Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili özel ilişkilerde karşınızdakini germe özelliğiniz, aşk beraberliklerinizde de gözlenebiliyor. Belli ölçülerde sergileyebileceğiniz tolerans, birçok şeyi yerli yerine oturtacak.

Mesleki bilginizi arttırma çabalarınız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak. Karizmatik biri olarak görülmeniz,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size.

Ek işlerinize ayırdığınız zaman, işyerinizde her haliyle belli olup göze batıyor. Yeni, yeni para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, bazı rahatsızlıkları kaçınılmaz hale getirebilir.

Çünkü uzun zamandır dikkatinizi tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay burcunuzda ilerlerken cesaretinizi toplayabilir, iddialı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İş konularında ve maddi konularda görüşme ve anlaşmalar yapmak açısından uygun bir gün olabilir.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 19 Mayıs saat:16:10-14 Haziran saat:00:54 tarihleri arasında Venüs burcunuzda ilerleyecek. Değerlerinize sahip çıkışınız öylesine güçleniyor ki, dışarıdan gelebilecek her türlü olumsuzluğa karşı kalenizi savunursunuz. Sevdikleriniz gözünüzün bebeğidir. Onların her türlü gereksinimlerini karşılamak, huzur ve güven içinde yaşamaları adına elinizden geleni yaparsınız. Anneniz, babanız, çocuğunuz, eşiniz, eviniz, yaşadığınız toprak, sahip olduğunuz her şeyi, kısaca sınırlarınızı korursunuz. Bu süreçte insanlar, sizin ne kadar duyarlı ve sevgi dolu bir insan olduğunuzu fark ederler. İlişki anlamında da karşınıza arzu ettiğiniz kişilik özelliklerine sahip biri çıkabilir. Devam eden ilişkilerde de sevgi alışverişi gayet olumludur. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne oldukça sakin başlayacaksın. Ardırndan, hayatına renk katan kişiler seni kendine getirecek.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anne ve baba ile olan ilişkilerde yaşanacak gerilime karşı bugün özellikle dikkat etmeniz gerekmekte. Zira onları anlamaya çalışmak sizin zararınıza değil faydanıza olacaktır. Eşinizle veya kendinizle ilgili maddi veya ortaklı finansal yatırımlarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşamınıza bir anda renk katacaktır.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, her zamankinden daha hareketli olabilir. Yolculuklar ve ailevi işler gündeme gelebilir.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün otorite konumunda ki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Akıl oyunlarında beklenmedik hamlelerle mağlup olabilirsiniz. İş hayatınızda kredi başvurularınız onaylanabilir işinizi büyütme imkanını elde edebilirsiniz. Gün boyunca işinizle ilgili aksaklıklar yaşamak istemiyorsanızplanınızı yapmalı ve zamanınızı boşa geçirmeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda sabırlı davrandığınız her şeyin karşılğını alacağınız son derece özel bir dönem. Bekar Yengeç'ler sizlerde sağlam temeller üzerine kurulu keyifli bir birlikteliğe adım atabileceksiniz. İş ve özel yaşamınızda inandığınız işlerin peşine giderseniz kazançlı çıkacak maddi manevi olumlu enerjilerle hayat şartlarınızı daha iyi hale getirebileceksiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklar, kardeşler ve yakın akrabalarınızın sorunlarıyla yakından ilgileneceksiniz. Onlara yardımcı olmaya çalışırken sıkıntı duymanız mümkün. Sevdiğinizle aranızda yanlış anlamalar yüzünden gerginleşebilir. Bugün dikkatinizi evinize yöneltebilir, eşyaların yerini değiştirebilirsiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görüntünüzü değiştirmek isteyebilir, yapacağınız ufak tefek değişikliklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Kendinizi ve yapacaklarınızı önemseyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün iyilik, şans, bereket, aşk taşıyan gezegeni Venüs yaklaşık bir ay boyunca sizi ziyaret edecek. Bu şefkatli, hislerin tavan yaptığı dönemi iyi değerlendirmek için kolları sıvayın. Korumak, kollamak temalarını fazla abartmadan ikili ilişkilerde besleyen, büyüten bir enerjiye sahip olursunuz. Kariyerinizle ilgili olumlu fırsatlar önünüze çıkar.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 33" R
Ay
Balık
05° 20' 28"
Merkür
Koç
18° 16' 03"
Venüs
Boğa
04° 32' 01"
Mars
Koç
01° 56' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 40"
Satürn
Balık
16° 49' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 42"
Neptün
Balık
28° 59' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 11"
Lilith
Başak
23° 39' 21"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>