Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşlere yoğunlaşmanız, sizi aşk konusunda yalnızlığa mahkum edebiliyor. Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.

İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor. Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz.

Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine dönük bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda uzun süre hareketsiz kalan düşünceler bu sıralar hareketlilik gösterebilir. Bu yüzden duygusal yargılara ve yorumlara oldukça elverişlisiniz. Kendinizi geliştirme anlamında kendinize ayırmaya çalıştığınız zamanı, belli önemler taşıyan başka uğraşlarla doldurmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konudaki tercihlerinizde güçlükler çekeceksiniz.

18 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:29 Ay-Neptün olumlu görünümünün huzurlu ışığı altında güne uyanıyoruz. Maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı olmamızı sağlıyor. Saat 10:58 Ay-Venüs olumlu görünümü, sevdiğiniz kişilere karşı olan düşkünlüğünüzü işaret ederken, partnerinizin de size karşı uyumlu davranmasını bekleyeceksiniz. Saat 12:29 Ay-Mars mücadeleci görünümü, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizim için önemli olan her şeyi abluka altına alabiliriz. Çünkü zarar görmelerini veya bizden uzaklaşmalarını istemeyiz. Ancak işler bizim istediğimiz gibi yürümeyebilir. Kaygılanırız, gerginlik duyabiliriz. Maddi konular bizi sıkıştırabilir. Saat 16:39 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, derinden derine ilişkimizle ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Arzuladığımız şekilde huzurlu ve başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmesin. Girişimci yapınız ve yenilikler ilginizi çekmesine rağmen, çevresel koşullarda bazı zorlanmalar olabilir. Sınırlarınızı aşmak konusunda cesaretli davranacaksınız.Kişisel yatırımlarınız için uygun bir gün.

18 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde mantığınızı bir kenara bırakıp, sezgilerinize kulak vermenizde fayda var. Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

18 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duyacağınız dedikodular canınızı sıkabilir. Ufacık şeyleri kafaya takmayın yoksa işin içinden çıkamazsınız. Hırsınızı sevdiklerinizden çıkarmayın.

18 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve yaşam alanınızın düzenlemesine zaman ayırabileceğiniz bugün, ayrıca ofisinizle ilgili değişikliklerde yapabilirsiniz. Aile ilişkilerinizi geliştirmek, aile arası görüşmeler ve ev sohbetleri için uygun olan bugün, akşam saatlerinde yakın ilişkilerinizde ani gerginliklerden uzak durmanız önemlidir.

18 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

18 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 39' 33" R
Ay
Yay
17° 33' 14"
Merkür
Koç
16° 07' 51"
Venüs
Koç
27° 29' 30"
Mars
Balık
27° 31' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 40"
Satürn
Balık
16° 19' 13"
Uranüs
Boğa
22° 11' 07"
Neptün
Balık
28° 49' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 50"
Lilith
Başak
23° 01' 19"
True Node
Koç
15° 28' 53"
Son Güncelleme : 27/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>