Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize biraz soğukluk girmiş gibi. Karşılıklı yapıcı niyetli eleştiriler artık suçlamalara dönüşmüş. Ama partneriniz sizin gibi pire için yorgan yakacak birine benzemiyor, hala umutlu görünüyor.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz.

Artık paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala iyi bir savurgansınız. Partnerinizin tutumluluğu sizi ayakta tutuyor.

Aşk ilişkinizde daha iyimser olabilirsiniz. Bu tavrınızla, ilişkinizin bitmesi halinde birinci dereceden sorumlu olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş hatalarınızla yüzleştikçe durgunlaşıyorsunuz. Bu günlerdeki durgunluğunuz da bundan. Sorumlulukları seçerek üstleniyorsunuz. Doğal olarak sorumlu olduğunuz kişiler ya da birtakım olaylar, seçilmemişler listenize giriyor. Yakında vermek zorunda kalacağınız ciddi bir kararınız olacak. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor.

12 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 03:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ailenizin geleceği ve finansal konularda hak ve adaleti gözeterek paylaşımda bulunmayı sağlayıcıdır. Durumu mantıklı bir şekilde ele alırsınız. Sorunları ortadan kaldıran çözümleri kolaylıkla keşfedersiniz. Sizi derinde üzen hatta bazen endişeye sürükleyerek fiziksel ve ruhsal sıkıntı yaratan meselelere farklı bir bakış açısıyla yaklaşırsınız. Çevrenizle konuşursunuz, yazışırsınız ve duygularınızı hem ailenize hem de dostlarınıza anlatarak rahatlarsınız. Saat 11:13 Ay-Pluto karşıtlığı, bir yandan kendinizi güven altına alma, ailenizi koruma veya ailevi meselelerle yakından ilgilenmenizi sağlarken diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Saat 15:26 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak sondördün, aile bireylerinizle yakından ilgilenebilir, sorunlarında yanlarında olmaya çalışarak aranızdaki bütün problemleri ortadan kaldırmak niyetiyle hareket edebilirsiniz. Amacınız onlarla paylaşımda bulunarak huzur ve güvenliğinizi sağlamaktır. Ancakve duygusal açıdan hayat size beklediklerinizi sunmuyorsa, bir de üzerinize geliyorsa dayanmanız kolay değildir. Ancak ben derim ki, bugün lütfen kendinize bu denli yüklenmeyiniz. Beklentileriniz gerçekleşmiyor diye, hayattan uzaklaşmayınız. Saat 20:33 Ay-Merkür görünümü, duyarlı düşünmeye neden olabilir. Evimizdeki huzur, çalıştığımız yerdeki güven, dostluk, arkadaşlık bizim için bir hayli önemlidir. Huzur verici insanlardan hoşlanırız. Güzel sözler duymak isteriz. Bunların tümü gönlümüzü okşar. Kırılganızdır. İnsanların bize karşı daha dikkatli olmasını isteriz. Saat 22:52 Ay-Mars görünümü, ilişkisi zamanla rutinleşen ve alışkanlığa dönüşen çiftlerin sorunlarını ılımlı bir şekilde konuşarak tatlıya bağlamalarını sağlayıcıdır. Yüzünüzü güldürücü, sizi mutlu edici gelişmelerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan işte şansın açılabilir. Geçmişteki kişilerden haber alabilirsin.

12 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinden gelen sesin öne çıkardığı değerleri koru. Hayatta bir şeyleri korumak için ayakta kalmazsan her şey seni düşürür.

12 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda organizasyonlar yapmanız mümkün. Kişisel hassasiyetlerinizden ve hayallerinizden peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Bazı olaylar size gerçekleri gösterebilir. Bu duygusal açıdan sizi yorabilir. İşlerinizde yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber çok hoşunuza gidecek. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla karşılaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğinizle ilgili düşünceleriniz biraz karamsar olabilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken, gözler üzerinizde olacak. Kendinizi ifade ederken kullandığınız iletişim dili başkaları üzerinde önemli etkiler bırakabilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne kişisel istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. İş alanlarınızdaki bazı stresleriniz gün içinde sizi yorabilir. Yakın çevrenizdeki insanların yardımına koşabilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay sizin burcunuzda seyahat etse de gündelik işleri hallederken çok yorulabilirsiniz. Sanki siz işlere çözüm buldukça arkanızdaki kişi her şeyi bozup sinir katsayınızı ölçmek isteyecek. Enteresan katı kurallarla karşılaşabilir, kendinizi disipline etmeniz gereken kurallarla karşılaşabilirsiniz. Şefkat, sevgi yerine mantık ve kuralların işlediği bir gün.

12 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

12 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 40" R
Ay
Oğlak
15° 47' 20"
Merkür
Koç
16° 38' 53"
Venüs
Boğa
00° 08' 10"
Mars
Balık
29° 11' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 30' 48"
Uranüs
Boğa
22° 18' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 09"
Lilith
Başak
23° 15' 36"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>