Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz. Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz.

Bugün duyacağınız olumsuz söylentinin bir dayanağı yok gibi, içiniz rahat oturtabilirsiniz. İş yerinizde ortada dolaşan bu tür söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz.

Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir.

Beklenmedik bazı rastlantılarda izin için en hayırlısı, bu rastlantıya kuşkulu bakmak yerine ondan yararlanmayı bilmek olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün neşeli insanlarla hareketli saatler geçirebilirsiniz. Dışınızda gelişen birtakım gelişmeler, aile ilişkilerinizde beklediğiniz olumsuzluklara neden olmayacak. Yaşanmış bir olayla alakalı sessiz hesaplaşmalar söz konusu. Dışa vurulmayan karşılıklı gerilmeler var. Yakında pek istekli olmayarak, önemli kararlar alabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, umutlarımızı yükseltip, ileriye yönelik düşünmemizi, planlarımızı istediğimiz şekilde yürürlüğe koyabilmemizi sağlıyor. Bize olanaklar sunuyor. Eğitimden ticaret hayatına kadar her alanda kendimizi güçlü şekilde ifade etmemizde destek veriyor. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, aklınıza geleni, geldiği gibi yapmaktan hoşlanmanızı sağlıyor. Hem kişiler arası ilişkilerde dengeli paylaşımları sağlıyor. Hem size güç ve moral kazandırıyor. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, her şeyi unutmak, yeniden hayata sarılmak, zayıflıklarınızdan kurtulmak arzunuzu işaret ediyor. Evet, sizi bir hayli düşündüren meseleler var. Ancak bunları zamanla aşacaksınız. Sakin olunuz lütfen. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü, bu saatlerin olumlu şekilde geçmesini sağlayan gayet hoş bir enerjidir. Hem sosyal hayatta hem ilişkinizle ilgili konularda kendinizi güçlü hissedersiniz. Yazışarak, konuşarak etrafınızla temasta bulunursunuz. Dikkat çekici sürprizler yaşanabilir. Aldığınız bir haberle mutlu olursunuz. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Gerçekçi olanla olmayan hedeflerinizi birbirinden ayırmak için şöyle bir düşünmekte yarar var. Kimlerle arkadaşlık etmektesiniz, kimlerle yolun sonuna geldiniz veya kimlerlebirliğinde bulunmak gelişiminiz açısından önem taşıyor, bunlar üzerinde bir daha düşününüz. Ancak aceleyle kararlar vermekten kaçınınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İş ve para konularında birlikte olduğunuz kişilerden veya yaşadığınız durumlar dolayısıyla baskı altında hissedebilirsiniz. Sakinliğinizi korumalısınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızda oluşan sorunlara daha modern ve uzlaşmacı yöntemlerle çözümler getirebilecek, akıl ve nezaketin birleşince her kapıyı açacağını görecek ve bundan sonraki her anınızda bu düşünce şeklinizi devreye sokacaksınız. Sizler aklın nezaketle birleştiği kavgayı ve kabalıkları sevmeyen ince ruhlu insanlar olduğunuz için karşıdan da bu beklentiler içinde olmanız çok şaşırtıcı bir durum değil. Aşk hayatınızda ise cesaretle ilk adımı atan taraf olabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz. İşleriniz de önem verdiğiniz konuları en iyi hale getirmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Bazı konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Yakın çevrenizden yardım alabilirsiniz. Kardeşlerinizle paylaşım içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla fikirleriniz ile ilgili konuşabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünve özel yaşamınızda olumlu kararlar almak istiyorsanız kaygılarınızı endişelerinizi kontrol altına almayı başarmak zorundasınız! Bugün işinizle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişiler üzerinde yanlış bir izlenim bırakabilir ve sonrasında sizin için düşüncelerini değiştirmekte bir hayli zorlanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gelişmeler umduğunuz gibi olmayabilir. Hızla başlayıp hızla biten bir ilişkinin kırılan tarafı siz olabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla beraber yapmanız gereken işler bugün rahat akarken, en çok özel hayatınız sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insan sizin onu sevmediğinizi veya gereken özeni göstermediğinizi düşünebilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken adeta bir sosyal kelebek kimliğine bürünebilirsiniz. Arkadaşlarınız varlığınızla mutlu olurlar. Sanatsal faaliyetlerin içinde olmak sizi mutlu eder. Toplulukların hukuki haklarını gözeteceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın arasında çöpçatanlık görevi de size düşer.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşünce şekliniz bugün o kadar karmaşık olabilir ki, siz bile işin içinden çıkamayabilir, doğru mantık yürüttüğünüzden, hayali gerçekten ayırdığınızdan emin olamayabilirsiniz. Bu yüzden, önemli karar ve atılımları zihninizin açık olacağı bir güne ertelemeniz gerekmektedir.

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 19' 23" R
Ay
Başak
09° 48' 10"
Merkür
Boğa
01° 16' 36"
Venüs
Boğa
21° 13' 48"
Mars
Koç
12° 19' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 15"
Satürn
Balık
17° 51' 58"
Uranüs
Boğa
23° 17' 51"
Neptün
Balık
29° 21' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 36"
Lilith
Başak
25° 09' 36"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>