Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kurallarınız var. Aşkı o kurallara baştankara bağlamışsınız. Ve ilişkinizde bu kurallardan taviz vermemeye çok kararlısınız. Bu yüzden sizi arada bir yoklayanlar eli boş dönüyorlar.

Verimli çalışıyor, işinizi önemsiyorsunuz. İşinizin uzmanısınız. Bu nedenle de aranan birisiniz. Oldukça uzaklara işle ilgili bir yolculuğunuz olabilir diye bir beklentiniz var. Ama bir eleme sonucu buyolculuğunun dışında kalacaksınız..

Nakit sıkıntısı çekiyorsunuz. Nakdin dışındakiler de dönem nedeniyle pek geçerlilik bulmuyor. Aile bireyleriniz bazı harcamalarınızı çok kişisel ve gereksiz buluyor. Bu harcamaları biraz azaltmanız nakit ihtiyacınıza az da olsa katkı koyacaktır.

Birlikte yaşadığınız kişi sizin şahsi dostlarınızla tanışamamaktan rahatsız. Bu size karşı onda bir güvensizlik geliştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tam bir deniz tutkunusunuz. Bugün bu tutkunuzu elinizden geldiğince doyuracaksınız. Kendiniz gibi bir arkadaş arayışınız da sona erecek. Çünkü onu bugün bulmuş olacaksınız. Yeni haftaya daha bir mutlu başlayacaksınız. Gönlünüzün denizde ama hayatınızın karada olması en büyük çözümsüzlüğünüz.

10 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Merkür gezegeni 10 Eylül (saat 05:52)-30 Eylül (saat 03:42) tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. İş hayatımızla ilgili planlarımız, görüşme veya düzenlenecek işlerimiz, halledilmesi gereken incelemeler gündem maddemizde yer almaya başlıyor. İş bulmak yönünde detaylı bir analiz sürecidir bu. Bakarız, nasıl birdüşünüyoruz, nasıl şartlar arıyoruz tümüyle gözden geçiririz. Geçirmemiz de gerekir zaten. Sigorta işlemleri, gerek işe girişlerde gerekse eleman alımlarında önemsenir. İşin ustası olup olmadığınıza bakılır. Öyle her önünüze gelen işi kabul etmemeli, tüm ayrıntılarını gözden geçirmelisiniz. Bu süreç, yeni bir planlamanın ön çalışmaları için kıymetlidir. İş problemlerimizi çözebilmek, işlerimizi düzgün şekilde yapabilmek için titiz çalışacağız ancak şikayetçi olmak, sürekli bir şeyler kulp takmak zaman kaybı olur, huzursuzluk yaratır buna da dikkat edeceğiz. Merkür-Başak burcu geçişinin hepimiz için verimli geçmesi dileğimle,

10 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatını değiştirecek gelişmeler nedeniyle biraz sorun yaşayabilirsin. Gün içerisinde şaşırtıcı yeni kararların tohumlarını atabilirsin.

10 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda aileden gelen sürpriz ve hızlı getiriler günü rahatlatabilir. Moralinizin ve keyfinizin yerinde olduğu bir gün olabilir. Tadını çıkarın.

10 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alan işler söz konusu olabilir. Bu arada sağlığınızla daha çok ilgilenmek de yararlı olacak.

10 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade ederken gerginlik hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren uğraşlar sizi rahatlatabilir. Ani parlamalara karşı dikkatli olmalısınız.

10 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burç değiştiren Merkürhayatında sizi daha iletişime açık kılabilir, üstlerinizle, yöneticilerinizle bir araya gelebilir, görüşmeler veseyahatleri yapabiirsiniz. Sözlerinizle, yazılarınızla, ifade ve sunumlarınızla kendinizi daha fazla gösterme imkanı bulabilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer evinizde ilerlemeye başlayan Merkür, 15 gün boyunca bu alandaki görüşmelerinizi hızlandıracak. Kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Yeni projeler devreye girebilir.

10 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

1 Eim'e kadar Başak burcunda seyahat edecek olan Merkür, sizi zorlar gibi görünse de çalışma prensibini zihninize yerleştirecek. Uzun vadede bundan ne kadar faydalandığınızı hemen fark edeceksiniz. Kariyerinizde çalışkanlığınızla takdir toplarsınız. Terfi etmek ya da prim almak gündeme gelebilir. Analitik düşünce tarzı sizehayatında başarı taşıyacaktır. Detaylarda yine de kaybolmayın.

10 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

10 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>