Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size güvenilmez muamelesi yapılmasını kabullenemiyorsunuz. Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı.

Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız.

Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz. Bir mülk satışı işiniz var. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer ilgililere beslediğiniz güvensizlikle duyarsız kalacaksınız.

Alacağınız bir habere gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Bu kadar karamsar olmamaya ve duygularınızı kontrol etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize sunacağınız bir sevinciniz var. Birkaç gündür yaşadığınız gergin bekleyiş mutlu bir haberle noktalanacak gibi. İnsan ilişkilerine engin bakışınız, sizi bir iletişim uzmanı yapıyor. Kolay tanışıyor, kolay dost oluyorsunuz. Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

9 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 18 Şubat 2019 tarihine kadar düz seyirle Balık burcunda ilerleyecek Chiron, ilişkide vericilik, empati ve yardım severlik ölçünüzün haddinden fazla artışıdır. Yani o kadar iyisinizdir ki, neredeyse kendinizi unutacak kadar. Size göre iyi olmaktan başka çareniz sanki yok gibidir. Zor şartlarda çalışırsınız ancak sanki çok rahatmış gibi şikayetçi bile olmazsınız. Kendi kafanızda belli kıstaslarınız vardır. Günlük hayatta o kıstaslara göre hareket edersiniz. Size göre her şeyin mükemmel olmasından sorumlu gibisinizdir. Bu yüzden haddinden fazla çalışabilir, sağlığınızı göz ardı edebilirsiniz. Oysaki eğer zararlı alışkanlıklarınız varsa, bu geçişte mutlaka diyetinize, zararlı alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz. Eğer bunların şifa bulmasını istiyorsanız bilmediğiniz yöntemler denemek yerine doktora görünmeli, tıbbın ileri yöntemlerinden yararlanmalısınız. İşlerin iyi yapılması için çevrenize yardımcı olurken, siz aynı konumda yıllarca görev alabilirsiniz. Onun için lütfen bu süreçte fedakarlıklarınızı, kendinizi ve bilinç altınızdaki korkularınızı mantıklı bir şekilde gözden geçiriniz. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

9 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sorumluluklarını rafa kaldırıyorsun! Geleceğe yönelik düşüncelerin ve soru işaretlerin artıyor. Kimin kalıcı kimin geçici olduğunu daha net görmek istiyorsun. Bu yüzden sevdiğin insandan ya da aile bireyinden bazı konularda sana söz vermelerini isteyebilirsin. Eğer tatile gitmek ve biraz kafa dinlemek istiyorsan bunu şimdiye kadar hiç gitmediğin bir yerde yapabilirsin. Bugün aynı zamanda ekfırsatları yakalayabilirsin. Özellikle yeni tanışacağın kişiler farklı bir yol çizmeni sağlayabilir. Üstündeki ağırlığı atmak için en sevdiğin şeyleri yapmak ya da seni iyi hissettiren kişilerle bir araya gelmek istiyorsun. Sorumluluklarını bugün rafa kaldırmayı başarabilirsen kaygılarını daha iyi yönetebilirsin.

9 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili beklentilerinizi yeniden şekillendirebileceksiniz. Özellikle aile içerisinde alınması gereken sorumluluklar yeniden tartışılacak, eğer fikir uzlaşmaları olmazsa bu durum duygusal mesafelere yol açabilir.

9 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evdeki konularla ilgilenmek ve ailenizle daha çok uğraşmak durumunda olabilirsiniz. Evde daha fazla zaman geçirmek gerekebilir.

9 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaştığınız olayları kaderiniz olarak algılamanız mümkün. Kayıplarınız olabileceği gibi ilginç kazanımlarınız da olabilir.

9 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyum ve denge seven Teraziler, ailevi konulardaki sorumluluklar planların önüne geçebilir. Seyahat planınız varsa kısa yolculuklar, yakın yerleri tercih etmek faydalı olur. İlham veren yeni keşifler olası.

9 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Yeni bir ev almak ya da satmak, evden taşınmak, başka şehirde yaşamak gündeme gelebilir. Aile büyüklerinin rahatsızlığı ve sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalırsınız. Miras paylaşımı için yeni kurallar koymak ihtiyacı doğabilir.

9 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

9 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 08"
Ay
Kova
25° 26' 56"
Merkür
Koç
17° 52' 57"
Venüs
Boğa
03° 40' 41"
Mars
Koç
01° 24' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 54"
Satürn
Balık
16° 45' 53"
Uranüs
Boğa
22° 28' 18"
Neptün
Balık
28° 58' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 51"
Lilith
Başak
23° 34' 44"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>