Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli sorunlar ve gerginlikler yaşanma ihtimali olacaktır. Aşk hayatınızda sizi sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve sizde bu gelişmelere kayıtsız görünebilirsiniz.Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir. Duygusal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz ve sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranmalısınız.

İş yaşamınızda tamamlamaya çalıştığınız işlerinizden sıkılabileceğiniz ve artık bitirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Yeni kararlar almak ve yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz ve beklentilerinizde aksaklıkların olabileceği bir gündesiniz. Harcamalarınıza dikkat edeceksiniz ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız.

Kendinizi anlatmakta zorlanacağınız bir gündesiniz ve sizde çevrenizde olan bazı gelişmeleri anlamakta zorlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun aşk ilişkisiyle ilgili olumsuz tepkiler içindesiniz, ona yaptırımlar uyguluyorsunuz. Sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir. Önümüzdeki günlerde sizi güzel yakınlaşmalar bekliyor. Bu ilişkiler, zihninizdeki tüm yorgunlukları atabilir. Hayatınıza girmeye hazır yeniliklere karşı tutucu davranışlardan kurtulmalısınız.

11 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 06:25-11:55 arasında Ay  boşlukta kalacaktır. Boşluk saatleri içinde hayal dünyamızın kapılarını ardına kadar açıktır.  Sıradan bir hayatın değişime uğrayacağı günü özlemle anmamızı sağlar.  Algımız o kadar berrak ki, etrafımızda olan biteni farklı bir gözle görmeye, anlamaya çalışırız.  Ancak bir yandan da arzularımıza gem vuramayız.  İllaki olmalı, artık bu sıkıntılar sona ermeli diyerek çırpınırız.  Zamanı gelmeyen, henüz yerli yerine oturmamış olan şeyler canımızı daha fazla sıkabilir. Boşluk süresince, karşımıza çıkabilecek terslikleri şefkatli ve ılımlı yaklaşımlarla çözmemiz gerekebilir. Saat 11:55 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında,  başkalarının fikirlerine, isteklerine tahammül edemeyiz. Bazen sınırlarımızı aşan hatta yetkimiz dahilinde olmayan işlere karışabiliriz veya başkaları bizim üzerimizde hiçbir hakkı olmadığı halde söz sahibi olabilir. Şunu şöyle yap diyerek ikazda bulunabilir. Etrafımızdaki dünya bize pek zevk vermeyebilir. Bazı kişilerin bencil tavırları yüzünden gerginlik duyabiliriz. Saat 21:58 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, geleceğinizi, ailevi yaşantınızı, ilişkinizi, eğitimden ticarete kadar her konuyu sağlam temeller üzerinde oturtabilmenizde yardımcıdır. Neler sıkıntı ve endişe yaratıyorsa bunları çözmek için size düşen, öncelikle gerçekçi olmaktır. Siz kendinize bir amaç belirlemeli, bu amacı gerçekleştirmek için kararlı olmalısınız. Böylece bu görünümün size sağladığı kuvveti de arkanıza alarak yolunuzda emin adımlarla ilerlersiniz.Gün boyunca her işinizde kolaylık, şans ve huzur diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

11 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. Yönetici gezegeninizin konumu,bir takım işlerinizi çevrenizle kombinasyon bir şekilde halletmeniz gerektiğini söylüyor. Kardeşlerle ilgili konular gündeme gelecektir.

11 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kendinize ve insanlara karşı dürüst olacaksınız. Odaklanmanız durumunda çok fazla şey yapabilirsiniz. Evle ilgili değişiklikler daha konsantre çalışmanıza ve yaratıcılığınızı göstermenize yardım edebilir. Sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle saatlerine kadar yavaş hareket edebiliriz veya ne yöne gideceğimize karar vermekte zorlanabiliriz. Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir. Öğle saatlerinden itibaren ise, aktif ve enerjik bir gün de olacağız. Gün içerisinde ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri yerine yalnız başımıza hareket etmeyi seçmemiz daha faydalı olabilir. Dün uzun uzun yazdığımız özel ilişkilerimizi veya önemli işlerimizi veya görüşmelerimizi destekleyen etkiler de devam ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında sorumlu olduğunuz işlerde gelecek yönünde planlamalar yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Bugün ailenizle birlikte sanatsal aktiviteler yapabilirsiniz. Evle ilgili işlerinizi tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Çocuklarınızla ilgili olaylar sizi fazlasıyla oyalayabilir. Sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz.

11 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerliyor. Karamsar olmanız için hiçbir neden yok. Yalnızlık duygusunun size sağlayacağı dinginliğe ihtiyacınız var. İdealist yönlerinizin ağır bastığı bir gün içindesiniz. Yüksek hedefleriniz için, bazı işlerinizi askıya almanız sakıncalı olabilir. Her şeyi aynı anda yapacak kapasiteye sahipsiniz.

11 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

11 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yerinizde duramayacaksınız. Daha fazla göz önünde olmak, dolaşmak veya işlerinizin üzerine eğilmek gibi etkileriniz yüksek olacak. Yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz.

11 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın boşluk etkisinde olduğu sabah saatlerinde zihniniz de her zamanki işlek halinden uzaklaşmış olabilir.

11 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gerçekçi bir bakış açısına sahip olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama gördükleriniz, sadece körü körüne inandığınız yanlış fikirlerin etkilediği bir gerçeklik de olabilir. Bu yüzden, herşeyi en baştan ele alma ihtiyacı duyarsanız, bakış açınızı doğru şekilde sorgulamalısınız.

11 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 42" R
Ay
Balık
08° 49' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 36"
Venüs
Boğa
04° 49' 59"
Mars
Koç
02° 07' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 04"
Satürn
Balık
16° 50' 40"
Uranüs
Boğa
22° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 59"
Lilith
Başak
23° 40' 58"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>