Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin sorumsuzlukları ve tedbirsizliklerinden çok sıkıldınız ve bu konuda çıkış yolu bulamıyorsunuz. Her yolu denediniz fakat sevgiliniz bazı huylarından vazgeçemiyor.Son kararı yine siz vermelisiniz.

İşyerinizde rutin ve günlük işlerinizi bitirdikten sonra kendinize vakit ayırabileceksiniz ve bazı konular üzerinde daha rahat düşünme olanağı bulacaksınız. Bir arkadaşınız size bu konuda yardım etmek isteyecek.

Harcamalarınıza aysonu gelmeden ağırlık verdiniz ve kara kara düşünmeye başladınız.Üzülmeyin açığınız bir yerden kapanacaktır fakat bundan sonra harcamalarınıza daha çok dikkat etmeniz gerekiyor.

İkili ilişkiler konusunda daha dikkatli olmalısınız. Bazen insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliyorsunuz ve kontrolü kaybedebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu birkaç gün rahat olmalı, esnek davranmalı ve sevdiğiniz şeylerle ilgilenmelisiniz. Yaratıcılığınızın yüksek olmasından faydalanarak ilgilendiğiniz konularda farklılık yaratabilir ve başarılı olabilirsiniz. Bazı sorunları ortadan kaldırmak için para harcamanız gerekebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Fevri tepki ve hareketlerden kaçının.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler,  8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatımız, çocuklarımızı ve genel olarak yaşantımızda değişim ve yeniliğe duyulan ihtiyacın, bu yönde kararlar almanın işaretçisidir. Hiçbir şeyin üzerimizde denetim kurmasına, bizi istemediğimiz bir şeylere sürüklemesine tahammül etmeyiz. Canlanmak, rahatlamak, özgür olmak isteriz.  Yeniayın oluştuğu bugünkü gökyüzüne bakarsak,  ne gibi gelişmeler yaşanacağını anlarız. İlk görünüm,  Merkür-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Ailevi ve evimiz içindeki sorumlulukları göz ardı etmeden ciddi anlamda düşünmeli, enine boyuna ölçüp tartarak, kararlarımızı vermeliyiz.  İletişimde kullanılan sözcükler çok önemlidir. Eğer bir şeyin sağlam ve kökünün güçlü olmasını istiyorsak iyice analiz etmeliyiz.  Biz ne kadar kendimize göre bir yol belirlemek istesek de, içinde bulunduğumuz şartları, yapabilme gücümüzü, kararlılığımızı gözden geçirmeden, bir oldubittiye getiremeyiz. İkinci görünüm, Ay-Uranüs arasında gerçekleşecek. Bu olumlu bir işarettir. Kısa dönem flört ilişkilerinin ciddiyete dönüşmesini sağlar. Bir anda evlilik kararı almak veya uzun zamandır devam eden bir sorunu çözmek gibi. Ay-Mars görünümü, biraz önce belirttiğim gibi, kararlarımızı vermeden önce iyi düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Hırslarımıza yenilmeyelim. Finansal anlamda da gözden geçirmede bulunalım ki, atılan adımlar sağlam olsun.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu süreçte başınızda nasıl bir sorun olursa olsun tek başına çözüme ulaştırmak istersiniz. Eğitim hayatınız, kardeş ve arkadaşlarla olan ilişkiler ve bu tip konulardaki eksiklikler, hatalar, gün yüzü gibi ortaya çıkarak mutlak çözüme ulaştırılır. Kendinizi daha iyi ifade ederek derdinizi paylaşmanız gerektiğinin bilincinde olursunuz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta yeniliklerle başlıyor. Yeni ilgi alanları bulabilir, yeni konularda bilgi ve fikir sahibi olabilir veya duygusal yenilikler yaşayabilirsiniz. Merakınızı ve heyecanınızı rahat bırakın. Fikri olarak veya bazı önemli pozisyondaki insanlar sebebiyle kendinizi engellenmiş hissediyorsanız bu duruma son vermeniz gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni Ay bugün Kova burcunda meydana geliyor. Bu da elektrik ve elektronik, teknolojik, bilişim veya uzay ile ilgili konularda yeni durumlara ve yeniliklere destek oluyor. İnsancıl tarafımız baskın olacak. Belirttiğim konularda hayatımıza yenilikler girebilir, yeni teknolojik cihazlar edinebilir veya kullanmaya başlayabilir, yeni bir web sitesi, blog, Instagram hesabı edinebiliriz. Bu 10 günlük süreçte yeni fikirlerle ilgi odağı olabilir, daha fazla sosyal ilişki geliştirebilir veya ihtiyacı olan kişilere yardımlarda bulunabiliriz. Fakat dün de belirttiğim gibi ufak kazalara ve sakarlıklara karşı tedbirli olunmalı bu süreçte. Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir. Kalp ve akıl arasında kalınabilir. Karar verirken ve hareket ederken duygularımız ve mantığımız farklı yönlere gidebilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumayı unutmayın lütfen... Hepinize keyifli günler günler. Sağlık ve sevgi ile kalın...

8 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda daha yapıcı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oyalayabilir. İşlerinizde yaratıcılığınız ön plana çıkarabilir. Bu konuda mücadele etmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Spekülatif konularla uğraşmanız gerekebilir.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kontrolcü yönünüz baskın. Sevdiklerinizin hep sizin uygun gördüklerinizi yaşamalarını istiyorsunuz ama onlara saygı duymayı öğrenmelisiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanatsal ve yaratıcılık gerektiren alandaki tüm işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konular ve çocuğunuzun hayatıyla ilgili meselelerde önemli kararlar devreye girebilir.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın keyifli alanları ile ilgili yeni başlangıçlar yapma şansına sahipsiniz. Bu bir spor dalı olabileceği gibi, sevdiğiniz insanla hayatlarınızı birleştirme, çocuklarınıza teknik bir eğitim aldırma yahut teknik alt yapı gerektiren bir hobiye başlamak ta olabilir. Aileniz ve komşularınızla ilgili uzlaşma sorunları yaşayabilirsiniz. Ortağınızla sosyal bir sorumluluk projesi konusunda çalışabilirsiniz. Genel olarak ise; hafta başında bu Ay gününde saat 16:38'de, 19 derece Kova burcunda yeni ay gerçekleşiyor. Mars'da yeni aya kare adını verdiğimiz mücadeleci bir açı yapıyor. Dolayısıyla oldukça dinamik bir yeni ay bu. Güçlü, yaratıcı fikirler ortaya koyma şansımız var. Kendi düşüncelerimize, ilkelerimize önem vereceğiz. Fikirlerimizi kabul ettirmek için mücadele edebiliriz. Sosyal bağlar kurmak, arkadaşlıklar başlatmak için uygun bir gün. Rasyonel yanımızla sezgisel yanımız arasında ikilem oluşturan duygusal karmaşa yaşayabiliriz. Akıl ve mantığı ön plana çıkaran bir tutum sergilemek isterken, iç sesimiz bize başka bir şey söyleyebilir. Web sitesi veya sosyal medya ağı gibi ortamlarda yenilikler yapabiliriz. Bir dava konusu varsa, mahkemede hak aramak ve haksızlığı gidermek için yetkili kişilerle veya kurumlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Bilimsel düşünce ön planda olacaktır.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece keyifli ve eğlenceli çalışmalar yapabilir, kendinizi daha güçlü hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu arada kararlarınızı bir kez daha gözden geçireceksiniz. Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceksiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 47' 24" R
Ay
Kova
00° 23' 13"
Merkür
Koç
17° 02' 24"
Venüs
Boğa
01° 27' 44"
Mars
Koç
00° 00' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 41"
Satürn
Balık
16° 36' 31"
Uranüs
Boğa
22° 22' 07"
Neptün
Balık
28° 55' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 48"
Lilith
Başak
23° 22' 46"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 30/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>