Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Çok yakında bu ilgisinden haberdar olabilirsiniz. Önemli gelişmelere açık günler içindesiniz. Bundan yararlanmayı bilin.

Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

İhtiyaçlarınızı asgari ölçülerde sınırlamanın getirdiği rahatlık azımsanacak gibi değil, doğru yoldasınız. Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi sevindirecek.

Çevrenizdekileri görmeniz için, daha alıcı gözlerle bakmayı bilmeniz gerekiyor. Hemen yakınınızda fark etmenizi bekleyen pek çok güzellik var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:54 Venüs-Neptün kavuşumu, inancınızı, maneviyatınızı, hayata olan direncinizi yükseltir. Eğitimden yerleşime, fiziksel gelişiminizden kendiniz adına gerçekleştirmek istediklerinize kadar her alanda iç görü kazandırır. Engellerin üstesinden gelebilmeniz, yeteneklerinizi keşfedebilmeniz için size destek olur. Saat 03:08 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, parasal durum ve özel meselelerin ele alınması yönünde uygundur. Egonuz güçlüdür. Kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi rahatça açıklayabilirsiniz. Birilerinin sizi yanlış anlamasından dolayı tedirgin olmazsınız. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belli konularda fikir alışverişi yapabilirsin. Kararsız kaldığın konularda sana yardımcı olacak fikirler alabilirsin.

13 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Esnek, anlayışlı ve sabırlı olmayı başarabilirseniz hedeflerinize ulaşmanız daha kolay olabilir. İş birlikleriniz, ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri sırasında pratik olabilirseniz daha şanslı olacaksınız. Bazı handikaplara karşı tedbirli olmakta veya sağlık başlıklı konuları ihmal etmemekte fayda var. Günün Atmosferi:Aslan burcuna geçen Ay ne kadar paraya ihtiyacımız olduğu, bütçemiz ve finansal gelişmeler ve alışverişler üzerine yoğunlaşabileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor. Dolunayın haftabaşında dile getirdiğimiz etkileri sürse de, olumlu ya da keyif alacağımız şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Daha net ve özgüvenli olabiliriz. Yardımlaşma, fedakarlık yapma ve karşılıklı anlayış temaları gündemde. Duygusal alışverişler ve empati artabilir. Paranormal olaylar, spritüel çalışmalar, yüksek yaratıcılık ve romantizm de öne çıkan başlıklar arasında.

13 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda eski işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. Sonuçlanacak konular olabilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça hassas olduğunuz konularla ilgili üzerinizde baskı yapmak isteyenler var. İş yerinizde ortaya çıkan ani kutuplaşma sizi biraz gerebilir. Sakin kalmalısınız.

13 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağınız gezi, ziyaret, seyahat veya yolculuklar oldukça keyifli geçebilir. Gittiğiniz yerlerde yeni tanışacağınız kişilerle kuracağınız diyalog ve iletişim oldukça keyifli olabilir ve bundan zevk alabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı gelişmeler kafanızı karıştırabilir. Ancak, asıl karışıklık sizin düşünce biçiminizden kaynaklanacak. Son derece duygusal ve heyecanlı davranabilirsiniz. Biraz sabırsız, biraz öfkeli bir tutum içine girebilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ödemelerinizi hesaplamadan halledebileceğiniz, yeni yatırımlara girişebileceğiniz ve maddi olarak önünüze güvenle bakabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi gücünüz varsa yatırım ihtimallerini değerlendirebilir, manevi gücünüzü ihtiyacı olanlarla paylaşmaya yönelebilirsiniz. Daha büyük bir eve geçmeyi planlayabilirsiniz. Ailenize gösterdiğiniz özeni partnerinize ve ortağınıza göstermediğinizle ilgili şikayet veya uyarıyla karşılaşabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

13 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>