Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sağlıklı Yaşıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi toparlama şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içerisinde son bulma ihtimali var. Hata yapmamaya çalışın.

Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Beklenmedik problemlerin üzerine gitmekte zorluk yaşanmayacak. Her şey daha iyiye gidebilir.

Parasal durumunuzu zorlamaktan kaçının. Hata yapmadığınız sürece daha rahat hissedebilirsiniz. Kontrollü olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal sorumluluk projeleri, ortak değerler ilginizi çekebilir. Bu anlamda tarihten ilham alabilir, kendinizce araştırmalar yapabilirsiniz. Tecrübeli kişilerden öğrenecekleriniz, sizin de çevrenize katacağınız deneyimlerin temelini oluşturabilir.

23 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ilişkilerinizde daha aktif olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla iletişiminizi güçlendirmek ve yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Duygusal anlamda pozitif gelişmeler yaşayabilir ve iç huzurunuza kavuşabilirsiniz. Beklenmedik olaylar karşısında esnek olmaya ve spontane kararlar almaya hazırlıklı olmanız faydalı olacaktır. Bugün kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, bu yüzden duygularınızı net bir şekilde ifade etmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

23 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı bir kurumda çalışmaya başlayan Yay burcuysan, eskiyerine nazaran yeniyerindeki arkadaşlarına daha çok güveniyorsun. Birlikte hareket etmek işine karşı olan motivasyonunu arttırıyor. Spora ara verenlerdensen, tekrar spora dönmek isteyebilirsin. Sporu tekrar hayatının bir parçası yapmak istiyorsun.

23 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koşullar her zaman zorlayıcı olsa da bunu kolaylaştıracak insanlar ve imkanlar mutlaka bulunur. Hayatınızda bu etkiye sahip olan insanlar varsa şanslısınız demektir. Bugün şansınızı kullanmak, kendinize katacağınız yeni özellik ve davranışlar konusunda da size ilham olabilir. 

23 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Ticari konularda gelecek yönünde yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde fırsatlar söz konusu olabilir.

23 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir, önemli olan ne istediğinizi bilmeniz ve düşüncenizi olumlu tutmanız.

23 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni birisi ile tanışabilir ve güzel bir arkadaşlık kurabilirsin. Etrafındaki insanlarla arandaki iletişim daha iyi olacak bugün. Bu durum, bir süredir çözüme gitmeyen konuları halletmende faydalı olabilir.

23 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün işinizle daha fazla gurur duyuyorsunuz ve bunun sonucunda performansınız artıyor. Bu zaman günlük işlerinizi halletmek için mükemmeldir; işinizi, sağlığınızı ve günlük rutinlerinizi iyileştirmenin zamanıdır. Hayatınızın ayrıntılarını daha iyi bir şekilde düzene koymak için planlar ve listeler hazırlanabilir. Gün, daha organize, üretken ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürme ihtiyacını uyandırıyor! Şimdi halledilmesi gereken bazı can sıkıcı işler olsa da genel olarak günlük işlerinizde daha fazla anlam bulmak veya önemli konuları ele almak için iyi bir zamandır.

23 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yaylar, bugün yakınlarınızla vakit geçirmek, fikir alışverişinde bulunmak için güzel bir gün.. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızı ziyaret edebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çevreniz tarafından destekleniyorsunuz. Bugün doğru insanlar karşınıza çıkabilir.

23 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

23 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyal çevrenize zaman ayırabilirsiniz ayrıca ilişkinizde ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız küçük sıkıntıları biriktiriyor, vaktinde çözmüyorsunuz. Sonradan da büyük bir sorun olarak karşınıza çıkıyor. İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Sonradan üzebileceğiniz durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız, bazı insanlara tepkilerinizi doğrudan göstermelisiniz. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi! Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

23 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 27' 04" R
Ay
İkizler
08° 56' 43" R
Merkür
Koç
23° 15' 43"
Venüs
Boğa
12° 28' 12"
Mars
Koç
06° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 30"
Satürn
Balık
17° 20' 51"
Uranüs
Boğa
22° 53' 02"
Neptün
Balık
29° 10' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 18"
Lilith
Başak
24° 22' 14"
True Node
Koç
15° 14' 37"
Son Güncelleme : 09/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>