Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Olayları Akışına Bırakıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Koşullar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelmek için harekete geçmelisiniz. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Çabalarınızın karşılığını yavaş yavaş alabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hediyeleşmek isteyebilirsiniz. Bugün duygusal ve maddi açıdan cömert tutumlar sergileyebilir, bazı insanlara vefanızı gösterebilirsiniz. Az ama öz bir çevreye sahip olmanın, hayatınızda alacağınız tüm kararlara olumlu etkiler yaptığını ve yapacağını fark edebilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. İç sesinizi dinlemek ve duygusal ihtiyaçlarınıza yönelik adımlar atmaktan kaçınmayın. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek için uygun bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlamaya çalışın. Özellikle sağlık konularında dikkatli olmalı ve gereken önlemleri almalısınız. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kreatif bir işte çalışan Yengeç burcuysan, bugün çok verimli bir gün geçiriyorsun. Ürettiğin yaratıcı fikirler sayesinde ekip arkadaşlarını geride bırakıp ön plana çıkıyorsun. Evli yengeç burcuysan, eşinin ailesiyle kendi ailen arasında dengeyi kurmakta zorlanabilirsin. Tüm olayları akışına bırakmak isteyeceksin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir birikim hesabı oluşturmak isteyebilirsiniz. Mevcut geliriniz ve işinizle bunu yapamıyor olmak size geri adım attırmamalıdır. Bugün, istediğiniz bir konuda koşulların lehinize olması, çalışmak adına bir milat olabilir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Maddi konular gündeminizi etkileyebilir. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz insanları evde ağırlamak size iyi gelecektir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda ne yönde ilerleyeceğinize karar vermek hususunda sıkıntı yaşayabilirsiniz ancak sezgileriniz size uzun vadede yol gösterecektir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı konularda sinirlenebilirsin. Etrafında olan bitene etkinin azaldığını düşünebilir ve kontrolü elde tutmak için gereğinden fazla güç sarf edebilirsin. Etrafındaki insanların kalbini kırmamak için sözlerini dikkatli seçmen gerekecek bugün.

17 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün halının altına süpürülen konularda harekete geçmek konusunda korkusuz olabilirsiniz. Şu anda sosyal konular da rahatlatıcı olsa da dikkatinizi pratik konulara odaklamak için güçlü bir zaman. Artık sabırlı, gerçekçi ve pratik olmanın ödülleri var. Olayları, bir korku perdesinin ardından değil, oldukları gibi daha iyi görebilirsiniz. Daha güçlü kararlar ortaya çıkabilir. Ayrıca yakınınızdaki biriyle aranızı düzeltmeye hazırsınız. Duygular son zamanlarda olduğundan daha şeffaf bu da hayatınızı yoluna koymayı oldukça kolaylaştırıyor.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Birlikteyaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, işler ayağınıza gelecek.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para, kazançlarla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz vehayatınızda olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş. Sizinle ilgilenenleri görmeye çalışın. Bugün çalışmaya hiç gönlünüz olmadığı için işte de huzurlu vakit geçiremeyebilirsiniz. Çalışma ortamından uzaklaşmak sizin için daha iyi olabilir. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Midenize çok düşkünsünüz. Hep yemek istiyorsunuz, biraz rejim yapın yoksa kilolarla başınız derde girecek

17 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 44' 24" R
Ay
Terazi
21° 53' 59" R
Merkür
Boğa
06° 05' 42"
Venüs
Boğa
25° 35' 39"
Mars
Koç
15° 01' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 28"
Satürn
Balık
18° 05' 60"
Uranüs
Boğa
23° 30' 11"
Neptün
Balık
29° 26' 11"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 14"
Lilith
Başak
25° 33' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>