Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı. Önünüzde bu konuda size çalışacak saatler var, zamanı değerlendirmelisiniz.

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Bazı durumlarda yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz. Arada bir sergilediğiniz bu tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez duruma getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davranışlar size anlaşılmaz geliyor. Birkaç gün içinde hiç umulmadık bir konuda statükoyu koruma arzusu gösterecek ve hayata genel bakışınızla çelişebileceksiniz. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandıkları duygusu yaratabiliyor. Bir problemle ilgili, çok acil tavır belirlemeniz gerekebilir.

15 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:33 Venüs-Uranüs görünümü, önümüzdeki iki gün boyunca etkili olup, farklı bir şeyler yaşamak, kendimizi iyi hissetmek arzumuzu vurguluyor. Belki bu nedenle harcamalar artabilir. Bütçemizi aşmayalım. Bu görünüm nedeniyle, bazı insanlar canımızı sıkabilir. Gereksiz meseleler veya hayat şartları bize daha zorlayıcı gelebilir. Bu enerjiyle uyumlu çalışmak ve en azından kendimizi iyi hissetmek istiyorsak, huzursuz ortamlardan ve kişilerden uzak duralım. Alışverişlerde ölçüyü kaçırmayalım. Saat 09:10 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, huzurumuz kaçmaması için elimizden geleni yapacağız. Saat 12:40 Ay-Neptün görünüm etkisi, kendinizi güçlü hissetmeniz yönünde manevi anlamda kuvvetlendiricidir. Saat 19:19-16 Haziran saat 10:21 arasında Ay-Boşluk etkisinde, hiçbir konuda aceleci karar vermeyin. Duygularımız ön planda olacak. Sevdiklerimize düşkünlüğümüz artacak. Geçmişte yaşadıklarımızla, bugünü karşılaştıracağız. İnsanların bize yaklaşımı önemli Birisi hassas bir noktamıza değdi mi, çok üzülürüz. Gönülden huzur, mutluluk ve sevgi dileklerimle, bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim.

15 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrendeki yorumlara fazla önem verebilirsin. Kafa karışıklığından arınmak istiyorsun.

15 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde size karşı söylenen her şeyi yanlış anlama eğilimi içerisinde olmanız sizleri fazlasıyla saldırgan ve öfke topu haline getirmiş gözüküyor. Ailevi sorunlarınızda özellikle hata yapan kişilere karşı olan davranışlarınız onların tepkisini çekerek daha fazla yanlış yapmalarına sebebiyet verebilir. Melankoli ve alınganlık sorunlarına karşı çözüm üretmelisiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda iken uğraştığınız konularda kendinizi güvence altına alma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Gün genel olarak duygusal ihtiyaçlarınıza yoğunlaşacağınız, çözümler bulmaya çalışacağınız koşullar getiriyor. Sağlık ve hizmet konularına özen göstermeye bakın. Zaman zaman kendinizi boşluktaymış gibi hissedebilirsiniz. Ailenizle ilgili konuları düşünürken kafanız karışabilir. Kendi duygularınızı anlamaya da zaman ayırmalısınız.

15 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Evini tamamen değiştirmek isteyenler ise çeşitli arayışlara girebilirler. Çocuklar, kardeşleriniz ve büyükleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda kolay tepki verebilirsiniz. Gergin ortamlardan uzak durmalısınız. Kendi isteklerinizi ve yapacaklarınızı daha fazla önemseyin.

15 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınız arasında aradığınız huzur, uyum ve ahenk bugün kapınızı çalabilir. İlişkilerin ılımlı ilerlemesi için ekstra çaba harcamalısınız. Gününüzü harika bir akşam yemeğiyle taçlandırmak hiç fena olmaz. Farklı damak zevklerini deneyebilirsiniz. Sohbet, muhabbetle ruhunuzu beslemek size iyi gelecektir.

15 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

15 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 57" R
Ay
Balık
25° 19' 45"
Merkür
Koç
19° 07' 43"
Venüs
Boğa
06° 14' 09"
Mars
Koç
02° 59' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 05"
Satürn
Balık
16° 56' 25"
Uranüs
Boğa
22° 35' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 46"
Lilith
Başak
23° 48' 33"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>