Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk sizin için şu günlerde bir karabasan. Ama unutmalı, kendinizi buna zorlamalısınız. Ayrıca, her gidişe ihanet diyenlerden olmamalısınız. İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız sorumsuzluklarınızla şimdi yüzleşmelisiniz.

Geleceğiniz gündoğumu gibi görünüyor. Şu sıralar yaşadığınız akşam karanlığına aldırmayın. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmayacak.

Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde paralanıyorsunuz. Yalnız paranın sizdeki anlamı bazı revizyonlar istiyor. Parayı, günlük yaşamın karşılığı tanımının daha ötesinde değerlendirmeniz gerekiyor.

Derdinizi paylaşmak isteyen biri var. Elinizi ona uzatmanızda en azından bir sakınca yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bu kadar boşlamamalısınız. Hayatta kaybeden tek siz değilsiniz. Üstelik kaybettiğiniz de yerine konamaz bir şey değil. Bugünlerde, biraz dik başlı, çok genç biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken de, bu ortamı kendinizin yarattığını anlayacaksınız. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Burcunuzda ilerleyen Ay etkisi, rahat, özgür, neşeli bir şekilde günü geçirmeniz adına destekleyici görünmekte. Moralinizi yükseltecek, kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayacak kişilerle bir araya gelebilir, sevdiklerinizle yakın temasta bulunabilirsiniz. Pozitif ifade tarzınız, çevrenizdeki insanların dikkatini çekebilir, hatta karşı cins üzerinde bugün çok daha etkili olduğunuzu fark edebilirsiniz. Saat 10:06 Ay-Mars görünümü, öne atılmaya hevesli olmamızı sağlıyor. Kendimizi savunuruz, fikirlerimizi ifade ederiz ve yeni her şeye açık oluruz. Saat 15:32 Ay-Neptün görünümü, başkalarının düş kırıklığına uğratmak istemediğiniz için, sizi rahatsız eden konuları dile getirmekten yanasınız. Çünkü bunları içinizde tuttuğunuz sürece üzüleceğinizin farkındasınız. Hayatın anlamını keşfetmek istiyorsunuz. İdeallerinizi ancak bu şekilde gerçekleştireceğini düşünebilirsiniz. Ancak gerçekten özgür müsünüz? Bazı şeylere dur diyebilir misiniz bunları tekrar düşünmekte fayda var. Ağzımızın tadı hiç bozulmasın. Sağlıklı, verimli ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaptığın her işten çabuk sıkılabilirsin, bir yerde uzun süre sabit kalmak istemeyebilirsin. Rutininde birtakım değişiklikler yapmayı istiyorsun fakat yoğunluğun buna pek izin vermeyecek gibi görünüyor. Üzerinde sebepsiz bir gerginlik hissedebilirsin, kendini biraz rahatlatmaya ve olayları akışına bırakmaya ihtiyacın var. Gün içerisinde duyguların mantığının önüne geçebilir. Hislerinle daha önce çözemediğin konuları kolayca çözebildiğine tanıklık edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, unutamadığın kişiye olan duyguların yeniden alevlenebilir. Eğer uzun zamandır sinemaya, tiyatroya ya da benzer aktivitelere gitmiyorsan arkadaşlarını mesaj yağmuruna tutabilirsin.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün genel kültürünüzü geliştirmek adına geziler yapmak isteyebilir ve öğrendiklerinizi başkalarına aktarmak isteyebilirsiniz. İletişimlerinizde takındığınız hoşgörü sayesinde kalpleri fethedebilirsiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel konularınız üzerinde daha çok durabilirsiniz. Sizi mutlu eden kişilerle bir arada olmaya özen göstermelisiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küllenmiş bir aşk yeniden alevlenebilir ve hızlı gelişmelerle ilişkinizi resmileştirme kararı alabilirsiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde geçmişin yükünü yoğun hissedip endişe ve kaygıya kapılabilirsiniz. Öğleden sonra artan enerji ile yenilenen güven duygusu size iyi gelecektir. Enerji aniden yükseldiği için gerginlik, yönsüzlük olabilir. Bedensel faliyet iyi gelir.

12 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Haftanın son gününe oldukça iyimser bir bakış açısıyla başlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte hem entelektüel hem de neşeli paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Bugün güzelleşmek için her türlü bakımı yaptırabilirsiniz. Zaten herkesin ilgisinin üzerinizde olacak bir gün geçireceksiniz. Yabancılarla iletişim kurabilir, kültürler arası ortamlarda bulunabilirsiniz. Çok sevdiğiniz sizi geliştiren bir eğitime katılırsınız.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

13 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 21' 22" R
Ay
Boğa
22° 49' 54" R
Merkür
Koç
22° 12' 48"
Venüs
Boğa
11° 04' 35"
Mars
Koç
06° 01' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 30"
Satürn
Balık
17° 15' 32"
Uranüs
Boğa
22° 49' 06"
Neptün
Balık
29° 08' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 39"
Lilith
Başak
24° 14' 42"
True Node
Koç
15° 19' 50"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>