Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanın sizi araması, size hoş sürprizler hazırlaması ile duygusal bir coşkunluk yaşayacaksınız. Aranızda oluşan bu sıcak ilişkinin akşama kadar tadını çıkaracaksınız

İş ortamda çalışma koşullarınızı düzeltmeye çalışacaksınız. Sizi sıkıntıya sokan bazı konuları başkalarına devretmeyi düşüneceksiniz. Ancak bu isteklerinizi gerçekleşmesi şu sıralar mümkün görünmüyor.

Bugün yaptığınız yatırımlarla ilgili olumsuz haberler alabilir ve moral bozukluğu yaşayabilirsiniz. Özellikle bir yakınınıza verdiğiniz borcu tahsil edememek sizi çok sinirlendirecek.

Gereksiz bazı şeyleri kafanıza takmanız nedeniyle oluşan bazı sinirsel durumlarınız için önlem almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanları şaşırtmaya devam ediyorsunuz. Her gün geleceğinizle ilgili çeşitli fikirler üretmenizden dolayı yakınlarınız size karşı güvensiz duygular içindeler. İstikrarlı davranmanız gereken yaşa ve olgunluğa geldiniz. İş yaşamında zihinsel enerjiniz, yaratıcı gücünüzle başarılı oluyorsunuz ama tatminsizlik içindesiniz. Çok sevdiğiniz bir arkadaş çevreniz var ama yine de kararsızlık gösteriyorsunuz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 04:32 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Önümüzdeki iki gün boyunca ilişkiniz veortaklıklarınız ön planda yer almaya başlar. Sizden farklı düşünen partneriniz veya bazı kişilerle iletişimde bulunmak kolay olmayabilir. Yine aynı problemler, meseleler diye içinizden geçirirsiniz. Sıkıldığınızda tepki göstermekte gecikmezsiniz. Gerginlikten uzak durmak için sakin olmamız gerekecek. İş ilişkilerinde bu enerji, karşı tarafın size sunduğu şartları ve sizin düşündüklerinizi açık ve net bir şekilde ortaya koymalısınız. Saat 07:08 Ay-Mars görünümü, bir yeniliğin, bir değişikliğin, heyecan verici bir yeni ilişkinin de göstergesidir. Amacını, hedefini bilen ve bunu başkalarıyla paylaşan Yaylar grup, çevre, girişim yönünde ivme kazanırlar. Saat 13:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, iş, eğitim amaçlı girişim ve gelişmeler gündemde yer alabilir. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinin ön plana çıktığı bir gün. Ay karşıt burcunda hareket ederken bir arada olduğun kişilerin tavırlarında detaycı davranabilir, onları eleştirebilirsin. Günün kalitesi konuşmalarınla yakın çevrende birilerinin kalbini kırabileceğini işaret ediyor. Geçmişteki mücadelelerin ve başarıların seni daha da kararlı yapacak. Grup çalışmaları ve maddi konulardaki açıklar için çözümler üretebilirsin. Derin nüfuslu ve fikirlerine inandığın kişilerle bir araya gelerek, farklı sektörlere yönelmek isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda bir süredir aile içinde sorunlu olan konuların çözüme kavuşması adına önderlik yapmak zorunda kalabilirsin.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünortamınızda yaşanacak olan gerginliklere karşı önceden önleminizi almalı ve kişiler arası çatışmalara karışmadan sorunu kendi içinizde çözmeye çalışmalısınız. Strese bağlı sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle veya ortaklarınızla ilgili olaylar sizi meşgul edebilir. Uğraştığınız konularda daha fazla araştırmalar içine girebilirsiniz. Yaptığınız işte kendinizi geliştirmek ve yükseltmek için çeşitli eğitimlere veya seminerlere katılmak istemeniz mümkün. Uluslararası konularda sözleşmeler gündeminizi etkileyebilir. Ortaklarınızla dengede olmalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gizemli görünüyorsunuz. Masum bir çocuk gibisiniz. İçinizdekileri rafa kaldırmış görünüyorsunuz. Bu kadar rol yapmamalısınız. Yarın geç olabilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkü enerjik tutumunuz ve davranışlarınız sizi fazlaca fiziksel aktiviteye, spora, harekete, yolculuğa itebilir. Ancak kendinizi çok yormamaya gayret etmeli, ölçülü davrandığınızdan emin olmalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya özel ilişkilerinize önem vererek, başka insanlardan onay alma ihtiyacınızla başlayacaksınız. Gezmek, dolaşmak ve kendinizi önemli konuların içine atmak isterken bu haftabaşı parasal sorumluluklar sizi kısıtlayabilir ve üzerinizde stres yaratabilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı giderek hızlandırabilirsiniz. Son derece farklı ve yoğun bir gün geçirecek, elinize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacaksınız. Yeni başlayacağınız projeler size zor ve sıkıntılı gelebilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 53' 19" R
Ay
Başak
28° 59' 46"
Merkür
Boğa
03° 25' 09"
Venüs
Boğa
23° 13' 43"
Mars
Koç
13° 33' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 15"
Satürn
Balık
17° 58' 31"
Uranüs
Boğa
23° 23' 30"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 31"
Lilith
Başak
25° 20' 24"
True Node
Koç
14° 55' 43"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>