Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tarafların tümüyle birbirlerine odaklandıkları davranışların, ilişkinin belli bir sürecine ait olduğunu kabullenmeniz gerekiyor. Partnerinizin duygularından yeterince emin olabilmeniz için, karşı tarafın yapabileceği başka bir şey yok.

Birtakım barışçı sinyaller, bugün genel bir memnuniyete neden olacak. Epeyce bir zamandır kafanızı kurcalayan bir belirsizlik, günün ilerleyen saatlerinde netlik kazanabilir.

Geçmişte yapılan hatalı tercihler, şimdilerde yaşadığınız pişmanlıklara denk düşecek boyutlarda değil. Belli bir zaman içerisinde rahatlatıcı toparlanmalar olabilir.

Belli bir özen içinde düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Israrlı suskunluğunuz, yanlış değerlendirmelere neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde yeni haftamız  başlıyor. Çalışma isteğimiz düşük olabilir.  Eğer iyi odaklanırsak, sistemli çalışırsak her işin  üstesinden geliriz. İyi not almak lazım.  Duygusal meseleler böyle bir enerji altında, iki yönlü tepkiye neden olabilir. Bazılarınız mantıklı bir şekilde olayları gözden geçirir, bazılarımız alışkanlıklarının esiri olabilir. Söylenenlere inanmadan önce iyice bir düşünelim. Saat 07:16 Ay-Venüs görünümü, bir yandan her şeyi hızlıca çözüp halletmekten yanayız. Diğer yandan sanki hiçbir şey istediğimiz gibi olmuyor diye söylenip duracağız. Saat 09:44 Ay-Jüpiter görünümü, çabuk tepki göstermenize neden olabilir. Fikirlerinizin mutlak kabulünden yana olabilirsiniz. Maddi konular üzerinde bir hayli düşünürsünüz. Saat 14:12 Ay-Uranüs olumlu görünümü, etrafın düşüncelerini öğrenme, insanlarla temasa geçme arzunuzun işaretidir. Geçmiş konular üzerinde mantıklı bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bazen iki yönlü düşünmek sizi yorabilir. Böyle anlarda asıl olana odaklanırsanız dağılmaktan kurtulmuş olursunuz. Saat 19:52 Ay-Merkür görünümü, kafamızın içinde ikileme düştüğümüz meselelerin bir hayli etkili olduğu akşam saatlerinde, huzurun kıymeti çok büyük. Aile olmak, konuşabilmek, yeri geldiğinde bir mesele üzerinde ortaklaşa bir yol belirlemek ne de güzeldir diye düşüneceğiz. Yeni eğitim hayatında tüm ailelere ve öğrencilerimize başarılar dileğimle, Mutlu haftalar ve can-ı gönülden sevgilerimle,

15 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ilişkilerinizde yaratıcı yönlerinizi çevrenizle paylaşmak istediğinizde, yalnız kaldığınızı görebilirsiniz. Onların farklı davranışları karşısında göstereceğiniz duygusal tepkilere, kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Yoğun düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. Pratik yönlerinizi ön plana çıkarmalısınız.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz. Ayrıca, siz de diğerlerine yardımcı olurken zamanı geldiğinde destek görmeyi hayal etmemiş miydiniz? Burcunuzu güzel günler bekliyor. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

14 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kontrol ve kişisel sınırlara dair konular öne çıkabilir. Duygusal ve düşünsel açıdan daha kapalı davranma eğilimindesiniz. İçinde bulunduğunuz koşulları ve çevrenizdeki kişileri anlama gayreti içine girmenizde fayda var. Kabullenme ve karşınızdakine saygı gösterme temaları ağırlık kazanıyor. Daha objektif olmalısınız.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular biraz yüzünüzün asılmasına neden olabilir. Biraz akıllı davranarak bunu en az sıkıntıyla atlatacaksınız. Borçlular varsa dikkatli olun.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

15 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 15' 56" R
Ay
Terazi
15° 59' 04" R
Merkür
Boğa
05° 23' 42"
Venüs
Boğa
24° 59' 17"
Mars
Koç
14° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 29"
Satürn
Balık
18° 04' 06"
Uranüs
Boğa
23° 28' 28"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 47"
Lilith
Başak
25° 29' 55"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>