Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var. Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor.

Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Sınavı hep başarıyla atlatmanıza rağmen, yeterince takdir edilmediğinizi düşünüyorsunuz. Duygusal öngörüler yanıltıcı olabilir.

Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak istiyorsunuz. Bunu yapabilecek standardınızın olmasına rağmen, başaramamanız plansızlığınızın göstergesi olabilir.

Şansınızı iyi kullanıp kullanamamak sadece size bağlı. Dış telkinler şans konularında pek anlamlı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar çekmenize neden olabiliyor. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz. Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak.

19 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 19 Temmuz(saat 01:38)-25 Temmuz saat 12:29 tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek.  Düz seyir boyunca,  yakın çevrenizde bulunan kişilerle olan temasınızda yararlılık ilkesini gözettiğiniz için, size ihtiyaç duyan kişilere elden geldiğince destek olursunuz. Ancak bu desteğin karşılığında kıymetinizin bilinmesini istersiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde de durum böyledir. Dostlarınızın size bir işi düştüğünde, yardıma hazırsınızdır. Amacınız etrafınızdaki insanların huzurlu olması ve sizin de otomatik olarak huzura kavuşmanızdır. İlişkilerde genel olarak belli bir inceleme, kurcalama, ince eleme sık dokuma hali vardır. Burcunuzla uyumlu bir görünüm yapsa da, bu noktaları gözden kaçırmamalıyız. Saat 03:47 itibariyle  Başak burcunda ilerleyecek Ay, çevrenizde gelişen her durumu ayrıntılarıyla ele almanız, titizlenmeniz, detayları önemsemeniz demektir. Çünkü içiniz rahat etmez. Bir aksaklık çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. Saat 03:49 Ay-Venüs kavuşumu maddi ve manevi anlamda gücümüzü toparlamamızda yardımcıdır. Ailemizin ve  dostlarımızın varlığı,  kendimize duyduğumuz güvenin yükselmesine ve ekmeğimizi hırsla kazanmak istememize yardımcıdır.  İnsanın umudu olursa, hayata karşı olan direnci artar. Sevilen, değerli bulunan kişi azimle işine gücüne sarılır. İşte bu görünüm bu anlamda da desteleyicidir. Parasal sorunların, ilişkinizle alakalı problemlerin ve hayatındaki zorlukların bizi yıldırmaması gerektiğini hatırlatır. Canla başla mücadele etmemizi sağlar. Hayattan zevk almamızda, sahip olduğumuzun güzelliklerin kıymetini bilmemizde yardımcı olur. Saat 04:07 Merkür-Uranüs görünümü, bir yandan özgürce hareket etmek isterken, diğer taraftan ilişki hayatınızdaki baskıların, sorunların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Merkür burcunuzda ilerlediği için geçmişi hatırlar bazen de duygularınızla mantığınızın çelişmesi sonucu  içe kapanabilirsiniz. Peki ne yapılmalıdır? Politik davranmayı bilmek iyi olur. Saat 22:43 Ay-Neptün karşıtlığı,  çevrenizde kişilerle alakalı her türlü ilişkinizi, bağlantınızı önemsemeniz anlamındadır.  Titiz ve detaylı düşünebilirsiniz. Ancak sakin ve kontrollü hareket edebildiğiniz sürece sizi kimsenin yanıltmasına izin vermemiş olursunuz. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,    

19 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün hiç kimsenin etkisi altında kalarak daha sonra pişmanlık duyacağınız davranışlar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Dikkatli davranın ve sezgilerinize güvenin değişim enerjisini değişik arayışlarla karıştırmayın! İş ve özel yaşamınızda aşırı duygusal yaklaşımlar pişmanlıklara sebep olabilir, Özellikle yeni tanıdığınız insanların etkisi altında kalmamaya özen gösterin ve yakınlarınızla duygularınızı paylaşın; Onlar sizin zarar göreceğiniz davranışlar içinde bulunmanıza izin vermezler.

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir. Bu kişilere bazı önerilerde bulunsanız bile, kendi istek ve ihtiyaçlarınız için zaman ayırmanız gerektiğini anlatmalısınız. Size yük olan kişiler canınızı sıkabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, eğlenceli aktivitelerle zaman geçirme arzumuzu arttıracak, bizi sosyalleştirecektir. Kendimizi zinde, aktif ve keyifli hissedeceğimiz, çevremizdeki kişilere karşı verici ve cömert davranabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinde Satürn etkisiyle kendimizi kısıtlanmış veya huzursuz hissedebiliriz veya belli belirsiz bir stres yaşanabilir o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketsiz kalmayacak ve kendinizi daha çok ifade edebileceksiniz. Ziyaretler, yolculuklar söz konusu olabilir.

19 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Çöl... Partnerinizle daha fazla güvene dayanan ilişki kurmaya çalışın. Ona olan güveniniz tam olmadığı sürece aranızda olumsuzluklar olacağı kesin. O size saygı duyuyor.

19 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alabilir, kalabalık yerlerde bulunarak burada yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmeleriniz ve özel hayatınızdaki ilişkileriniz açısından son derce pozitif etkiler aldığınız bir gündesiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bayramın son gününde, göz önünde olacağınız yerlerde anlaşılmaz tavırlardan uzak durmalısınız. Kendinizi ifade ederken, sevdiğiniz kişiyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.Ya o size inanmayacak, ya da siz ona, dikkatli olun.

19 Temmuz 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişimin yoğun olacağı bir gün olacak sizler için. Aile hayatınızda ise sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar olumlu da olabilir olumsuzda. Tepkilerinizi sezgilerinizin rehberliğinde ortaya koymanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizden gelecek güzel haberlerle sevinecek ve birlikteliğinizin her ikiniz için de ne kadar önem taşıdığını daha iyi kavrayarak hareket edeceksiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

19 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 13' 38" R
Ay
Aslan
13° 42' 54" R
Merkür
Koç
28° 35' 06"
Venüs
Boğa
18° 33' 21"
Mars
Koç
10° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 28"
Satürn
Balık
17° 42' 53"
Uranüs
Boğa
23° 10' 16"
Neptün
Balık
29° 18' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 56"
Lilith
Başak
24° 55' 08"
True Node
Koç
14° 53' 03"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>