Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yarını sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor. Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor.

Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var. Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir.

Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz. Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz.

Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu, herkes için öyle değil. Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor. Sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Bugün, size çok tanıdık gelecek bir olaya tanık olabilir, belleğinizi zorlayabilirsiniz. Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de görünüyorsunuz. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak bir çağrı alabilirsiniz. Haftanın ilk günü bir sevinciniz var.

16 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:52-10:01 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ailenizi, sevdiklerinizi her ne pahasına olursa olsun korumak istersiniz. Sanki her an ters bir şey olacakmış gibi evham yaparsınız. Ancak bu saatlerde lütfen sakin olunuz. Saat 10:01 itibariyle dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da,veya özel hayatınızla ilgili konular  sizin için gayet önemli hale gelir. Ay-Yay burcu seyri etkisi altında, iki yüzlü insanlardan uzak durmaya çalışmakta yarar var. Bir de önünüzü görmeden kararlar vermeyiniz. Saat 14:11 Ay-Satürn kavuşumuyoğunluğu ve ciddiyetini yükselticidir. Hiçbir şeyi hafife alamayız, görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Bizden kıdemce veya yaşça büyük kişilerin baskısıyla karşılaşabiliriz. Bizi yönetmeye kalkışmaları, neyi nasıl yapacağımızı söylemeleri duygusal anlamda yorucu gelebilir. Daha sakin ve ılımlı düşünmeye çalışalım.Saat 15:50 Ay-Mars ve saat 20:26 Ay-Neptün zorlayıcı görünümleri, aslında kişinin hayallerini gerçekleştirme arzusunun işaretçisi. Ancak dışa açılmak, zorlamalardan uzak kalmak, bağlılık duygumuzdan uzak durmak pek mümkün değil. Benim tavsiyem, yeri geldiğinde insanın kendine güven duyarak, ideallerinin peşinden gitmeyi bilmesidir. Belki bu zor gibi gelebilir. Ancak imkansız değil. Sadece iyice araştırmak, gelişimi hedeflemek, enine boyuna düşünmek lazım. İnsan istedikten sonra neden olmasın.Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

16 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız., İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz. fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz.. Ayaklarınıza dikkat etmelisiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki iki haftalık süreçte zaman zaman eğitim ve öğrenimle ilgili başlıklarda bazı sorunlar veya aksilikler yaşanabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ masraflara hazır olun. Paranızı mutluluk duyacağınız şeylere harcayacaksınız. Yine de bütçenizi zorlamamanızda fayda var.

16 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızda gereli diyalogları kurmakta zorlanabilir, özel ilişkilerde küçük konuların bile abartılması sonucu geçici iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sözleşme, anlaşma ve kısa seyahatlerde geçici problemlerle karşılaşabileceğiniz bugün iletişimde sabırlı ve ılımlı olmayı tercih etmelisiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyallik önplana çıkacaktır. Çeşitli sosyal ortamlarda insan gruplarının arasına karışabilirsiniz. Yine de bu gruplar içinde sinirinizi bozacak olaylarla karşılaşmanız mümkün; tepkiselliğinizi kontrol etmeniz gereklidir.

16 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 02' 18" R
Ay
Terazi
13° 09' 53"
Merkür
Boğa
05° 03' 48"
Venüs
Boğa
24° 41' 51"
Mars
Koç
14° 28' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 09"
Satürn
Balık
18° 03' 12"
Uranüs
Boğa
23° 27' 39"
Neptün
Balık
29° 25' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 05"
Lilith
Başak
25° 28' 21"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>