Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler var. Ama ağır davranmanızı engelleyemiyor. Bu defa tekrar yanılgılar yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Yine de biraz hareketlenmenizde bir sakınca yok.

Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak. Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizin de katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir.

Sizinle ilgisi olmayan bir parayla, bugünlerde esas ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor.

Bazı zaaflarınız size bugünlerde üzüntü yaşatabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi ilişkiler içindesiniz. Doyumlu birliktelikler ve yararlı dayanışmalar size zengin bir sosyal yaşam sunuyor. Bu sıralar alacağınız bazı davetlerde, ilginç bulacağınız kişilerle yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yakın geçmişte bir konuyla ilgili olarak gözden kaçırdığınız ayrıntılar, bugün dikkat gerektiren görüşmelerde ortaya çıkabilir.

10 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni gün Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Dinginlik ve huzurun ön planda olduğu böyle bir enerji sayesinde tatsızlıkları kolayca savuşturarak sağlam bir temel üzerinde kendinizi yeniden inşa etmek isteyebilirsiniz. Ayrıca tensel ve maddi konularda güvenli olana yönelirsiniz. İstikrarlı hareket etmeye çalışabilirsiniz. Arkadaşlık ve eş ilişkilerinde sıcaklık, besleyicilik, koruyuculuk sizin için gayet değerlidir. Saat 09:36 Ay-Pluto güçlü  görünümü,  bizi ideallerimizi gerçekleştirmeye teşvik ederken, güvenilir bir ilişkinin hayatımızdaki önemini belirliyor. Saat 14:38 Ay- Chiron ılımlı  görünümü, hem kendinize hem de başka insanlarla huzur dolu etkileşimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Hayata dair olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeye özen göstereceğiniz bugün, sizin arzunuz herkesin yararına olacak şekilde düşünmesi ve hareket edilmesidir. 10 Ekim(saat 20:27)-25 Ekim(saat 22:16) tarihleri arasında Merkür-Terazi burcuna gerileyecek. Bu dönemde, ailenizle ilgili konularda, birbirinize söz hakkı tanımak, kararları beraberce gözden geçirmek, dengeli hareket etmek gerekiyor. Amaç huzur ise, işte şimdi el ele, gönül gönüle düşünme vaktidir. Dışarıdaki stres vesorunlarınızın yuvanızdaki ahengi bozmaması için, benim sıkıntım senin sıkıntın demek yerine, ortak problemimiz diyerek çözüme yakın olmak en faydalı yoldur. Yuvanızla ilgili düzenleme, güzelleştirme, tamir gibi işlerin bu zamanda yapılmasında sakınca yok. Ancak birdenbire ev değiştirmek, evden ayrılmak, kiralamak, satın almak gibi önemli kararların beklemede kalınarak yeniden ele alınmasında yarar görüyorum. Saat 20:48 Ay-Jüpiter görünümü, maddi konularda ilerisi adına düşünmek gerektiğini hatırlatıyor. Bütçeni aşacak kararlar verme diyor. Bu  dönemde uzlaştırıcı, uyumlu ve bilinçli  bir şekilde ilişkilerimizi gözden geçirmemiz dileğimle,

10 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak adına başkalarına örnek olmak istiyorsunuz. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var. Alçak gönüllü olmayı yeğlerken, gizli bir üstünlük duygusu ile karşınızdaki kişileri şaşırtabiliyorsunuz.

10 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size artık hizmet etmediğini düşündüğünüz iş, bağlantı veya ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda elimizdeki verilere, sunumumuza veya teknolojik donanımıza güvenerek karşımızdaki kişileri ikna edeceğimizden emin olabiliriz. Ancak durum bu değil, zira karşımızdaki kişiler hala gerçekleri öğrenme veya daha farklı şeyler duyma niyetinde olabilir ve hararetle kendi tezlerini savunabilirler.

10 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Sakinliğiniz ve işinize olan bağlılığınızla öne çıkma fırsatı yakalayabilirsiniz. İşe dair konularda aradığınız desteği kolayca bulabilirsiniz. Öte yandan parasal birikimlerinizi arttırmak için biraz daha gayret sarf etmeniz gerekebilir. Yardım kuruluşlarına bağış yapabilirsiniz.

10 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARKADAŞ grubunuzda çatlaklar olabilir. Taraf tutmak zorunda kalabilirsiniz. Karışmamaya çalışın, dedikoduların ucu size de değebilir.

10 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

10 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>