Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, ona verdiğiniz önemi teyit ediyor. Hiç birbirinizi incitmeden sorunların üzerine gitme beceriniz harika.

Sergilediğinizhacmi ile dikkati çekiyorsunuz. İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vermeniz, tamamen sübjektif bir izlenim gibi görünüyor.

Hesabınızı iyi biliyorsunuz. Parasızlık endişesi yaşamak istemiyor, tedbirli davranıyorsunuz. Bir para tartışmanız var. Bundan uzak durmanız mümkün görünmüyor.

Size hoş bir teklif olarak gelecek yolculuğu kabullenmeniz halinde,hayatınızda bazı kayıplarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizi her zamankinden daha fazla önemsemeniz gerekliydi, Bu gerekliliği zaten çok net olarak görüyordunuz, çok isabetli davrandınız. Gündeminize yeni soktuğunuz bir konuyu biraz gecikmiş olarak ele aldığınızı düşünüyorsunuz. Haklı gibi görünseniz de, henüz bir şey kaybetmiş sayılmazsınız. Butakibe değer görünüyor.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 10:01 Ay-Neptün görünümü, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Saat 20:57 Ay-Pluto kavuşumu sağlığımıza dikkat etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bizim istediğimiz, gizli saklı hareket etmemesi ve dürüst davranması. Kaba hareketlerden hoşlanmayacağız. Saat 23:21 itibariyle yöneticiniz Ay ile Güneş arasında olumlu bir görünüm oluşuyor. Taviz vermeye yanaşmayan ve gücünü kabul ettirmeye çalışan partnerinize karşılık, sizin aşka ihtiyacınız oldukça fazladır. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Günün epey hareketli geçecek. Farklı arkadaş gruplarınla gün içerisinde plan yapabilirsin. Eğitimini aksatan bir Yengeç burcuysan, bugün aldığın haberle hızlanman gerektiğinin farkına varacaksın. Aklından geçen her türlü senaryoyu, soru işaretini, şüpheyi söylesen sence neler olurdu? İşte bu sorunun cevabını alacaksın. Sevgiline aklından geçenleri bir solukta söyleme cesareti bulabilirsin. Sonucunda ise kendini sürekli birilerinin gönlünü almaya çalışırken bulabilirsin. Pişman olacağın şeyler yapmamaya hep özen göstermende fayda var. Mide problemi olan bir Yengeç burcuysan, işlenmiş gıdalar sağlığını bozabilir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde oldukça dikkatli olmanız gereken önemli bir gün. İlişkilerde ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Aile içinde bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Karşınızdaki insanlardan gelen tepkilere anlam vermekte zorlanabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde kendinizi daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinize konsantre olabilirsiniz. Evlilik, birliktelik ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. İlişkinizde denge, uyum, eşitlik peşinde olabilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevreden onay alma ihtiyacınız yüksek. Bugün bazı olaylar sizi yorabilir, üzerinizde baskı kurabilir. İçe kapanmak yerine, duygularınızı ifade edin.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin bugün istekleri bitmek bilmez. Ama kuralcı yapısı ve komutan tavrı sizi canınızdan bezdirebilir. En iyisi sosyal hayata dahil olmak ve dost toplantılarında bulunmak olacaktır. Günü birbirinizden ayrı geçirerek en doğru kararı vermiş olursunuz. Midenizi yormayın.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

12 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 43" R
Ay
Balık
19° 15' 56"
Merkür
Koç
18° 51' 22"
Venüs
Boğa
05° 43' 22"
Mars
Koç
02° 40' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 14"
Satürn
Balık
16° 54' 19"
Uranüs
Boğa
22° 34' 01"
Neptün
Balık
29° 01' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 23"
Lilith
Başak
23° 45' 47"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>