Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size söylemeye çalıştığı önemli şeyler var gibi yaklaşıyor. siz de bu önemli şeyleri öğrenmekten korkar gibi uzaklaşıyorsunuz. Korktuğunuz türden şeylerse, ne kadar kaçabilirsiniz. Bir an önce karşınıza alıp dinlemenizde yarar var.

İş yaşamınızda mutlu bir sürpriz görünüyor. Bir takım kuruntulardan kurtulmanızı ve dostlukla ilgili değerlendirmelerinize duyduğunuz güvenin pekişmesini sağlayacak. Böylece senaryolar yazmaya meraklı birini de defterden sileceksiniz.

Parasal durumunuz pek iyi değil. Buna rağmen bir hayli çok harcamanız var ve bu harcamaları genelde kredi kartınızla yapıyorsunuz. Böyle giderse yakında kredi kartı borçlarınızı ödeyemeyecek duruma geleceksiniz.

Harcamalarınıza kesinlikle dikkat etmelisiniz. Bu aralar ailenizden maddi bir yardım almanız söz konusu. Bu maddi yardımı dikkatli kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istemediğiniz tartışmaların içine sokulabilirsiniz. Genelde esnek, uzlaşmacı kişiliğinizin bazı durumlarda ortaya koyduğu uyumsuzluk, bu tartışmalarda tehlike arz edebilir. Akşam bir çözümsüzlüğünüzle ilgili olarak, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak isteyeceksiniz. Onlarla bir şeyleri paylaşma ihtiyacınız, son günlerde sınırlarda gibi.

5 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Birileri bizi anlamadığında ters tepki gösterebiliriz. Ancak bunun ayarını iyi yapmamızda yarar var. İlişkilerimizdeki karşılıklı paylaşımda bulunmak, bizi rahatlatır. Çevremizle olanve özel temaslarda anlayışlı olmakta yarar vardır. Saat 13:53 itibariyle Ay-Balık burcu seyrinin huzur verici, sakinleştirici, dinlendirici etkisi başlıyor. Nereye doğru yol aldığınızdan ziyade, ruhunuz nerde olmak istiyor sorusunun cevabı önemli. Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, iç dünyamızın derinliklerinde sevdiklerimizi özleyebilir, onların varlığını veya kaybetmişsek yokluğunu yüreğimizin tam ortasında hissedebiliriz. Çocukluğumuzu hatırlarız ve eskiyi anımsarız. Hassasiyet bir çoğumuzun üzerinde hakimdir. Ailemizle bir arada olabiliriz veya yalnızsak hoşumuza gidecek bir planlamada bulunabiliriz, dinlenebiliriz, kitap okuyabiliriz. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, ailemizin sevgi, şefkat ve ilgisinin bizim için önemini vurgular. Evimizdeki huzur ve güvence kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayacaktır. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına yeni bir sayfa açmaya çok hazırsın. İşe basit düzeydeki kararlarını hayata geçirerek başlayacaksın.

5 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi kararsız hissedebileceğiniz bugün kendinizi herhangi bir işi odaklamakta güçlük çekebilirsiniz. Biraz yalnız kalmaya ve yaşamınızı iyisiyle kötüsüyle değerlendirmeye ihtiyacınız olabilir. Ailenizle olan ilişkilerinizde ani konuların gündeme gelmesiyle birlikte yine aynı sorunların içinde kalabilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fikir paylaşımları, yeni hedefler ve yeni yaklaşımlar geliştirmeniz için çok yaratıcı bir gün. İyimser yaklaşmalarınızla birçok olayın üstesinden gelebilirsiniz. Merak duyduğunuz konulara yönelebilir, araştırmalar yapmanız olasıdır. Bugün ziyaretler ve çevrenizle ilgili değişiklikler de dikkat çekiyor. Yakın çevrenizdeki konularla, değişikliklerle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kardeşlerinizle görüşebilir ve bir araya gelebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Fikirleriniz konusunda fazla açık olabilirsiniz, sözlerinizi çok da tartıp bükmeden konuşabilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatına yeni bir sayfa açmaya çok hazırsın. İşe basit düzeydeki kararlarını hayata geçirerek başlayacaksın. İş yerinde zamanında yerine getirdiğin sorumluluklar kimsenin gözünden kaçmıyor, beklediğin takdiri bugün alabilir,yerinde patronunla ertelediğin konuşmayı gerçekleştirebilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Yay burcuysan, kendinden daha güçlü kişileri karşına almamaya dikkat etmelisin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilinin bazı söz ve davranışları geri adım atmayı düşünmene neden olabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, kendini derinlemesine sorgulayacaksın. Bu durum daha gerçekçi adımlar atmanı sağlayabilir. Ailede senden yaşça küçük bireylerle gerçekleştireceğin sohbetle, onların hem güvenini hem de hayranlığını kazanabilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah toparlayamadığınız konuların üzerinden geçmek için öğleden sonra daha rahat etkiler altında olacaksınız. Aile düzeninizi sağlamak için öğleden sonrayı değerlendirin.

5 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşle ev arasında önceliklerinizi belirlemekte zorlandığınız bir gündesiniz. Kimseye kendinizi beğendiremezsiniz. Sanki bugün her şey havada kalır. Hiçbir şeyi ciddiye almayın. Akıcı zihninizi yoga, meditasyon gibi öğretilerle dengeleyin. Spiritüel çalışmalar pozitif enerjinizi yükseltir.

5 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>