Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın, her şeye rağmen yaşanılası bir duygu olup olmadığı konusunda bir zihin karmaşası yaşıyorsunuz. Yüreğinizde kabaran yeni duyguların gelişimini biraz da endişeyle izliyor gibisiniz.

Yakında kendiliğinden açılacak bir fırsat kapınız olacak. Destek aldığınız insanları yanıltabilme kaygınızı, bir karabasan gibi yaşıyorsunuz. Bu baskılanma bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabiliyor.

Birçok masraf musluğunu kapattığınızı düşünürken, biraz iyimser baktığınız belli oluyor. Ani kararlar vermemelisiniz. Bu sizi maddi zararlara uğratabilir. Şu günler, para kaybı için hiç de uygun görünmüyor.

Sizden yaşça büyük olanlarla ilişkilerinizde, abartılmış bazı saygılar gözleniyor. Bu tarzınız, bu ilişkilere dezavantajlı başlamanıza yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde kendinizi sakınıp katılmak istemediğiniz bir gruplaşma var. Bu gruplaşmanın belli amaçlara yönelik, planlı olduğu yolunda kaygılarınız var. Çoktandır uzak kaldığınız biriyle yaşamlarınız şu günlerde yeniden çakışabilir. Bu yeniden yakınlaşmayla ilgili kazançlarınız olacak. Sizi sürekli anan birine kulaklarınız kapalı duruyorsunuz.

11 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:39 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, duygu ve düşüncelerinizi kimsenin onayına ihtiyaç duymadan özgürce sunmaktan yana oluşunuz size doğal bir çekicilik kazandırabilir. Bu farklılık önce yakın çevrenizdeki daha sonra da yabancısı olduğunuz ortamlarda dahi kolaylıkla fark edilebilir. Saat 06:19 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, maddi bir sıkıntının giderilmesi, bir işin olumlu yönde sonuçlanması yönünde sizi destekleyicidir. Yaptığınız bir iyilik karşılık görür. Neye ihtiyaç duyuyorsanız o konuda yardım görürsünüz. Bir yerden elinize para geçer. Bir davanız olumlu sonuçlanır. Saat 14:00 Ay-Venüs görünümü, halledilmemiş, üstü örtülmüş ve önemsenmemiş durumlar üzerinde bizi düşünmeye sevkediyor. Bu sağlık problemlerinden-ilişkilere,sorunlarından -geçmiş meselelere kadar geniş bir yelpazeyi kapsayabilir. Bugün neler yapabiliriz? Bizi kimsenin üzmesine izin vermeyiz. Şöyle bir geriye çekilip dinlenebiliriz. İllaki bir şeyleri düzelteyim diye kendimizi hasta etmeyiz. Saat 17:33 Ay-Jüpiter görünümü, size şans verici, pozitif bir etkidir. Burcunuzda ilerleyen jüpiterin bu desteği moralinizi yükseltir. Güzel haberler alırsınız. Kendinizi gayet iyi hissedersiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Detaylar ön planda! Bugünkonusunda detaylar ön planda olacak. Liderlik yapmak, yönetmek, organize etmek gibi konularda pratik ve yaratıcı olacaksın. Organizasyon yapmak, giyim kuşam, ev dekorasyonu gibi yaşam alanında ufak değişiklikler yapmak isteyeceksin. Sosyal aktiviteler hızlanabilir. Bu açıdan ekip çalışmaları, grup organizasyonları artacaktır. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını anlatan mesajlar gönderebilirsin. Duygularının karşılıklı olduğunu görmen seni bir hayli sevindirecek. Çocukların varsa, onların eğitimlerini destekleyecek kurs ve etkinlikleri araştırabilirsin. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmeyi tercih edebilirsin. Yapacağın bitki çayları fiziksel olarak rahatlamanı sağlayacak.

11 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cesaretinize güvenmekten başka bir çarenizin olmadığını fark edebilirsiniz. Önümüze gelen fırsatları artık değerlendirmenin zamanı geldi.

11 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkileriniz gündeminizi belirleyebilir. Öğlen saatlerinde kendinizi daha atak hissedebilirsiniz. İşlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar var. Ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Gününüzü sporla değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde sorumluluklarınız artabilir. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz gün boyu çok hareketli. Eğitim imkanları, projeler gelişebilir. İşleri kısa yoldan yapmadan etraflıca düşünmek gerekli. Ailevi konularda geçmişle hesaplaşma, ilişkileri gözden geçirme olabilir.

11 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati size valiz hazırlatır. Kardeş ve yakın akrabalarınızla aniden bir seyahat planı yaparsınız. Arabanızı yenilemeye niyet edersiniz. Yaşadığınız yakın çevredeki insanlarla iletişiminiz artar. Özgür ruhunuzun ön plana çıktığı bir gün. Entelektüel konulara ilginiz artar. Kurslara veya eğitimlere katılmak sizin için oldukça anlam taşır.

11 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

11 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 17" R
Ay
Koç
09° 46' 11"
Merkür
Koç
19° 49' 01"
Venüs
Boğa
07° 27' 01"
Mars
Koç
03° 45' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 01' 19"
Uranüs
Boğa
22° 38' 53"
Neptün
Balık
29° 03' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 02"
Lilith
Başak
23° 55' 06"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>