Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor.

Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekebilir. İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak.

15 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:33 Venüs-Uranüs görünümü, iki gün boyunca etkili olacak. Yediklerimize, içtiklerimize dikkat edelim. Enerjimizi doğru kullanmak istiyorsak, bizi rahatsız edebilecek kişi ve ortamlardan uzak duralım. Bu görünüm, görüş farklılığı nedeniyle bazı kişilerle anlaşmazlığa yol açabilir. Malum Bayram. Gittiğimiz yerde gördüğümüz aksaklıklar canımızı sıkabilir. Çabuk tepki gösterebiliriz. Astarı yüzünden pahalıya gelecek alışverişlerden kaçınalım. Birileri sabrımızı sınayabilir. Elden geldiğince sakin olalım. Zamanı güzel şekilde geçirmeye gayret edelim. Saat 09:10 Ay-Jüpiter görünümü, kalıcı ve sağlam olan plan ve projelere yönelmenin doğru olacağını gösteriyor. Saat 12:40 Ay-Neptün görünüm etkisinde ailevi ve ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde hassasiyetle durabilirsiniz. Saat 19:19-16 Haziran saat 10:21 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Dikkatimiz çabuk dağılır. Belirsizlikten hoşlanmayız. Ailemiz, güvenliğimiz, çocukluğumuz her şey bizim için kıymetlidir. Sevdiğimiz insanları yanımızda görmek isteriz. Bize karşı kaba davranılmasına müsaade etmeyiz. Herhangi bir sıkıntı olduğunda, oradan uzaklaşmak isteriz. Kafamızı dağıtacak, bizi rahatlatacak güzelliklere ihtiyacımız vardır. Gönülden huzur, mutluluk ve sevgi dileklerimle, bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim.

15 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygularının yoğun olduğu bir gün geçirebilir, yalnızca kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. Bu yüzden, sabahın erken saatlerini ufak tefek dağınıkları toparlamakla geçirebilirsin.

15 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ve hukuki konularla ilgili durumlarda zor durumda kalabileceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Devlet ile ilgili konularda hukuksal bir takım işlemleri başlatma kararı alabilir ve haksızlık yapılan bir durumdan sayılmak için elinizden gelen tüm gayreti gösterebilirsiniz. Bu aynı zamanda bazı gecikmelere de sebebiyet vereceğinden eski bir takım işlerinizi ertelemek durumunda kalabilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamında işleriniz daha çok emek sarf etmenize neden olabilir. Beraber çalıştığınız kişilere daha çok odaklanabilirsiniz. Hizmet verme konusunda uzun zamandır bekleyen projenizi bugün hayata geçirebilirsiniz. Bu konuda heyecan duymanız olası. Beraber çalıştığınız kişilerle kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olun. Duygusal açıdan sizi bağlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden olumsuz tepkiler alıyorsunuz. Kendinizi sorgulamayı bilmelisiniz. Sürekli ben merkezci oluşunuz diğer insanları bıktırıyor. Bu aralar fazla stres yaşıyorsunuz.

15 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bulunacağınız yerlerde her zamankinden farklı davranmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun!

15 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim gündelik hayatınızda kurduğunuz ilişkilerde denge kurmanızı zorlaştırır. İsyankar çalışma arkadaşlarınızla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kadınlara yönelik çalışma ve organizasyonlarda başarı elde etme ihtimaliniz oldukça yüksek. Yurt dışı bağlantılarınız için davet alabilir, plansız bir seyahat programına dahil olabilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

15 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 01" R
Ay
Koç
13° 14' 22"
Merkür
Koç
19° 59' 26"
Venüs
Boğa
07° 44' 28"
Mars
Koç
03° 56' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 18"
Satürn
Balık
17° 02' 29"
Uranüs
Boğa
22° 39' 42"
Neptün
Balık
29° 04' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 48"
Lilith
Başak
23° 56' 41"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>