Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz çevrenizde oldukça cazibeli biri olarak nitelendiriliyorsunuz. Çocuksu tarafınız size insanları çekiyor ve siz de bu ilgiden hoşlanıyorsunuz. Bu ilgi arasında birlikte olduğunuz insani ihmal etmemeye dikkat edin.

Boğa’lar yine çok dengeli birgünü geçirecekler. Önünüze gelen işlerin altından kalkacak, yeni projeler hakkında parlak öneriler ortaya koyacaksınız. Bu başarılarınıza devam ederseniz terfi yolları açık.

Sürekli ileriyi düşünüyor, yatırım peşinde koşuyorsunuz. Tam da Boğa’ya yakışır bir hareket! Fakat kendi zevkinize hiç para ayırmayarak hayattan nasıl zevk alabilirsiniz ki?

Sinirlerinizi fazla yıpratmamaya ve daha sakin olmaya çalışın. Bugün sinirli davranışlarınızla sevdiklerinizi kırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstemeden ve farkında olmadan bir yakınınızın kalbini kırmış olabilirsiniz. Bu kişi bu duyguları içinde büyütecek ve yavaş size karşı gizli bir düşmanlık beslemeye başlayacak. Ya bu insanın gönlünü alın, ya da ondan uzak durun. Hayatınızda çok bir hareket olmasa da siz genel olarak halinizden memnunsunuz. Bunun yanı sıra uzun zamandır çok istediğiniz bir dileğiniz var ama bugünlerde gerçekleşmeyecek.

15 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 05:56 Venüs-Kuzey düğüm görünümüdür. İş hayatında sizi zorlayan ve özgür hareket etmenizin önüne geçen şartlar nedeniyle hem kişisel hem de ailevi anlamda pek keyfiniz yok. Bir şeyler yolunda gitmediği için, ev içinde, ailevi konularda huzursuzluk yaşanabilir. Eğer partneriniz güven uyandırmayan davranışlarda bulunuyorsa canınız sıkılır. Diyelim ki yeni tanıştığınız biri var. Bu kişiye güven duymadan önce çok iyi düşünmek, araştırmak gerekir. Saat 09:03 Mars-Satürn karşıtlığı, gizli saklı işlerden, böyle hareket eden insanlardan uzak durmakta yarar olduğunu gösteriyor.  Fikirsel anlaşmazlıklar da yaşanabilir. Görüş farklılığı sorun yaratabilir. Bu yüzden işten ayrılmaya veya kendinizi pek de iyi hissetmemeye neden olabilir. Sorun kaldıracak haliniz yoktur. Saat 09:44 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda sizi biraz zorlayabilir. O nedenle sakin davranmak pek kolay olmaz. Özellikle ilişkide, bir taraf baskın davranmaya çalıştığında canımız sıkılır. Sağlığımızla alakalı konulara özen göstermemizde yarar görüyorum. Saat 15.04-16 Mayıs saat 10:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sorumluluklarımız Pazar günü bile olsa kendini hissettirir. Ancak dinlenmeye çalışmamız iyi olacaktır. Mübarek Miraç Kandilimizi kutluyor,,,İyilik, güzellik, huzur adına kucaklaşmamızda vesile olmasını Rabbimden  niyaz ediyorum. Gönülden sevgilerimle,  

15 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, tepe evinizdeilerliyor. Üst yöneticilerinizle aranızda güçlü duygusal bağların gelişmesi ve onlarla işbirliği içinde hareket etmeniz, sizin için olumlu bir aşamaolacak. Sizin olaylara katı bir tutum içinde yaklaşmanız, çatışmalara neden olabilir. Aradığınız destek; kariyer aşamasında olaniçin önemli olabilir. İş bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir. Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir. Sağlığınıza da daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor bugünlerde. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars'ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için tamamlanma içine girebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde özenli davranmanızda fayda var. İş yerinde olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bilemediğiniz konularla ilgili kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Baş başa kalamıyorsunuz bir türlü sevdiğiniz insanla. Bu durum sizde sorun yaratmazken karşı tarafın buna tahammülü kalmamış gibi.

15 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza yönelebilir,seyahatleri yapabilir ve eğlence amaçlı geziler yaparak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde sağlık durumunuza özen göstermeli, ilişkilerinizde motivasyon ve moralinizi yüksek tutmaya özen göstermelisiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Vücut savunmanız düşük olacağından ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara açık bir dönem olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklar üzerinize ağır bir yük bindirebilir.

15 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tepe evinizde ilerliyor. Üst yöneticilerinizle aranızda güçlü duygusal bağların gelişmesi ve onlarla işbirliği içinde hareket etmeniz, sizin için olumlu bir aşama olacak. Sizin olaylara katı bir tutum içinde yaklaşmanız, çatışmalara neden olabilir. Aradığınız destek; kariyer aşamasında olan için önemli olabilir. İş bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

15 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>