Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan ayrıldığınızdan beri bu günü bekliyordunuz. O size ilgisinin bitmediğini belli edecek, siz de onu reddedeceksiniz. Muhtemelen bugün bu isteğiniz gerçekleşecek. Onu reddetmek size inanılmaz bir mutluluk verecek.

Hafta sonunu yorgun geçirmek bugünü verimsiz geçirmenize neden olabilir. Canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler.

Para sizin için hiç önemli değil. Sadece ihtiyacınızı karşılayacak kadar paranız olsa size yetiyor. Bu yüzden de paranızı başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmıyorsunuz. Bugün başkaları için harcama yapabilirsiniz.

Son günleri biraz yorularak geçirdiniz. Bu gece yine geç yatabilirsiniz. Uykusuzluk performansınızı etkiliyor. Uykusuz kalmamaya dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay'ın Aslan burcuna ilerlemesiyle sahip olduklarınızı, yeteneklerinizi daha çok gösterebileceğiniz bir gün olabilir. Alışverişler söz konusu olabilir, lükse, kozmetiğe, güzelliğe daha fazla para harcayabilirsiniz. Gösterişli giysi, takı ve aksesuarları tercih edebilirsiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:14 itibariyle Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, hem kendinize güvenmenizi hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi destekleyicidir. Tabii ki bazı durumlar zamana gebe olabilir. Bir çıkış yolu bulmakta çektiğiniz zorlukların da tabanında zaman faktörü direkt olarak baskın bir rol oynayabilir. Eğer izlediğiniz yoldan eminseniz, o zaman hiç kimse onaylamasa da, siz bildiğiniz gibi hareket edersiniz. Parasal konular sizin için bu saat sonrası önemli hale gelir. Harcamak, kazanmak, rahat ve lüks bir yaşam sürme arzunuz yükselir. Saat 10:48 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, geleceğinizi, ailevi yaşantınızı, ilişkinizi, eğitimden ticarete kadar her konuyu sağlam temeller üzerinde oturtabilmenizde yardımcıdır. Neler sıkıntı ve endişe yaratıyorsa bunları çözmek için size düşen, öncelikle gerçekçi olmaktır. Siz kendinize bir amaç belirlemeli, bu amacı gerçekleştirmek için kararlı olmalısınız. Böylece bu görünümün size sağladığı kuvveti de arkanıza alarak yolunuzda emin adımlarla ilerlersiniz. Saat 19:48 Ay-Mars karşıtlığı, hoşumuza giden bir şeyleri satın almanın ve kendimizi mutlu etmenin işaretçisidir. Kolayca para harcarız. Kimsenin üstümüzde baskı kurmasına izin vermeyiz. İsteğimiz doğrultusunda hareket etmekten hoşlanırız. Sevdiğimiz şeylere sahip çıkarız. Birilerinin yönlendirmesinden hoşlanmayız. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş akrep burcunda ilerlerken, duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Çevrenizle istediğiniz iletişimi kurabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Birçok arkadaşınız sizinle aynı fikirde olacaktır. Bugün, güçten yana oluşunuzu, destekleyenler olacaktır

19 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdakileri açıkça ifade ederek hem işte hem de özel yaşantınızda ilişkileriniz güçlenmeye başlayacaktır. Çevrenizdekilerin övgüleri ve beğenileri sizi daha da cesaretlendirecektir. Günün Atmosferi:Yanıltıcı etkiler hâkim. Bu nedenle bizi yanlış yönlendirmeye çalışan ve hata yapmaya iten kişi ve durumlardan kaçınmamız gerekiyor. Öte yandan kendimizi her türlü hırsızlık, dolandırıcılık gibi tehlikeli durumlara karşı da hazırlamalıyız. Önceden önlemimizi mutlaka alalım. Perde arkasına gizlenen sırları görmeye çalışmalıyız. Akşam saatleri, daha dikkatli konuşmak ve sakarlıklara ya da ufak tefek yaralanmalara karşı dikkatli hareket etmek gerekebilir. Ancak, sevgi temalı ilişkilerimiz açısından romantik etkiler dorukta. Sevgi paylaşımlarının akıcılığından keyif alacağımız bir kaç günlük sürece giriyoruz. Gece saatlerinde kendimizi ve duygularımızı en güzel cümlelerle ifade edebiliriz. Yaratıcılığımız da çok yüksek olacaktır.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Başlatmanız gereken işlerde daha istekli olabilirsiniz. İlişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde aldanmalar söz konusu. Birlikte olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Duygusal olarak etki altında kalabilirsiniz.

18 Kasım 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve arkadaşlarınız ile iletişiminiz giderek kuvvetleniyor. Ekip çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olacaksınız.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklınızdakileri açıkça ifade ederek hem işte hem de özel yaşantınızda ilişkileriniz güçlenmeye başlayacaktır. Çevrenizdekilerin övgüleri ve beğenileri sizi daha da cesaretlendirecektir.

19 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinize önem göstereceksiniz. Güvensizliklerinizi sevdiğiniz insana yansıtmamaya çalışın. Onun da size karşı biraz yönlendirmeleri olabilir.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ödemelerinizi hesaplamadan halledebileceğiniz, yeni yatırımlara girişebileceğiniz ve maddi olarak önünüze güvenle bakabileceğiniz bir gündesiniz.Maddi gücünüz varsa yatırım ihtimallerini değerlendirebilir, manevi gücünüzü ihtiyacı olanlarla paylaşmaya yönelebilirsiniz. Daha büyük bir eve geçmeyi planlayabilirsiniz. İlham verici taraflarınızın hizmet alanınızdakiyükünü eritmede yetersiz kaldığını düşünebilirsiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

19 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 31' 50" R
Ay
Başak
12° 21' 02"
Merkür
Boğa
01° 33' 15"
Venüs
Boğa
21° 29' 41"
Mars
Koç
12° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 18"
Satürn
Balık
17° 52' 51"
Uranüs
Boğa
23° 18' 36"
Neptün
Balık
29° 21' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 16"
Lilith
Başak
25° 11' 02"
True Node
Koç
14° 53' 34"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>