yolunuzu çizmekten yanasınız. Saat 15:18 Ay-Satürn kavuşumu, ailevi sorumluluklar önceliğimiz olacak. Biraz soğuk davranabiliriz. Sıkıntıya gelemeyiz. Saat 16:37 Venüs-Satürn görünümü, aile hayatımızdan özel ilişkimize kadar her alanda dürüstlüğü merkez almamızı sağlıyor. Bu önemsediğimiz bir prensip olacak. Kendi çıkarını düşünen ve ona göre hareket eden insanların gayet iyi farkındayız. Onlardan uzak duruyoruz. Hukukla ilgili konular bu görünümün etkisinde lehimize sonuçlanacak şekilde gelişebilir. Belki Merkür geri hareketiyle zihnimiz epeyce zorlandı. Ancak bu görünümle umutlanıyoruz. Destek görebiliriz. Sürüncemede kalan bir işle ilgili olumlu bir haber alabiliriz. Saat 20:40 Ay-Mars kavuşum etkisinde, özel hayatınız sizi bir hayli düşündürür. Kendinizce durumunuzu ele alarak, neler eksik veya neler sağlam ve yolunda gitmiyor tespit ediniz. İçinize kapanmayınız. Karamsar düşünmeyiniz. Sadece zamanı iyi kollayınız. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün üzerinde baskı unsuru olan her şeyden kurtulmak istiyorsun. Evin tadilatı gözünde büyüyebilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi fazlasıyla yorgun ve bunalmış hissedebilir kendi kendinize vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yakın çevrenizdeki kişilere hak vermeyebilir onların tutumlarını yanlış bulabilirsiniz. Ancak herkes kendine göre biraz haklıdır bunu unutmayın. Herkesin doğruları kendine göre geçerli sebeplere bağlıdır. Bu konuda onları eleştirmeye gitmeden düşünmeli ve bazı noktalarda hak vermelisiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konulara, toprakla ilgili uğraşlara zaman ayırmanız gerekebilir. Evdeki atmosferi daha pozitif kılmaya özen göstermelisiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yaşayacağınız yüzleşmelerle güçleneceğinize işaret etmekte. Gerçekleri en derin haliyle deneyimleyecek ve kime güvenip kime güvenemeyeceğinizi tamamen öğreneceksiniz. Bu durum biraz sarsıcı olsa da sizi daha iyi şartlara doğru kararlara ulaştıracak bir hediyedir sizlere. Güçlü kararlı istikrarlı bir dönemin içindesiniz. Ruhsal gücünüz o kadar kuvvetli ki kimse size zarar veremeyeceği gibi auranızdaki müthiş enerji büyük bir zırh konumundadır sizin sözlerinize gerek kalmadan enerjiniz onların düşünce ve yapmak istediklerine ayna olacak gerekli tepkiyi sizin adınıza verecektir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi yönden kendinizi güçlü ve istikrarlı görebilirsiniz. Aile hayatınızda özellikle sevdiğiniz insanın ailesine karşı daha anlayışlı olmaya çalışın.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğiniz tahsilatlar bugün gerçekleşebilir. Alacak verecek dengesini oluşturursunuz. Mali işlerle ilgili somut kararlar alacaksınız. Partnerin kazancında artış olur.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

7 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>