Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgilinize yapay bazı zorunluluklar yüklüyorsunuz. Son zamanlardaki jestlerinizin onda yarattığı umutları yeniden kırmamalısınız

Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yarayabilir.

Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze görünmüyor. Sizi düzene sokmak isteyenleri dikkate almanızda yarar var.

Bir gelişme bazı gerçekleri görebilmenize neden olacak. Bir aile bireyinizin tek taraflı fedakarlıklarını doğru gözlemleyerek onu yeniden değerlendireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor gibi. Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine girebilirsiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi fazladan sorumluluklara sokabiliyor. Sürpriz bir ziyaret söz konusu. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 04:34 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, kazancınızı yükseltici ve yeteneğinize uyguntercihinde bulunmanızda destekleyicidir. Uzun zamandır beklediğiniz yeni bir adım atabilirsiniz. Yaptığınızve harcadığınız emeğe uygun şartlar oluşur. Görev ve sorumluluk bilinciyle hareket edersiniz. Sizi kısıtlayan ortam ve durumlar yerine kendinizi her anlamda rahat hissedeceğiniz olanaklar karşınıza çıkabilir. Özgürlüğünüz ve bireyliğinizden taviz vermezsiniz. İşiniz toplum içinde ilgi uyandırır. Bildiğiniz ve tecrübe sahibi olduğunuz bir işte görev alırsınız. Para sizin için önemli bir kriterdir. Seçimlerinizi yaparken bu kritere de önem verirsiniz. Yenilikler ilginizi çeker. İş hayatında ve para konusunda kararlarınızı kendiniz vermek istersiniz. Saat 04:52 Ay-Jüpiter görünümü, maddi alacaklarınızı önemsersiniz. Çünkü bu sizi rahata kavuşturacaktır. Bunların takibini gayet iyi yaparsınız. Kendinizi güçlü hissetmenin, parasal anlamda rahatlık olduğunu bilirsiniz. Ev içinde bu meseleler etkili olabilir. Şu aralar huzur, ilişkide anlayış, evdeki mutluluk sizin için çok kıymetli. Aile, ev, çocuklar, gelecekle alakalı her mesele gündeminizde yer alıyor. Saat 06:29 Merkür-Neptün görünümü, birçok mesele üzerinde düşündüğünüzü, merak ettiğinizi, her şeyi bilmek istediğinizi gösteriyor. Ancak edindiğiniz bilgiler yeterli gelmeyebilir veya başarılı olmak istediğiniz konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Sizi ilgilendirsin veya etmesin, her şeyin dibini kurcalayabilirsiniz. Bazen öylesine çok şey öğrenirsiniz ki, bunları nerede kullanmanız gerektiğini tam olarak bilmediğiniz için kolayca dağılabilirsiniz. Gizli bir mesele üzerinde incelemede bulunan birisi olabilirsiniz. Sözgelimi bir gazeteci veya araştırmacı. Bir konuyu tam olarak öğrenmeye çalışabilirsiniz. Bu enerjiyi doğru bir şekilde kullanmanın yolu, disiplinli olmaktır. Ancak bu öyle kolay değildir. Çaba sarf ederseniz, çok kıymetli bilgilere ulaşabilir, bunları yazıya dökebilirsiniz. Sizi başarılı bulabilirler. Saat 06:56 Ay-Merkür görünümü, ilişkimizi ilgilendiren konuların tekrar gözden geçirilmesi, bütçenizle alakalı meselelerin ele alınması yönünde etkilidir. Beklenmedik masraflar, elde olmadan yapılan harcamaların nasıl karşılanacağı yönünde hesap kitap yapılması gerekebilir. Şans hepimizden yana olsun. Arzu ettiğimiz gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailende bazı mal problemleri gündeme gelebilir. Sevgilinle aranda duygusallık yerine mantık devreye giriyor.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim yoğun ve olumlu bir şekilde gündemde. Alacağınız haberler ve destekler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Hürriyet Aile /

14 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda acele kararlar almayın. Sabırlı davranmanız gereken konular söz konusu. İşlerinizi tamamlamak için mücadele verebilirsiniz. Sorumluluk aldığınız konularda üstlerinizden destek alabilirsiniz. Finansal konularda dalgalanmalar olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz şıklığın burcusunuz. Bugün işinizdeki görünüşünüze her zamankinden çok önem vermeniz gerekmekte.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya ve ticarete dayalı işlerinizde aldanmalar oluşabilir. Bugüne denk gelen işlerinizde çuvallama ihtimaliniz yüksek. Bu yüzden anlaşmalarınızı başka bir tarihe atmaya özen gösterin.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rüyalarınızı bugün hatırlamaya çalışın, gerekirse not alın. Gündelik hayatta yetiştiremediğiniz detaylar zihninizi meşgul etse de, hepsine çözüm bulacak enerjiye sahip olacaksınız. Ev ortamınızda huzur ve ahengi yakalayıp, içiniz rahat edecek.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

14 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 45' 24" R
Ay
Aslan
20° 23' 07" R
Merkür
Koç
29° 14' 42"
Venüs
Boğa
19° 13' 51"
Mars
Koç
11° 05' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 14"
Satürn
Balık
17° 45' 13"
Uranüs
Boğa
23° 12' 11"
Neptün
Balık
29° 18' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 38"
Lilith
Başak
24° 58' 47"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>