Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize biraz soğukluk girmiş gibi. Karşılıklı yapıcı niyetli eleştiriler artık suçlamalara dönüşmüş. Ama partneriniz sizin gibi pire için yorgan yakacak birine benzemiyor, hala umutlu görünüyor.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz.

Artık paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala iyi bir savurgansınız. Partnerinizin tutumluluğu sizi ayakta tutuyor.

Aşk ilişkinizde daha iyimser olabilirsiniz. Bu tavrınızla, ilişkinizin bitmesi halinde birinci dereceden sorumlu olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş hatalarınızla yüzleştikçe durgunlaşıyorsunuz. Bu günlerdeki durgunluğunuz da bundan. Sorumlulukları seçerek üstleniyorsunuz. Doğal olarak sorumlu olduğunuz kişiler ya da birtakım olaylar, seçilmemişler listenize giriyor. Yakında vermek zorunda kalacağınız ciddi bir kararınız olacak. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 02:15 Ay-Venüs zorlu görünümü, partnerinizle her anlamda anlaşmak için geçmiş mevzuların çözülmesi lazım diyerek sizi uyarıyor. Şu an her şey ayakta gibi. Hiçbir şey belli değil gibi. Bu saatlerde sakin olmakta yarar var. Saat 02:49-15:43 arasında Ay-boşluk etkisi altında, huzurunuz son derece önemli. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. İnatlaşmak  yerine, başka görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır. Saat 15:43 Ay-Balık burcu geçişi,  başkalarının duygularını anlamınızda, sizinle aynı düşünmeseler de, onları sevgiyle kucaklamanızda ulvi bir enerjidir. Empati gücünüzü yükseltir, insanlara destek olmanızı sağlar. Gün boyu birilerinin dertlerini dinleyebilir, kendi sorunlarınızı bile unutabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda kitap okumak, biraz yürüyüş, dışarıda yemek, dostlarla muhabbet sizi keyiflendirir. Sizlerle buluşsun tüm güzellikler. Her şey umduğunuz gibi olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak adına başkalarına örnek olmak istiyorsunuz. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var. Alçak gönüllü olmayı yeğlerken, gizli bir üstünlük duygusu ile karşınızdaki kişileri şaşırtabiliyorsunuz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı daha basit tutmalı ve altından kalkabileceğiniz şeylere odaklanmalısınız. Maddi anlamda zararlı veya altından kalkamayacağınız sözler vermeniz evde sorunlara veya karşıt görüşlere neden olabilir. Kişisel gelişiminize ve önemsediğiniz kişilerle ilişkilerinize önem vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlerde Ay yine boşlukta olduğu için kafamızı toplamakta zorlanabilir, halsizlik, endişeler veya kararsızlık türünde ruh halleri ya da belirsizlik içeren durumlar nedeniyle biraz da yavaşlayabiliriz. Ancak, sabah saatlerinde zihnimiz açık, hızlı düşünebilir veya istediğimiz konularda harekete geçebiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda duygusal bağların olması sizin işlerinizi zorlayabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde farklı konularla ilgilenerek zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide bulunan güçlü kişilerden destek olacaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı çevrenizdekilere açmakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızla barışmalı ve başkalarının yorumlarını hayatınızın merkezine almadan kendinizi ifade etmelisiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sezgileriniz kuvvetli olabilecektir. Akşam saatlerine doğru huzur ihtiyacınız artabilir. Felsefi konularda ilerleyebileceğiniz, destek ve eğitim alabileceğiniz çok özel etkilere sahipsiniz.Yurt dışı bağlantılı işler ve bilhassa deniz yolculuklarıyla ilgili bilgi toplama, seyahat planı tasarlama gibi keyifli ve ruhunuzu gevşetecek faaliyetlere yönelebilirsiniz. Müzik ve sanat tarihi ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Duygularla ilgili zevk ve keyif alanlarında size sunulan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Su sporlarına yönelmek için uygun zamandasınız.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

12 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 43' 03" R
Ay
Terazi
09° 11' 48"
Merkür
Boğa
04° 35' 55"
Venüs
Boğa
24° 17' 16"
Mars
Koç
14° 12' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 26"
Satürn
Balık
18° 01' 54"
Uranüs
Boğa
23° 26' 30"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
21° 40' 05"
Lilith
Başak
25° 26' 08"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>