Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor. Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Çok yorularak, güç koşullarda kazanıyor, ama kolay harcıyorsunuz.

Tanık olacağınız bir olayla canınız sıkacak. Bunu ilgili insanlara yakıştıramayacaksınız. Bu nedenle bir, iki kişiyle ilgili düşünceleriniz değişebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza dönebileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz ve duygularınız çok yoğun olarak hedeflerinize yönelecektir. Duygusal anlamda hassassınız ve çevrenizden etkileniyorsunuz. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olacaktır. Çevrenize karşı her zamankinden ciddi davranabilirsiniz.Duygusal olarak bir rahatlama içine girebilirsiniz ancak çevrenizden gizleyeceğiniz bazı duygulara kapılacaksınız. Kökenini geçmişinizden alan konuları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

17 Ocak 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni günümüz iki önemli görünümle başlıyor. Saat 03:29 de gerçekleşecek Venüs-Pluto kavuşumu, genel olarak evlilik veya ciddi ilişkiler konusunda tutarlı hareket etmenin önemini göstermektedir. Öncelikle yapılması gereken nasıl bir ilişki arzu etmektesiniz, nasıl mutlu olabilirsiniz, nasıl bir ilişki sizin açınızdan gelecekte hayırlı olur. Diyelim ki bir beraberliğiniz var. O zaman şunu düşününüz. Yaşadığım beraberlik beni doyuruyor mu? Karşımdaki insanla hangi konularda anlaşıyor hangi mevzularda taban tabana zıt düşünüyorum. Gerçekten güvende miyim? Sorunlarımızı el birliği içinde çözebiliyor muyuz? Bu ilişkide eksikler, yanlışlar veya doğruların oranı nedir? İşte bütün bu sorulara dürüst ve doğru bir biçimde cevap verdiğiniz zaman ilişkiniz hakkında da net bir karar verebilmeniz mümkün hale gelir.

17 Ocak 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu duygusal yönleriniz daha fazla ortaya çıkarıyor. Fakat bugün, her zamankinden çok daha fazla kuşkucu ve alıngansınız. Özellikle katıldığınız davetlerde, çevrenizden duymak istediğiniz sözlerin dışında bir şey işitmek istemediğiniz için, mesafeli davranmayı tercih edeceksiniz. Kırılganlığınızı dışa yansıtmak istemiyorsunuz.

17 Ocak 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerde ve mesleki alanda sizi cesur kılan gelişmeler hızlanmakta. Kendinize güven duyduğunuz bu süreci akılcı kararlar alarak yönetmelisiniz. Bir yandan da üstlerin getirdiği baskı ilişkileri zora sokabilir. Yine bu dönemde ortaklaşa işlerin getirdiği sorumluluklar var. Yaşanan değişimin getirileri ve size destek veren yeni bağlantılar öne çıkıyor.

17 Ocak 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsallık... İlişkiniz söz konusu olduğunda onu korumak için gerekli atılımı gösteriyorsunuz. Aşk hayatınızdaki sorunları aştınız.

17 Ocak 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizde bazı konularlar çözümsüz kalabilir. Bunun yaratabileceği stresin harcamalarınızı artırmasını engellemelisiniz; eğlence fırsatlarını değerlendirmek veya sosyalleşmek için çok para harcayabilirsiniz. Güzel bir haber sizi mutlu edecek.

17 Ocak 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 23' 17" R
Ay
Aslan
15° 44' 58" R
Merkür
Koç
28° 47' 03"
Venüs
Boğa
18° 45' 39"
Mars
Koç
10° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 50"
Satürn
Balık
17° 43' 36"
Uranüs
Boğa
23° 10' 51"
Neptün
Balık
29° 18' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 27"
Lilith
Başak
24° 56' 15"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>