Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yanlış bir adım atmak üzeresiniz. İkili ilişkide temel sorun diye ele aldığınız basit bir sorun sizi ilişkiyi bitirmeye doğru götürüyor. Karar vermeden önce ciddi, ciddi yeniden düşünmelisiniz.

Biraz umursamaz olduğunuz düşünülüyor. Bunu pek dikkate almıyorsunuz. Kalabalık bir ortamda çalışıyorsunuz. İşinizi seviyor ve bunu bazı durumlarda etrafınızdaki insanları inciterek sergileyebileceğinizi sanıyorsunuz.

Para durumunuzda yavaş, yavaş da olsa her gün ileriye doğru bir gidiş var. Para darlığınızı, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışıyorsunuz. Bugün hiç hesapta olmayan bir ödeme yapmak zorunda kalacaksınız.

Bazı problemleri dev aynasında görüyor ve problemden o boyutta etkileniyorsunuz. Yakında vereceğiniz yanlış bir kararla bunu sonradan anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın bu ilk gününde oldukça sosyal bir gündeminiz var. Arkadaş ilişkilerinizde yenilikçi, sıradışı yönlerinizi güçlü biçimde ortaya koyabilirsiniz. Ortak sosyal konularda yer alabilir, yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

12 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 00:54 Ay-Merkür görünüm etkisi, uzun vadeli düşünmenin, her konuda sağlamlık, maddi ve manevi anlamda güvencenin önemini vurguluyor. Saat 05:42 Ay-Mars görünümü, kafamızı bir şeyleri takmamıza, kendi kendimize sinirlenmemize, endişeli düşünmemize yol açabilir. Aslında aynı anda birkaç işi birden yapmazsak veya birkaç konuyu birden düşünmezsek iyi olacak. Yoksa, hiç birinin altından kalkmamız mümkün olmaz. Saat 19:53 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, her şeyin yolunda gitmesini isteriz. Bizi rahatlatacak küçücük şeylerden bile mutluluk duyarız. Eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa, bunları görmezden geliriz.

12 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun konum ve toplumdaki yerin önemli olacak. İnsanların seni tavsiye ettiği birgünü olabilir.

12 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tamam ya da devam kararını almak zor olabilir.

12 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar dengenizi bozabilir. Bazı olayları akışına bırakmanız gerekebilir. Kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin büyüsüne kapılıp gitmeyin.

12 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha önce aklınıza gelmeyen veya hesaplamadığınız durumlar ortaya çıkabilir. Duygularınızı denetleyin ve sorunları büyütmekten kaçının.

12 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumu gözden geçirme ihtiyacı duyacak ve yaşantınızı sorgulayacaksınız. Fakat, moralinizi yükseltmeyi başaracaksınız. Böylece duygularınızı kontrol edebilir, anlayışlı ve sevgiyle olaylara yaklaşabilirsiniz. Aşk arzularınız giderek yükselecek.

12 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda ve duygusal yaşantınızda kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Geçmişle ilgili konuşmalar kafanızı kurcalayabilir. Sevdiğinizle yapılacak kısa planlar sizi mutlu edecek.

12 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün İkizler burcundaki seyahati sizi bugün arka planda ilerleyen konuların içine dahil edebilir. Mesai arkadaşlarınızın sırlarını dinleyip onların sorunlarına çare bulursunuz. Kolektif enerjiye açık bir gündesiniz. Spiritüel çalışmalar, holistik enerjiler için bir gün. Diğer yandan elde olamayan nedenlerden ötürü iletişim problemleri yaşarsınız. Sakinliğinizi korumaya çalışın.

12 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

12 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>