Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık, sık eleştirmeniz onu üzüyor. Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisindesize düşecek.

Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor.

Taraf olmaya zorlanacağınız bir tartışmada görüşlerinizi açıkça söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problemler karşısında geliştirdiğiniz yöntemlerin kopya edilmesi mümkün değil. Bunlar belli ki, sizin doğallığınızın üretimi. Çevrenizde bu anlamda uyandırdığınız hayranlık, çok yakın bir, iki ilişkinizde kötü taklitçiliğe neden olabiliyor. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var. Ama koşullarınız çok ilgilenmenize uygun görünmüyor.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugün 01:26-12:31 arasında boşlukta olacak. 12:31 itibariyle Ay İkizler burcuna geçiyor. Sizler için ilişki ve evlilik hayatınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle bugün daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Duygusal tarafınızın daha ağır bastığı bir günde olabilirsiniz. Bugün meydana gelecek olan Koç burcundaki Mars-Uranüs kavuşumu günün en önemli olayı sayılabilir. 09:27 itibariyle kesinleşecek bu enerji tüm gün boyunca agresif olabileceğiniz durumlara neden olabilir. Sizler özellikle aşk hayatınızda ve çocuğunuzla ilgili konularda beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Partnerinizden ummadığınız bir tavır görebilirsiniz. Bu durum hem agresif olmanıza hem de duygusal olarak yara almanıza neden olabilir. Çocuğunuza da dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Çocuğunuz küçükse, riskli işlerden veya objelerden onu koruyun. Sevgiler, Astromeri

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım kalan projelerini hayata geçiriyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Özgüven insanın en büyük silahıdır. Kendine olan güvenin sayesinde yarım kalan projelerini hayata geçirebileceksin. Maddi açıdan uzun zamandır beklediğin bir haberle ilgili bilgi alabilir;hayatına dair fikirlerini tekrar gözden geçirmene neden olacak birtakım olaylarla karşılaşabilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilinin bazı söz ve davranışları geri adım atmayı düşünmene neden olabilir. Evlilik hazırlığı içindeysen, bazı detayları seçmekte zorlanabilirsin. Kararlarını netleştirmek adına sevdiklerinden yardım alabilirsin. Bugün aynı zamanda, spor ya da güç gerektiren herhangi bir aktivite ile uğraşırken aceleci davranmamanda fayda var.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün şaşırtıcı tesadüfler yaşayabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu kişiler size yeni ufuklar açarken aynı zamanda da yeni fırsatları önünüze getirebilirler.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Para konularıyla ilgili istikrarlı olmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda kopmalar yaşayabilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Engellediğinizi düşündüğünüz olayları başka bir zamana bırakmanız sizin için daha iyi olabilir. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olun.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk alanında bugünlerde fırsatınız açık. Bu durum çekiciliğiniz ile birleştiğinde ortaya muhteşem bir tablo çıkıyor.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi geliştireceğiniz, hayatınıza düzen getiren değişikler olası. Gerekli imkanlar kendiliğinden oluşuyor. Yaşam enerjinizi artıran, hayattan aldığınız hazları yenileyen arzular gün yüzüne çıkabilir.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda çalışanlarınızdan destek görebilir. Yürüttüğünüz bir işi artık teslim edebilirsiniz. Yenitekliflerine açık bir gündesiniz. Tanıtım faaliyetlerini de başarıyla yönetebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz sayesinde yeni bir ortaklık gündeme gelebilir. Bunun kalıcı olması konusunda ince eleyip sık dokumanızda fayda var.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkileriniz, daha yumuşak bir seyir izleyecektir. Gerilimler, tartışmalar ve eleştiriler azalacak, iletişime hoşgörü hakim olacaktır. Diğer taraftan, abartılı harcamalar yapmaya başlarsanız, kendinizi aniden çatışma içerisinde bulabilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>