Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli sorunlar ve gerginlikler yaşanma ihtimali olacaktır. Aşk hayatınızda sizi sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve sizde bu gelişmelere kayıtsız görünebilirsiniz.Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir. Duygusal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz ve sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranmalısınız.

İş yaşamınızda tamamlamaya çalıştığınız işlerinizden sıkılabileceğiniz ve artık bitirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Yeni kararlar almak ve yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz ve beklentilerinizde aksaklıkların olabileceği bir gündesiniz. Harcamalarınıza dikkat edeceksiniz ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız.

Kendinizi anlatmakta zorlanacağınız bir gündesiniz ve sizde çevrenizde olan bazı gelişmeleri anlamakta zorlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun aşk ilişkisiyle ilgili olumsuz tepkiler içindesiniz, ona yaptırımlar uyguluyorsunuz. Sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir. Önümüzdeki günlerde sizi güzel yakınlaşmalar bekliyor. Bu ilişkiler, zihninizdeki tüm yorgunlukları atabilir. Hayatınıza girmeye hazır yeniliklere karşı tutucu davranışlardan kurtulmalısınız.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 11 Şubat saat 03:45 Aslan burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, maddi kazanç konularında kendinizi güçlü görme, gösterme ve bu güçle insanları etkileme arzunuzdur. Daha fazla kazanmak, daha güzel şeylere sahip olmak istersiniz. Şimdi birlikte tutulmanın görünümlerine bir bakalım. Nelere dikkat etmek gerekiyor, ne gibi etkileri var anlayalım. Öncelikle maddi kazanç ve yatırım konularında yeteneklerinizi, bugüne dek edindiğinizveya özel tecrübelerinizi önemseyiniz. Çünkü onlar sizi güçlendirici kazançları getirir. Tabii ki tevazu sahibi olarak, böbürlenmeden, kibirlenmeden, elinize geçenlerin şükrünü bilerek yol alırsanız, önümüzdeki 6 aylık süreç olumlu atılımların göstergesidir. Ailenizin geleceğini garanti altına alacak yatırımlar yapabilirsiniz. Karşınıza güçlü kişiler, projeler çıkabilir. Huzura, uzlaşıya, paylaşmaya özellikle ailevi ilişkilerde dengeyi korumaya çalışınız. Bu Tutulma sizi maddi açıdan rahatlatırken, eşiniz veyaortaklarınızla maddi konularda bazen anlaşmazlık veya farklı hareket etmeleri nedeniyle sıkılmanıza yol açabilir. Bir şeyleri ortaklaşa halletmede size bir haylidüşüyor. Senin paran, benim param tarzında çekişmeler olabilir. Bunlara karşı dikkat ediniz. Bu Tutulma işlerinizi titizlikle takip etmek, çevrenizle iletişiminizi sağlıklı şekilde düzenlemektir. Buna önem vereceksiniz. Aileye ait mal-mülk paylaşımı, yatırım, kredi gibi konuları da bilinçli şekilde gözden geçirerek en doğru tercihi yapabilirsiniz. Mutlaka para biriktiriniz. Çok fazla cömert olmayın ancak para denilen olgunun huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin. Tutulmanın hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişki içindeysen, sert çıkışların birlikteliğinde kötü etki yaratabilir. Sevdiğin, sana ters tepki verebilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, sevgi ve flörtlerle ilgili toparlayıcı etkilerle hayatınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Sevindirici uzun vadeli bazı gelişmeler oluşabilir. Hayatınıza yön vermek isterken bazı konuları değiştirmek istediğinizi fark edebilirsiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında harcamalarınızda daha düşünceli olabilirsiniz. Daha sonraki saatlerde görüşmeler ve konuşmalar dikkat çekebilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat iyimserliğinizi koruyacak ve sabırlı davranacaksınız. Duygularınızı denetlemeyi başararak sevdiğiniz şeyleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinde duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmasa bile hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay tutulmasıve para konularında karar almanızı sağlayabilir. Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek adına bazı adımlar atabilirsiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır uğraştığınız bir ev veya miras meselesi sonuca kavuşabilir ve elinize bir miktar para geçebilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün deneyimlediğiniz enerjiler devam etmektedir. Maddi kaynaklarınızla ilgili kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Harcamalarınızı rahatlıkla halledebileceğiniz, yeni yatırımlara girişebileceğiniz ve maddi olarak geleceğe güvenle bakabileceğiniz bir ruh yapısındasınız.Maddi gücünüz varsa yatırım ihtimallerini değerlendirebilir, manevi gücünüzü ihtiyacı olanlarla paylaşmaya yönelebilirsiniz. Daha lüks bir eve geçmeyi planlayabilirsiniz. Mesleki uzlaşma sağlamak üzere ortak kazanç elde edebilecek projeler üzerinde konuşabilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gerçekçi bir bakış açısına sahip olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama gördükleriniz, sadece körü körüne inandığınız yanlış fikirlerin etkilediği bir gerçeklik de olabilir. Bu yüzden, herşeyi en baştan ele alma ihtiyacı duyarsanız, bakış açınızı doğru şekilde sorgulamalısınız.

11 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 29' 50" R
Ay
Boğa
09° 08' 54" R
Merkür
Başak
20° 06' 43" R
Venüs
Terazi
27° 25' 19" R
Mars
Yengeç
09° 25' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 10"
Satürn
Balık
15° 03' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 05"
Neptün
Balık
28° 30' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 45"
Chiron
Koç
22° 15' 37"
Lilith
Terazi
09° 15' 35"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>