Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan bugün yine sizi çok mutlu edecek. Hayata benzer bakış, ortak değerlendirmeler ve karşılıklı özen ikinizi de motive ediyor. Yeni tanışmalar, bugünlerde küçük, geçici problemler yaratabilir.

Çevrenizdekiler sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bazı sorunları atlatmanıza yardımcı olacaklar. Problemleri çözecek beceriye ve deneyime sahip olmanız, dış desteklere kapanmanızı gerektirmiyor.

Sınırlarınızı iyi belirlemişsiniz. Yine de küçük harcamalarınıza daha uygun çözümler üretebilirsiniz. Bugünden bu konuda yeni alışkınlıklar edinmeye çalışmak iyi bir başlangıç olabilir.

İletişim güçlüğü yaşadığınız ilişkilerde sorunun kaynağı siz değilsiniz. Ama kapalı ve çekingen insanlara daha değişik yöntemlerle de yaklaşabilirsiniz. Ummadığınız kişilerle çok özel dostluklar çok mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Risk korkunuz, şansınızın sunduğu küçük fırsatları kaçırmanıza neden oluyor. Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi ile sizi fazlaca etkileyecek. Onun yaşamınızda daha çok yer almasını arzulayacaksınız. Sürekli şans tanıdığınız insanlarla görüşmelerinizi, bugünlerde biraz sınırlandırın. Bu ilişkilerde bu sıralar sinirlerinizin daha da yıpranması söz konusu olabilir.

8 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Perşembe gününe, saat 07:07 Ay-Jüpiter kavuşumuyla adım atacağız. Bu enerji,  sizi dış dünyada ışıklandırıcıdır. Başkaları ne kadar özel biri olduğunuzu düşünürler ve buna birebir şahit olurlar. Kısa sürece bir yolculuk gayet keyifli şekilde geçer. Güven duygunuz bilhassa yüksektir. Kendinizden eminsinizdir. Bu görünüşünüze de yansır. Saat 19:04-9 Ocak saat 00:58 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi  birebir ilgilendiren konularda makul olmaya çalışınız.  Kişisel bakımınız, rutin kontrolleriniz, yarım kalan işleriniz, çocuklarınızla alakalı konular, sanatsal anlamdaki çalışmalar bu saatler arasında faydalı olacaktır. Ancak, üzerinde düşünmeden, hesap yapmadan yenilik anlamında bir karar vermeyiniz. Gün içindeki gelişmeler size hayırlı kapılar aralasın. Her şey umduğunuzdan çok daha olumlu yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

8 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda bağımlı yaşamak motivasyon anlamında sizi rahatlatıyor. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Bugün, yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Enerjinizi olumlu bir şekilde kullanmalısınız.

8 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi ilgilendiren bazı konulara nasıl yaklaşacağınızı bilemiyor veya kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz. Ancak, öylesine bir seçim yapılabilecek zamanlarda değilsiniz bilginize. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı fikir alışverişleri, önemli görüşmeler veya alınacak tavsiyeler açısından daha uygun olabilir. Kendimizi göstermek istediğimiz konularda başarı sağlayabilir veya önemli kişilerden akıl ya da tavsiye almamız gerekiyorsa bu saatlerden faydalanabiliriz. Öğleden sonra ise, Mars'ın olumsuz görünümü, ufak tefek sakarlıkları veya kazaları, ufak tartışmaları ya da gerginlikleri de akla getiriyor. Akşam saatlerinde, sakin diyaloglar kurmamız ve kendimizi rahat hissettiğimiz kişilerle diyaloglar içerisine girmemiz daha doğru olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

8 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

8 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seyahatler, görüşmeler ve eğitimleriniz için faydalı olan bugün, eşiniz, yakın dostlarınız ve sevdiklerinizle keyifli etkinliklerde yer alabilir, daha etkili iletişim kurabilirsiniz. Akşam saatlerinde aile ziyaretleri için ideal zamanda iken, sevgi enerjinizle olası her sorunu çözümleyebilecek güçte olacaksınız.

8 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmazmısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor. Ona da zaman ayırın.

8 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>