Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, ona verdiğiniz önemi teyit ediyor. Hiç birbirinizi incitmeden sorunların üzerine gitme beceriniz harika.

Sergilediğinizhacmi ile dikkati çekiyorsunuz. İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vermeniz, tamamen sübjektif bir izlenim gibi görünüyor.

Hesabınızı iyi biliyorsunuz. Parasızlık endişesi yaşamak istemiyor, tedbirli davranıyorsunuz. Bir para tartışmanız var. Bundan uzak durmanız mümkün görünmüyor.

Size hoş bir teklif olarak gelecek yolculuğu kabullenmeniz halinde,hayatınızda bazı kayıplarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuklarınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren yenilikler sizi mutlu edebilir. Bugünlerde yaşananlar ve yaşanacak olanlar yeteneklerinizi ve belli özelliklerinizi ispat etmeniz için size olanak sağlayabilir. Her şey olumlu gideceğe benziyor derim Niobe'ce.

12 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 16:54-17:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ailenizi, sevdiklerinizi her ne pahasına olursa olsun korumak istersiniz. Sanki her an ters bir şey olacakmış gibi evham yaparsınız. Ancak bu saatlerde lütfen sakin olunuz. Saat 17:14 itibariyle dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da,veya özel hayatınızla ilgili konular sizin için gayet önemli hale gelir. Ay-Yay burcu seyri etkisi altında, ikiyüzlü insanlardan uzak durmaya çalışmakta yarar var. Bir de önünüzü görmeden kararlar vermeyiniz. Saat 18:47 Merkür-Chiron olumlu görünümü, çocuklar, aşk hayatınız, derinlemesine düşündüğünüz ilişkinizle ilgili her konuda destekleyicidir. İnancınız güçlenir, şifalanırsınız. Varsa eğer bir sıkıntınız kendinizi arınmış, tazelenmiş hissedersiniz. 12 Kasım saat 23:41 -3 Ocak 2016 saat 16:32 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Ailevi konular üzerinde bir hayli etkili olup, mesleki durumunuz, aşk hayatınız, çocuklarınız, sanatsal faaliyetlerinizle de birebir alakalıdır. Eğer huzursuz şartlarda ve bir hayli mutsuz yaşam sürüyorsanız, bu dönemde epeyce zorlanabiliriz. Bir yandan aktif, baskın olmaya çalışırken, diğer yandan ortama ve şartlara uyma gerekliliği sizi yorabilir. Ilımlı ve idareci bir kişiliğiniz varsa, ne olursa olsun birçok sıkıntıyı, baskıyı, gerginliği sineye çekebilirsiniz. Evinizi veya ofisinizi güzelleştirmek amaçlı çalışmalar söz konusu olabilir. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarınız varsa onlarla ilgili konular da evin içinde önem taşıyabilir. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,  

12 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız., İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz. fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz.. Ayaklarınıza dikkat etmelisiniz ..

12 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde yaşananlar ve yaşanacak olanlar yeteneklerinizi ve belli özelliklerinizi ispat etmeniz için size olanak sağlayabilir. Her şey olumlu gideceğe benziyor derim Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gökyüzündeki bu kadar olumlu etkinin altında oluşuyor olması bugün meydana gelen Yeni Ay'ı daha özel kılıyor. Akrep burcundaki yeni ay, her zamankinden daha faydalı, daha kalıcı, daha derin veya daha etkili yenilikler veya yeni başlangıçlar yapmamızı sağlayabilir. Bu hafta, hepimizin, kendi burcuna göre farklı alanlarda atacağımız yeni adımlar ilerleyen zamanlarda hayatlarımızda derin etkiler yapabilir.

12 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hobilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Kendinizi yetenekli olduğunuz konularda ifade etmek isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda risk almak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızın işleriyle ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde yorgunluğunuzu atacağınız programlar yapın.

12 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin doyumsuzluğu artık sizi agresifleştiriyor. Sizden istediklerinin sonu gelmediği için ona güveninizi yitiriyor gibisiniz.

12 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle ve evinizle ilgili konularda harekete geçme isteğiniz artıyor. Tembellik, uyuşukluk ve kararsızlık ön plana çıkabilir. Evinizin güvenliğini bu süreçte ihmal etmemelisiniz.

12 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer yalnız iseniz aşk kapınızı çalabilir ki bu tutkulu birine benziyor. Eğer çocuk sahibi olma ile ilgili planlarınız var ise, bu yeni ay size destek olacaktır. Hayatın keyifli yanları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz mesela. Eğer birlikteliğiniz var ise beraber romantik dakikalar geçirebilirsiniz.  Biraz daha zihninizi meşgul edecek bir hobi olabilir bu.

12 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

12 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 06" R
Ay
Terazi
13° 44' 41"
Merkür
Boğa
05° 07' 53"
Venüs
Boğa
24° 45' 27"
Mars
Koç
14° 30' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 50"
Satürn
Balık
18° 03' 23"
Uranüs
Boğa
23° 27' 49"
Neptün
Balık
29° 25' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 13"
Lilith
Başak
25° 28' 40"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>