Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi toparlayın. Şansın duygu dünyanıza sunduğu krediyi fazla zorluyorsunuz İçinde bulunduğunuz sevgi yoğunluğu, sizde gitgide paranoyak varsayımlar geliştiriyor.

Atacağınız adımları uzun düşünmelerden sonra hareketlendiriyorsunuz. Bu özelliğiniz bugünlerde oldukça yararınıza olabilir. Ertelediğiniz konuların bir kısmını kotarmış olmanız, vakti geldiğinde daha az emek harcamanızı sağlayacak.

Akılcı davranmak istiyorsunuz, ama bu, sizi bazı fırsatlar karşısında hareketsizleştiriyor. Aile içinde harcama konulu tartışmaları aza indirme gayretleriniz, bu sıralar pek sonuç vermeyecek gibi.

Eksik değerlendirmelerle yöneldiğiniz olaylarda agresif tavırlara dikkat. Etkilendiğiniz insanlar, size her zaman kredilerini sunmayabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk ilişkilerinde seçicisiniz. Ama seçtiğiniz dostlarınızı sürekli sınıyorsunuz. Bu tarzınız değişime açık, bazı güvensizliklerinizi alt etmeniz gerek. Sonuca çabuk ulaşmak istiyorken ön hazırlığınız biraz zaaflı oluyor. İnsanlarda sizinle yarışma ihtiyacı uyandırıyorsunuz. Bu, iddialı karakterinizden kaynaklanıyor, kişiliğinizde bu anlamda bir kışkırtıcılık var.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  saat 12:20 olana dek,görüşmesi, toplantı, evrakların yerine ulaştırılması, yürürlüğe konulacak tüm meseleleri gözden geçirip halledebilirsiniz. Saat 12:20-20:32 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yakın çevre bağlantılı her konuda titiz davranmanız, hareketlerinize gayet dikkat etmeniz, hizmet duygusuyla dolu olmanız anlamındadır. Her şeyin düzgün bir şekilde yürümesi için elinizden geleni yaparsınız. Yaşadığınız çevredeki bir ufak sorun veya can bildiğiniz insanların başındaki bir problem en az onlar kadar sizi ilgilendirir. Hassasiyetiniz ön plandadır. Fakat bunun altında yatan en önemli sebep, hayatı daha düzgün ve huzurlu yaşamak adınadır. Tabi ki kimi zaman eleştirel davranabilir ve bazı kişileri uyarma gereği duyabilirsiniz. Bu tamamıyla sevgi ve iyilik adınadır. Saat 20:32  Ay-Terazi burcunda seyrine başlarken, her türlü ortaklıkta uyum, huzur ve adil paylaşımlara önem verirsiniz.  Ayrıca kimlerle ilişkiniz olduğunu, nelere ihtiyaç duyduğunuzu  bundan sonrası için hayatınızda neleri arzuladığınızı gözden geçirirsiniz. Problemlerin üstünü kapatmazsınız. Ancak negatif insanlardan, çözüm bulmayıp yokuşa sürenlerden uzak durmak istersiniz. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri sunması dileğimle,

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu dönemde maddi olarak el attığınız konular (iş kurma, işinizi genişletme gibi) başarı ile sonuçlanacaktır. Öncelikle maddi faydalar görülmesine rağmen sevgi ve evlilik konusunda da gezegenler sizi güçlendirecektir. Dolayısıyla hem para hem sevgiyi aynı anda yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kolay ve size karşı çıkılmayacağını düşündüğünüz yollardan ilerlemelisiniz. Yeni ya da farklı şeyler ortaya koymak ya da denemek istiyorsanız, öncelikle onaylanmanız gerektiğinin farkındasınız. Duygu ve düşüncelerinizi açıkça dile getirmeniz durumunda karşılığını görebilirsiniz. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gün olabilir. Konuşmaların yazışmalarda aksamalar olabilir. Dikkatli olmanız gereken hususlar var. Bazı konularda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizde öylesine negatif enerji var ki sürekli nazar olduğunuz şüphesi içindesiniz. Açık havada ve bol oksijen alabileceğiniz yerlerde gezinmelisiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Moral açıdan kendinizi zayıf hissetseniz bile gelişmeler memnuniyet verici olacak. Sevdiğinizden alacağınız teklifler son derece ilginç ve dikkat çekici olabilir. Bugün duygularınıza kapılabilir, alıngan ve kararsız bir tavır içine girebilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftayabağlantılarınızla titiz görüşmeler yapabileceğiniz bir hevesle başlıyorsunuz.Aynı şekilde eğitimle ilgili atılımlara da uygunsunuz. Ancak öğle saatlerinden itibaren üzerinizde bir ağırlık hissedebilirsiniz. Akşama dek bu durum sürecektir. Daha sonra evinizde huzur ve içsel dengeyi yakalayabileceğiniz bir akşam geçirebileceksiniz.Genel olarak ise; bugün Ay saat 11:21‘de boşlukta olacak ve 19:33‘te Terazi burcuna geçecek. Haftanın bu ilk gününde Ay'ın boşlukta ve Başak burcunda olması dikkat göstermeniz gereken işlerde biraz daha gayret göstererek çalışmanıza neden olabilir. Ne kadar detaya ve derine inmek isteseniz de yavaş bir ilerleme kaydedebilirsiniz. O nedenle fazla strese ve telaşa kapılmadan eldeki işlere odaklanmak bir kerede bir işi halletmeye çalışarak akışta kalmakta yarar var.Ay'ın boşluktan çıkacağı ve Terazi burcuna geçeceği akşam saatlerinde endişe ve streslerinizden arındığınız daha çok sosyalleşme ihtiyacı hissederek gezme, eğlenme, arkadaşlarla, sevdiklerinizle veya eşinizle program yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ay Terazi günleri oldukça sosyal, hareketli ve ilişkilerin ön planda olduğu zamanlardır.İş bağlantıları kurmak,yemekleri veya tanıtım işleri yapmak, her türlü sosyal organizasyonu düzenlemek ve arkadaş çevrelerinizle bir arada olmak için çok uygun günlerdendir. İnsanları arayıp konuşabilirsiniz. Yapacağınız ziyaret ve görüşmeler varsa bu güne planlayabilirsiniz. Daha medeni, uyumlu, orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjiler olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>