Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz. İlişkinizi bu tavrınızla bir dengeye oturtamayacaksınız gibi görünüyor. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız.

Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler öğrenebilirsiniz. Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz olabilir.

Birtakım komplekslere kapılmanız yersiz. Elinize geçen paranın sizde yarattığı eziklik hiç de anlamlı görünmüyor. Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz.

Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz. Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi dinleme günleriniz yeniden geri geliyor gibi. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde yine evhamlarınızı harekete geçirebilir. Yakın bir arkadaşınızın aşk beraberliğini nezaketsiz bir tavırla bitirmesi, sizi şu günler içinde o arkadaşınızla bir hesaplaşmaya itecek. Onun aşk aşkı ifadesiyle ilişkisi arasındaki çelişki sizi hayrete düşürebilecek.

15 Mart 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 21:08 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk etkisi devam ederken Venüs-Kuzey düğüm görünümü meydana gelecek. İlişkilerimizi, evimizle alakalı meseleleri, ailemizi ve geçmişte yaşananları gözden geçirmek ve bunlar üzerinde odaklanmak adına önemli bir gündeyiz. Amacımız, öncelikle kendimizin farkında olmaktır. Çünkü bu durumumuzu görmemizi sağlayacaktır. İnsan, bazen yanlışların üstünü kapatır, hayatın karmaşık yanlarını görmek istemez, bazen de her şeyi olumsuz yanıyla görüp bezginlik içinde çöker. Her ikisi de yanlıştır. Gülün dikeni de vardır, güzel kokusu da. Biz de insanız. Yanlışımız da olur, güzel yanlarımız da. Burada esasen önemli olan, bütüne bakmak ve o bütünde aksayan tarafları ele alarak kendimize yeni bir yol çizmektir.

15 Mart 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, içsel enerjinizin güçlenmesine neden oluyor. Siz, olumlu yansımalarla yaşamaktan hoşlandığınız için, bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız. Bugün, kazançlarınızla ilgili küçük detaylar kafanızın karışmasına neden olacaktır.

15 Mart 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşle ilgili rutinler ve günlük akan tempo yavaşlamakta. Sizi bekleyen sorumluluklar,ortamından kaynaklanan hizmet temaları kısıtlayıcı olacaktır. Verimli işler çıkarmak için daha fazla çalışmak gerekecek. Yeteneklerinizi öne çıkarmak adına pratik olmalısınız. Bu dönemde size keyif veren etkiler de yok değil. Yaratıcı bir uğraşla ilgileniyorsanız harekete geçirici etkiler altındasınız.

15 Mart 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Günaha Çağrı... İnsanların eleştirilerine aldırmadan bildiğinizi okumanız ne hoş. Özel yaşamınıza kimsenin karışmasına izin vermeyin.

15 Mart 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin duygusal tarafının ağır bastığı bir gün geçirmeniz mümkündür. Hassaslığınız, sizi uyum içinde olmaya, gerginlikten kaçmaya itebilir. Gerektiğinde mücadele edilmesi gerektiğini unutmamalı, yeri gelince direnç göstermelisiniz.

15 Mart 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>