Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Temponuza ayak uyduramadığı için zaman zaman canınız sıkılıyor ama koşullarınız çok farklı. Onun size göre düşünmesi gereken daha fazla insan var. Bugün ondan bir davet alabilirsiniz.

İş yaşamınızda çok göz dolduruyorsunuz. Bu yüzden herkesin istediği biryolculuğu size teklif edilebilir. Bu yolculuk gerçekleşirse aynı zamanda kısa bir tatil yapma olanağı da bulabilirsiniz.

Ailenize ait bir mülkün satışı gündeme gelebilir. Siz bu satıştan bir şey beklemiyorsunuz ama sizinle paylaşmayı düşünüyorlar. Bir mülk satın almayı düşünebilirsiniz.

İş yaşamınızda atılım yapmanız için her şey hazır. Biraz cesarete ihtiyacınız var. Size cesaret verenlerin görüşlerini dikkate almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bu beklentileriniz karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. Bazı beklentileriniz haksız ve abartılı olabilir. İnsanların verdikleriyle yetinmeyi öğrenmeye çalışmalısınız. Bugün en yakınlarınızdan bile gizleyeceğiniz özel bir görüşme yapabilirsiniz. Bu görüşme işle ilgili ve çok önemsediğiniz bir kişiyle olabilir.

16 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 03:50-11:19 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Huzurlu olabilmek adına politik davranmakta yarar var. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Bu saatler arasında, inatlaşmaktan kaçınalım. Akıllı bir iletişim, size karşı olanları ikna etmenizi sağlayabilir. Saat 11:19 itibariyle Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Bazı konularda taviz veremeyeceğinizi kendinize göre doğrularınız ve yanlışlarınız olduğunu, eğer bir şey doğru ve sağlıklı şekilde gitmiyorsa, buna müdahalede bulunmak ve düzeltmek gerektiğini düşünürsünüz. Özel yaşamınızla ilgili mevzularda da durum böyledir. En zayıf noktanızdan sizi vurmaya çalışan kim ve ne varsa onunla mücadele ederek tedavi etmek isteyebilirsiniz. Saat 18:21 Venüs-Neptün görünümü, rahatlatıcıdır. Sular durulur, uyum gerçekleşir ve ilişkimizdeki sorunlar halledilir. Kimi Yengeçler için bu, yeni biriyle tanışmak, aşık olmak anlamına gelirken, bazılarınız için, yeteneklerinizi dış dünyada sergileme, başkalarını etkileme anlamındaki projelerin, sunumların, eğitim ve sergilerin göstergesidir. Saat 18:48 Güneş-Chiron arasındaki görünüm, iyi niyetli bir şekilde hareket ettiğinizi ve kendinizi geliştirmeye çalıştığınızı gösterir. Aşk hayatınızla ilgili konularda huzursuzluktan ve gereksiz yere yapılan tartışmalardan hiç mi hiç hoşlanmazsınız. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın..

16 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer bir ödeme bekliyorsun ya da sen borç alacaksan, gün içinde işlerinde endişe duyabilirsin.

16 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün rutin işlerimizde koşullarımıza veya hedeflerimize odaklanabilmek için biraz zihinsel olarak dağınık olabiliriz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda farklı konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi, yeteneklerinizi dikkatli biçimde ortaya koymalısınız. Gün içindeki değişiklikler sizi yorabilir. Aşkta önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları fazla zorlamamanızda fayda var. Zevk aldığınız işlere zaman ayırabilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yapacağınız geziler, yolculuklar sizi masal diyarlarına götürebilir, gerçekte öyle olmasa da bu yerlerde kendinizi bu şekilde hissedebilirsiniz. Hayallerinizi paylaşabilir ve uzak noktalara, ufuklara taşımak isteyebilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde çok romantik etkiler altındasınız. Tanımadığınız insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Çıkacağınız bir seyahat güzel geçebilir.

16 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken evdeki işlerinizi halletmek için ideal. Ev içindeki diyaloglarda anlayış ve sabır geliştirmeniz gereken bir gün. Evde dekorasyon değişikliği yapmak için de kolları sıvayabilirsiniz. Günü güzelliğinizi destekleyen kişisel bakım hizmetinden faydalanarak geçirmek de akıllıca olacaktır.

16 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

16 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 34" R
Ay
Koç
01° 00' 41"
Merkür
Koç
19° 23' 35"
Venüs
Boğa
06° 42' 53"
Mars
Koç
03° 17' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 34"
Satürn
Balık
16° 58' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 04"
Lilith
Başak
23° 51' 08"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>