Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin sorumsuzlukları ve tedbirsizliklerinden çok sıkıldınız ve bu konuda çıkış yolu bulamıyorsunuz. Her yolu denediniz fakat sevgiliniz bazı huylarından vazgeçemiyor.Son kararı yine siz vermelisiniz.

İşyerinizde rutin ve günlük işlerinizi bitirdikten sonra kendinize vakit ayırabileceksiniz ve bazı konular üzerinde daha rahat düşünme olanağı bulacaksınız. Bir arkadaşınız size bu konuda yardım etmek isteyecek.

Harcamalarınıza aysonu gelmeden ağırlık verdiniz ve kara kara düşünmeye başladınız.Üzülmeyin açığınız bir yerden kapanacaktır fakat bundan sonra harcamalarınıza daha çok dikkat etmeniz gerekiyor.

İkili ilişkiler konusunda daha dikkatli olmalısınız. Bazen insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliyorsunuz ve kontrolü kaybedebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerde aldığınız sorumluluklar size ağır gelebilir. Üzerinizde baskı unsuru hissedebileceğiniz süreci sağduyulu atlatın. Güçlü iletişimler güçlü yardımları getirecektir.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Çarşamba günümüz, Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Saat 04:19 itibariyle Neptün ile olumlu görünümü yaparak, gün içinde aile hayatınız, çocuklar, güvenceniz, parasal konular üzerinde hassas düşünmemizi sağlayacak. Saat 16:42 Ay-Pluto görünümü, iş-ev arasındaki meseleler üzerinde derinlikli düşünelim. Bazı şeyler bizde hassasiyet yaratabilir. İyice düşünürsek, doğru yolu tespit ederiz. Çekişme, tartışmalardan uzak duralım. Saat 21:52 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında, ilişkiniz, girişimleriniz, aile hayatınız ve mesleki konularda hassasiyetiniz gayet yüksek. Bunların yerli yerine oturması, sağlamlaştırılması gerektiğini düşünmektesiniz. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

8 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Nazik yönün herkese faydalı olacak. Gergin ortamları yumuşatabilir, küslük yaşayanları barıştırabilirsin.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli değişim süreçlerini araştırabilirsiniz. Maddi problemlerinizi çözümlemek için önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Sevgi ilişkilerinde fedakarlık dozunu düşünme vakti.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizhayatınızı da etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Aşk hayatınızda sıkıntılar çıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda yardımcı olacağına inandığınız insanlardan destek istemeniz gerekebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın. Bereketli günlerde bulunuyorsunuz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim ve becerilerin yıldızı Merkür aşk evinize ilerlerken sevgilinizle ve sevdiklerinizle daha çok konuşma ve paylaşma fırsatı bulabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı şekilde anlatma, ifade etme imkanınız olabilir ve bunu yenilikçi ve sıradışı şekillerde yapabilirsiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal statünüzü parlatabilecek başlangıçlar yapmak için çok uygun bir çarşamba günündesiniz. Bilhassa annenizle ilişkilerinizi pekiştirmek için güçlü etkilere sahipsiniz.Mesleki atılım yapma hevesinde bulunabilir, hizmet alanınızdaki ideallerinizi gerçeğe dönüştürme coşkusuna sahip olabilirsiniz. Hayal gücünün ve yaratıcılığın yüksek olacağı bugün, kariyerinize yön veren ortama kendi öz değerlerinizi katabilir, takdir çekebilir ve destek alabilirsiniz. Sanatçı ve yaratıcı tarafınızı doyurabilecek birbulabilirsiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece keyifli ve eğlenceli çalışmalar yapabilir, kendinizi daha güçlü hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu arada kararlarınızı bir kez daha gözden geçireceksiniz. Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceksiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 54' 21" R
Ay
Aslan
09° 37' 27" R
Merkür
Koç
28° 11' 25"
Venüs
Boğa
18° 08' 44"
Mars
Koç
10° 24' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 45"
Satürn
Balık
17° 41' 28"
Uranüs
Boğa
23° 09' 07"
Neptün
Balık
29° 17' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 54"
Lilith
Başak
24° 52' 55"
True Node
Koç
14° 53' 36"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>