Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yengeç burcundan biriyle flört başlangıcındasınız. Partneriniz sizi oldukça hoş buluyor. Ama bir İkizlerle çıkmakta kararsız. Hakkınızda olumsuz duyumlar da almış olabilir. Kimlerden duyduysa, pek iftira da atmamışlar hani. İşin güzel tarafı onun çekimserliği sizin duygularınızı körüklüyor. Söylenecek fazla şey yok. Top sizde.

Yeni birkurma işine çok zamansız kalkıştınız. Yeni bir atılım için riskli bir dönem. En iyisi siz şimdiki işinize devam edin. Projeniz aklınızın bir köşesinde dursun ama ortalık durulana kadar erteleyin. Bunun için geç kalmış sayılmazsınız.

Ödemeleriniz sizi bunaltıyor. Toparlanma kararınız burada çok işe yarayacak .Bu bir hafta içinde yüklü bir harcamaya teşvik edileceksiniz. Yapmayın. Ödemelerinize öncelik vermelisiniz.

Uzun zamandır çektiğiniz hazımsızlık, ciddi bir mide hastalığının habercisi olabilir. Askıya almayın bunu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ikili ilişkilerde, ortaklığınızda veya evliliğinizde güçlü duyguların baskılayıcı etkisini bugün daha fazla hissedebilirsiniz. Eşinizin şüpheci davranışları karşısında sakin kalmaya çalışmalı, riskli durumlardan uzak durduğunuza emin olmalısınız.

15 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:15 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün etkisi altında, hayatın olumlu veya olumsuz halleri sizi ne şaşırtır ne de üzebilir. Çünkü kendi içinizde dengeler yerine oturmuştur. Duygusal yönden kendinizle barışık, elinizdekilerle yol alabilecek kadar güvenli bir duruşunuz vardır. Sanki bugün huzur ve sukuneti aramak için doğmuş gibisinizdir. Olabildiğince sakin ve ılımlı bir şekilde hedeflerinizi gözden geçirebilir, umutlarınızı yüreğinizde taze tutmaya çalışabilirsiniz. Maddi kazanç elde edebilmek adına yapılacakları, kurulması gereken irtibatları, ilişkide bulunmanız gereken insanları kafanızın içinde tasarlamaya çalışabilirsiniz. Saat 04:15-17:06 arasında boşlukta olacak Ay etkisinde, yarım kalan işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Sizi ilgilendiren bazı konularda yüreğinizin sesini dinlemek gayet ferahlandırıcı olabilir. Sezgilerinizin gücü, kafanızın içinde çözümsüz kalmış konuları aydınlatmanızda size rehber olabilir. Saat 14:17 Venüs-Pluto karşıtlığı ilişkimizle alakalı konularda bizi zorlayabilir. Bir yandan şefkat, güven ve sahiplenilmek istiyoruz. Diğer yandan anlaşmazlıklar nedeniyle sıkıntılıyız. Şöyle bir düşünüyoruz. -Nedir bu hal, neden anlaşamıyoruz, şu iki günlük dünyada nedir paylaşamadığımız diye iç geçiriyoruz. Bir şeyleri düzeltmeye çalışsak bile, sanki gün geçtikçe daha fazla koptuğumuzu düşünüyoruz. Şöyle diyoruz içimizden. -Diyelim ki sen kazandın bu savaşta. Belki de ben. Peki bunun bize ne faydası var? O zaman bugün her ikiniz de oturup ilişkinizi gözden geçiriniz. Saat 17:06 itibariyle İkizler burcunda ilerleyecek Ay, emin olmadığımız hiçbir şeyi dış dünya ile paylaşmak istemeyeceğinizi işaret ediyor. İyice bilene, anlayana, görene ve keşfedene kadar pek duygularınızı belli etmekten kaçınırsınız.

15 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerini gerçekleştirmek için kararlı bir adım atmaya uygun bir gündesin. Birlikteliğin seni yeni atılımlara itecek.

15 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızın artacağı, sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızda yeni tanışmaların söz konusu olması mümkün.

15 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Sabah saatlerinde arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde mücadele edeceğiniz konularda daha dikkatli davranmalısınız. Alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

15 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece enerjik ve istekli olduğunuz bir dönemde bulunuyorsunuz. Cinsel gücünüz de giderek yükseliyor. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşebilir, onların ziyaretine gidebilir veya sizi ziyaret edebilirler. Birlikte organizasyonlar yapabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönemde kendinize önem vermeniz ve fazla özen göstermeniz, özel yaşantınızda zorunluluklara neden olabilir. Sevgiliniz sizi kıskanabilir.

15 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilere dikkat! Partnerinizin baskıcı, manipülatif tavırları sizin bütün iyi niyetinizi baskılar. Kendi arzu ve iradenizi tam anlamıyla ortaya koyamazsınız. Ayrıca günün tenha saatlerinde sokakta dikkatli yürüyün. Niyeti kötü insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün hiç bir ortaklığa ya da sözleşmeye imza atmayın. Kardeşlerle ilgili eski bir diyalog yeniden canlanabilir.

15 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

15 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 48" R
Ay
Koç
01° 49' 29"
Merkür
Koç
19° 25' 53"
Venüs
Boğa
06° 46' 60"
Mars
Koç
03° 20' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 58' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 00"
Neptün
Balık
29° 02' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 15"
Lilith
Başak
23° 51' 30"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>