Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bir boşluğa düştünüz ve ilişkinizi neredeyse her gün sorguluyorsunuz. Bu gidişle düzgün bir ilişki yaşamanız bir hayli zorlaşacak. Bu konuya bir çözüm getirmelisiniz.

İşyerinizde bugün bazı projeleri değerlendirme fırsatı bulacaksınız ve yaratıcı önerilerde bulunacaksınız. Amirinizden takdir toplayacaksınız ve yakında bir zam haberi alabilirsiniz.

Kendinize ve ailenize para harcamayı çok seviyorsunuz ve bu yüzden yakında maddi bir sıkıntıya düşmeniz söz konusu olabilir. Harcamalarınızı sistematik ve dikkatli bir biçimde yapmalısınız.

Son günlerde çok dalgınsınız ve kendinizi toparlayamıyorsunuz. Bu yüzden çevrenizle ilgili bir kaç sorun yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne sağlık sorunlarıyla başlayabilir ve moralinizi bozabilirsiniz. Gün içinde ufak bir ev kazası geçirmeniz olası. Bir arkadaşınızdan beklediğiniz bir haber var. Fakat bu haberin gelmesi biraz gecikecek. Bu durum sinirlerinizi bozabilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle zaman geçirerek üzerinizdeki sıkıntıları atabileceksiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:54 Ay-Mars görünümü, yaşamımızla alakalı konularda tespitlerimizi doğru manada yapabilmemizde bize yardımcı. Çünkü inançlıyız ve umutluyuz. Bu iki unsur ruhumuzu arındırmamız adına iksir bir kuvvet gibi bizi destekliyor. Saat 12:19 Ay-Satürn görünümü, sevilmeye, ilgi görmeye, ılımlı davranışlara olan ihtiyacımızın göstergesidir. Ancak çalışma hayatımızda, günlük yaşantımızda bunu bulmakta zorlanabiliriz. Bu bizi yorabilir. Saat 14:22 Ay-Neptün kavuşumu, insanlar sizinle aynı düşünmeseler de, onları sevgiyle kucaklamanızda etkilidir. Hayatın zorlu yanlarından ziyade, güzelliklerini görmeyi, yaşamayı isteriz. Saat 18:18 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilerisi adına düşünmek gerektiğini, yapmak istediklerinizi tüm ayrıntılarıyla ele alırsanız, kafanızın karışmayacağını vurguluyor. Saat 21:33 Ay-Pluto görünümü, özel hayatınızda ilişkilerinizi güçlendirici, neyi istediğinizi tam olarak tespitinizde kuvvetlendirici olacağını işaret ediyor. Karar verdiğiniz yoldan geri dönmeyecek, olumlu tecrübeler yaşayarak kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Bütün bunlar hakikaten kıymetlidir. Keyifli, başarılı, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu, sizi olumlu destekliyor. Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Bugün, doğal yapınız ters gelse de, çevrenizle politik davranışlar içinde olmalısınız.

19 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda varsayımlarda bulunmak veya kenarda durmak yerine hızla aktive olabilirseniz beklenmedik fırsatlardan faydalanabilirsiniz. Bazı konularda katılımcı olarak herkese neler yapabileceğinizi gösterebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade edebilmek için başkalarıyla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. İşlerinizdeki tüm sorumluluğu üstünüze alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar olabilir. Öğleden sonra işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÖRSEL anlamda kendinizi biraz değiştirmek size çok iyi gelecek. Sonbahara girmişken kendinizi olumsuz düşüncelerden arındırın.

19 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevrenize karşı anlayışlı yönleriniz ön planda olacak. Seyahat, eğitim alanlarında şansınız yüksek. Başkalarının yardımına koşarken bugün fazla abartmamaya çalışın.

19 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sezgileriniz kuvvetli olabilecektir. Akşam saatlerinde huzur ihtiyacınız artabilir. Felsefi konularda ilerleyebileceğiniz, destek ve eğitim alabileceğiniz çok özel etkilere sahipsiniz.Yurt dışı bağlantılı işler ve bilhassa deniz yolculuklarıyla ilgili bilgi toplama, seyahat planı tasarlama gibi keyifli ve ruhunuzu gevşetecek faaliyetlere yönelebilirsiniz. Müzik ve sanat tarihi ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Duygularla ilgili zevk ve keyif alanlarında size sunulan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Su sporlarına yönelmek için uygun zamandasınız. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Sanat

19 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

19 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>